• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden gidermi..

bakin ben avrupada dogup büyüdüm 3. nesilim... ben zaten türk kültürünü yasadigimi düsünmüyorum... ki yabancilar cok da güzel aile babasida anneside oluor... yani herkes ipsiz sapsiz degil... Burda hic bir sey olmaz bi polise telefonuma bakar...
esim aylardan beri her hafta sabahlior ozaman hersey iyimi o erkek yaparmi ???? oglumlada sabahtan aksama vakit gecirdim uyuttum geldim anneme ne var Bunda?? bilmiorum bende böyle düsünenleri anlamiorum... esim sen benim icin bittin hesabmi vercem sana dior bende evde oturup aglayimmi?? onuda zamaninda cok yaptim..

yok kardeş benımkı genel bır elestırı ıdı.. Esın zaten duzgun davranışlara sahıp degıl. Elestırmeye bıle gerek yok. Dıyorumkı ayrıl. yaptığın sey evlı bır bayana yakışmıyor. ben sana yakışmaması acısından dedım yanlış anlama. esının savunulcak bı tarafı hıc yok.

Oglumu sanki temelli mi birakiorum?? Annem evdeydi tabiki benimde stress atmaya ihtiyacim var.. hep benmi onu beklicem? Neyse buda sizin düsünceniz

Orada ortamlar bizdeki gibi olmuyor. Aha yalniz bir kadin deyip pislikler tarafindan cevrilmiyor etrafi. Müzik dinleyen, dans eden bir kadina araniyor deyip kötü gözle bakilmiyor. En cok gelir biri begenirse teklif eder, ilgilenmiyorum hayir evliyim dersin özür diler gider bir daha da rahatsiz etmez. 26 yasinda genc bir kadin, kimse bilemez evlimi cocugu mu var. Kadinin gece yarisi güvenli sekilde bir yere gidip gelmesi kanunla korundugu gibi zaten kimse de dönüp bakmaz. Konu sahibi o ülkede yetismisse ona normal geliyor cünkü evliyim cocugum var kocamsiz disari cikamam olayi yok. Esli gezildigi gibi kadin ya da erkek arkadaslariyla da cikabiliyor. Bu söyledigim yerler normal ve sadece eglenmek isteyenlerin gidecegi yerler. Tabiki hirlisi hirsizi madde kullananlari da var ama onlar zaten böyle genel klüplere falan gitmezler. Daha dogrusu iceri alinmazlar.

Tamam saat 5 bence de gec ama belki evdeki sorun olmasa saatinde cikip gelecek. Belki evdekiyle karsilasmak istemedi. Cocugunu bakiciya yabanciya degil annesine emanet etmis.

Konu sahibi size gelince iliski seviyeniz cok cirkinlesmis. Ikiniz de birbirinize uygun degilsiniz. Gecmisinizi bilmiyorum fakat cocuk icin acele etmissiniz. Daha yasiniz müsaitmis beklemeye. Kendinize yeni bir sayfa acin.

Slm hanimlar.. ben daha önce 2 konu yazmistim 26 yasinda 1 cocuk annesiyim 5 bucuk senelik evliyim.. avrupads yasiorum calisiorum.... kocam son zamanlarda gec gelirdi eve sabaha karsi ve evden atmistim ... ve bana cumartesi evden gitcegini ona köpek gibi yalvarmami söylemisti cünkü 4 5 kere ayni olayi yasamistik ben hakli olsamda ona derdim gitme diye... bu seferde sagolun bana yorum atanlarin sayesinde gücümp topladim yargiladim kendimi ve ona kal demedim.. cumartesi sabahi bana dedi aksam 8 de gidicem lütfen evden git yoksa yalvarirsin bana bende dedim 8 i bekleme sen basla toplanmaya kimse rahatdiz etmez fln dedim... sonra evden ciktim.. oglumuda alip.. aksam 9 da geldin bavullar toplanmis kendi yok bide kendinden emindi ev buldum diordu... dün aksam yani... dün gece bende partyye cluba gittim eglenmeye sabah 5 te geldim o 12 de gelmis (annemin demesiyle annem 3 hafta misafir bende) neyse sabah aldi cocugu oynatmaya götürdü ve halen evde gitmior bende agzimi acmadim ona... carsamba istanbula ucuyor 1 haftaligina... bana öyle gelior ki gitcek yeri yok carsambaya kadar zaman kazanmaya calisiyor... ondan sonrada bakariz diordur belki... bu sefer sasirttim onu gitme demedim ona .. süslwnip cluba gittim... fotolar attim... eglenmeme baktim.. yada bekledi gitme der Yine ben gidermis gibi yapayim mi dedi... ben cok kötüydüm ama simdi cok iyiyim ve ona ihtiyacim oldugunu düsünmüyorum... cünkp saygiyi kaybettik... beni kücük görüyordu gitme dedim önceden ona diye.. sizce bu adam gidermi ne yapmaya calisior....
Ammman gıdeene dur dıyemezsın gıden gıder

Bu ne gı çocuk oyuncağı mi?

Git dedim gitmem dedi kal dedim kalmam dedi yap dedim yapmam dedi.o dedi ben dedi...
Herşey bitmiş ise neden boşanmıyorsunuz?

Çok garip.
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

istem dışı bunu hatırladım
:KK70::KK70::KK70:

Elzemsu
Kimseyi takma kafana sen bildigini yap.Avrupadaki turk erkeklerini anca burda yasayanlar bilir ne adi olduklarîni.Bende avrupadayim kendi eslerine macoluk yapanlar disardaki kadinlara gelince kopek oluyorlar resmen.Neden?cunki adam biliyorki naparsa yapsin kendi karisi elalemden cekinir yuvasini yikmaz herseye boyun eger.Ama artik yeter deyipte rest cekince tabi sasiriyorlar .Seninkide sasirip kalmistir tabi.Kendi aliskin gidip sabah gelmeye ama sen gidince etekleri tutusmustur.Onu takma onu hayatindan tamamen cikar diledigin gibi yasa asil o zaman gorsun o dizlak asil kopek kimmis.Gorursun bak o kapinda kopek olup gelip yalvarir sana
Aynen öyle.. zaten elalem umurumda degil kendimizi oglumu düsünüp hep düzenimiz bozulsun istemedim 2 gündür bavullari hazir adam napiyor anlamadim.. bide büssürü fotograflar yikatmistim kendinin ve oglunun fotolarini almis bavula koymus benim 1 tane bile yok... aldim bavuldan bide mesaj attim .. benim zaman ayirip cektigim yikattigim fotolari alamazsin cok istiorsan cek yikat yazdim... (cünkü fotolarla ugrasmayi sevmezdi)... artik evden gitsede bende kendime baksam adam hotele cevirdi evi...

Eşin nereye gidiyordu da geç saatlerde geliyordu? Seni aldatıyor olmasın,önce bir onu araştırıp boşanıp boşanmamaya karar verseydin? Ayrıca senin de onun gibi evden çıkıp geç dönmeni takdir ettim, ben de aynısını yapardım valla
Sabahlara kadar kahvelerdeydi bozmustu kendini artik...

E elzemsu koy eşinin eşyalarını yapıya,gideceksin ya yardımcı olmak istedim de. Senin gece esin gibi dışarı çıkman çok normal ama biz Türkidekiler baskı altında olduğumuz için yadırgıyoruz seni. Doğru yoldasın asla yalvarma
Kendisinin gitmesini bekliorum simdi gitcem diye emindi ya... evden kovulup vicdani rahat etmesin.. kendi hazirladi bavulunu tipis tipis giderde ilerdede kendi 2 kere daha pisman olsun diye...

Orada ortamlar bizdeki gibi olmuyor. Aha yalniz bir kadin deyip pislikler tarafindan cevrilmiyor etrafi. Müzik dinleyen, dans eden bir kadina araniyor deyip kötü gözle bakilmiyor. En cok gelir biri begenirse teklif eder, ilgilenmiyorum hayir evliyim dersin özür diler gider bir daha da rahatsiz etmez. 26 yasinda genc bir kadin, kimse bilemez evlimi cocugu mu var. Kadinin gece yarisi güvenli sekilde bir yere gidip gelmesi kanunla korundugu gibi zaten kimse de dönüp bakmaz. Konu sahibi o ülkede yetismisse ona normal geliyor cünkü evliyim cocugum var kocamsiz disari cikamam olayi yok. Esli gezildigi gibi kadin ya da erkek arkadaslariyla da cikabiliyor. Bu söyledigim yerler normal ve sadece eglenmek isteyenlerin gidecegi yerler. Tabiki hirlisi hirsizi madde kullananlari da var ama onlar zaten böyle genel klüplere falan gitmezler. Daha dogrusu iceri alinmazlar.

Tamam saat 5 bence de gec ama belki evdeki sorun olmasa saatinde cikip gelecek. Belki evdekiyle karsilasmak istemedi. Cocugunu bakiciya yabanciya degil annesine emanet etmis.

Konu sahibi size gelince iliski seviyeniz cok cirkinlesmis. Ikiniz de birbirinize uygun degilsiniz. Gecmisinizi bilmiyorum fakat cocuk icin acele etmissiniz. Daha yasiniz müsaitmis beklemeye. Kendinize yeni bir sayfa acin.
Evet cok iyi anlatmissiniz.. ben gece yarisi bile disari ciksam kimse laf atmaz... bende cok bunaldim art neydik ne olduk.. benimsin kimseye vermem kafayi yerim diyen adam olmus canavar... Allahtan hayirlisi zaman ayirip yorum yapan elleriniz dert görmesin hepinizin...

al dedi git dedi al çocukları da ne yaparsan yap git dedi

Evet hanimlar evden gitti... adam istanbulda suan gününü gün ediyor.. elbet Allah büyük

Evet hanimlar evden gitti... adam istanbulda suan gününü gün ediyor.. elbet Allah büyük

Bir haftalığına gidecek diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam . Dönmesi gerekecek zaten öyle değil mi . Bu şekilde devam etmelisiniz .

Eleştiri olarak algılamayın, her ne kadar Avrupa kültürü ile büyümüş ve yaşıyor olsanızda sonuçta genler Türk :) Kaldıki Türk erkeği bence kendi yaptığını kabul etmezi Ataerkil toplum olmaktan çıkmadık ve bu genetik olarak hala var. Siz club da falan eğlenmeye gidip dolaylı nispet yapmışsınız ama bu onları içinde tutar, heleki onu gaza getirecek arkadaş ve akrabaları varsa olay sizin aleyhinize döner. Kendisi döndüğünde lütfen sakin ve medeni biçimde konuşun, seviyorsanız seviyorum, düzeltelim ilişkimizi deyin, kendisindende fedakarlık beklediğinizi güzel bir dille anlatın. Anlarsa ne ala, anlamazsada kendinize güveniniz var sanırım, karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bir haftalığına gidecek diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam . Dönmesi gerekecek zaten öyle değil mi . Bu şekilde devam etmelisiniz .
Evet 1 haftaligina giti evdende 3 gün gecikmeli ayrildi bide ev buldum diordu ev fln duymadim yani kardesinden... evinin anahtarini vercrm diorfu bana giderken ama vermedi bende dün aradim anahtarlar nerde diye.. yanimda dio bi annemde dio ama teli acinca arkadan club musik sesi geliordu yani eglenior... benle gitnezde son zamanlar hep sevmiom derdi.. simdi eglenior ama.. beni nefret ettirdi daha cok kendinden... bende telefonunu kitlettim benim üstümeydi cünkü iyi yaptim yoksa fatura bana mal olcakti sonucta avrupa hatti... kardesine demis kapattirdi teli adilik yapcakya diye faceden yazmis bu arada face sifresinide kirdim büyük zevkle okuorum ne oluor ne bitior... tabi üzülcegim seylerde olcak... neyse bende geri kalan kiyafetlerini cöp posetine koyup kardesini aradim dedin gel al ben almam desi ozanan dedin killer e koyuyorum.. ordan alir.. dönse bile benim yanimda isi yok ben bu günleri atlattiysam Allahim bana yardimci olur atlatirim ins

Eleştiri olarak algılamayın, her ne kadar Avrupa kültürü ile büyümüş ve yaşıyor olsanızda sonuçta genler Türk :) Kaldıki Türk erkeği bence kendi yaptığını kabul etmezi Ataerkil toplum olmaktan çıkmadık ve bu genetik olarak hala var. Siz club da falan eğlenmeye gidip dolaylı nispet yapmışsınız ama bu onları içinde tutar, heleki onu gaza getirecek arkadaş ve akrabaları varsa olay sizin aleyhinize döner. Kendisi döndüğünde lütfen sakin ve medeni biçimde konuşun, seviyorsanız seviyorum, düzeltelim ilişkimizi deyin, kendisindende fedakarlık beklediğinizi güzel bir dille anlatın. Anlarsa ne ala, anlamazsada kendinize güveniniz var sanırım, karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Evet cok güzel demissiniz... kanimizda var medeni olamioruz henüz bu ayriliklarda... evet olaylar öyle bi karisti ki annesi anneme neler anlatmis neler yok oglum geldi agladi kizin onu borca sokmus mafetmis bunaltmis ondan tr ye ucuyor demis (nedense mac bakmaya gitcegini annmesine babasina söyleyemior) hep yalanlar duydum iki yüzlü ve yalancilik yapan ya kaynana ya kocam olacak herif iyice sogudum bunlardan zaten kaynananmi sevmiordum hic denecek kadar az görüsüorduk... neyse benim annem gözlemlemis (ki ayrilmami hic istemezdi) bu kari gibi seni öne sürüor dedi adam gibi beni kollayamior yani annesinden kurtulsunda o an nasil kurtulursa kurtulsun yalanla beni mana ederek vs.... annem dedi gözümden düstü bu adam 1 gün bile evde durmadi dedi.. annem yarin dönüyor türkiye ye biraz bizle kalmisti gördü neyin ne oldugunu... neyse kaynana daha evden terk ettigini bilmomus oglunun nereye giderse gitsin hepsinden nefret ettim evime almakmi... onun süründügünü görmeden aslaaaa kim bilir kimlere dokundu ben kaldirramam zaten

Ya kovmayacaksın ya da sonra gitme demeyeceksin zaten..
Bu kez demedim zaten 3 gün gecikmeli gitti.. cumartesi gitmeyenin anasini bilmem napsinlar dedigi halde3 gün gecikti gitti tan ucak kalktigi gün yani... bu lafa bile kaldi 3 gün bide bana gurursuz derdi... bunlari göremior yani

Back
X