- Emoji Skoru
- 10.820
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Bilemiyorum sevse böyle başınıza kakmazdi. Çocuğunuz olursa ne demek istediğimi anlarsınız. Bana hep çocuğun olursa bizi anlarsın dediler. Çocuğum oldu onları anlamak şöyle dursun iyice sinir oldumAslında seviyor bana çok iyilik yaptı babamla boşandığı süre zarfında babamın desteği olmadı yine de dediklerimi aldı yaptı ama sürekli yıllardır en ufak şeyde başıma kakar. Yıllarım babamı sen seçtin ben mi seçtim ben mutlu muyum demekle geçti sıfır şaka. Babam ev alacaktı dedi ki sen okulu bitir öyle alıcam bunu kafaya takmış bunu söylüyor sürekli. Ya diyorum sanane alsa bana kalacak almasa da kendi bilir. Yalanı da varsa kendi bilir kendini kandırıyor sana giren ne çıkan ne. Kendi evin var otur dur. O ölse yüzüme babam bakmazmış evden gidicekmişim babam sahip çıksınmış biraz bende çıktım gittim. Babam aradı para at dedim oda nereye gidicen dedi ona da dedim tamam atma ben bulurum para çıktım evden
Yahu okuttuk seni diyenden tütün bebekken çok ağlarsın diye söylenen bile var. Bir zahmet okur bir zahmet ağlayan bebekle ilgilen yahu. Asla haklı değiller