Evet cok güzel demissiniz... kanimizda var medeni olamioruz henüz bu ayriliklarda... evet olaylar öyle bi karisti ki annesi anneme neler anlatmis neler yok oglum geldi agladi kizin onu borca sokmus mafetmis bunaltmis ondan tr ye ucuyor demis (nedense mac bakmaya gitcegini annmesine babasina söyleyemior) hep yalanlar duydum iki yüzlü ve yalancilik yapan ya kaynana ya kocam olacak herif iyice sogudum bunlardan zaten kaynananmi sevmiordum hic denecek kadar az görüsüorduk... neyse benim annem gözlemlemis (ki ayrilmami hic istemezdi) bu kari gibi seni öne sürüor dedi adam gibi beni kollayamior yani annesinden kurtulsunda o an nasil kurtulursa kurtulsun yalanla beni mana ederek vs.... annem dedi gözümden düstü bu adam 1 gün bile evde durmadi dedi.. annem yarin dönüyor türkiye ye biraz bizle kalmisti gördü neyin ne oldugunu... neyse kaynana daha evden terk ettigini bilmomus oglunun nereye giderse gitsin hepsinden nefret ettim evime almakmi... onun süründügünü görmeden aslaaaa kim bilir kimlere dokundu ben kaldirramam zaten