- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Annemle bugün aşırı derece tartıştık o kadar üzgünüm ve sinirliyim ki. Olay ufak bir şeyden çıktı ve boşandığı babama geldi. Tam ders çalışmaya çıktım dedim anne konuyu kapat ders çalışıcam sen seçmişsin evlenmişsin babamı ben mi seçtim ben sanki çok mutluyum dedim. Sürekli babamın laflarını bana söylüyor yıllardır böyle. Baban şöyle baban böyle Yok yalancıymış şöyleymiş böyleymiş hep böyle. Bana da sinir geldi birden odamdaki şeyleri fırlatmaya başladım sus diyorum hala devam ediyordu. Yıllardır hep böyle artık istemiyorum hayatımda bu tarz kavgalar. Oda odaya gelmiş elinde demirle bildiğiniz kavga ettik vurdu etti. Kendisi 1 sene önce kanser oldu sırf onun için okulu bıraktım hayatımdan vazgeçtim 3 ayım kalmıştı kimseye muhtaç olmasın gözüne bakmasın diye. Şimdi de diyor sen babanı savunuyorsun üniye yeniden gidicem babama kıyafet al vs dedim şimdi sana kıyafet alınca mı baban iyi diyor. Asla alakası yok babamı savunmuyorum ama bana kötülüğü yokken neden diyorum başıma kakıyorsun ki. Elimde param yok özgürlüğüm yok bitirseydim okulumu işe girecektim. Evden git baban sahip çıksın demeye başladı babamı aradı kızına sahip çık diye adama çemkirmeye başladı. Bende eşyalarımı aldım evden çıktım arkadaşıma gittim. Bir zamandan sonra artık ses istemiyorum negatif enerji istemiyorum yıllardır hep annemi ben dizginledim artık yoruldum tükendim. Yıllardır sana ben bakıyorum şimdi baban para verdi diye iyi mi oluyor diyor. O istiyor ki babasını hep kötüliyim ona oda sussun dinlesin. O olmasa ben hiçmişim bugün ölse yüzüme bakmazmış kimse. Ben kaldıramıyorum galiba artık ya. Tam üniye gidecem 15 gün var tomografi çektirmesi lazım benim üniyi bitirip bitirmemem annemin sonucuna bağlı cidden böyle. Çünkü yanında kimse yok tek çocuğum. Ben 1 senedir annemi yaşatıcam diye çalıştım borç ödedim yük altına girdim sesim çıkmadı yesin içsin dedim ama ağzı açılınca ben nasıl bir evladım ona sorun. Niye böyle şeyler başıma geliyor nasıl çıkıcam ben bu döngüden. Aklıma gelmeyen şeyler başıma geliyor kadınla bildiğiniz fiziksel olarak tartıştık annemi anlamak çok zor. Birde diyor evden git şimdi baban sana sahip çıksın bende minnet etmedim ve gittim. Bir insanın üstüne neden gelirsin bu kadar ders çalışayım kavga uzamasın diye üst kata çıkıyorum hala laf ediyor bana fikir verin ben napıcam ya