Evden iş arıyorum,fikirleriniz neler?

pembikmavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
34
11
Evden iş arıyorum ama böyle incik boncuk ya da yemek yapma gibi değil...Evrak,veri veya bunun gibi başka işler...

Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

bende arıyorum ama yok sanırım. ceviri falan isi yaptiriyorlar ama ona da tanidik olmasi lazim. herkes evden is yapmak istedigi icin.

Eger ev hanimiysaniz, vakit ayirabilecekseniz boncuktan filan daha fazla para getiriyo. Genelde 100 kelimesi 1 lira. 300 kelimelik filan makale istiyolar. 3 lira. Gunde EN AZ 10 tane yazsan ( ki yazabilirsin, kolay) ayda 900 lira yapar. 900 liraya sabah 8 aksam 5 ofis isi yapan insanlar var. Tabi ceviri isi daha cok getiriyo. Ama ingilizcenin cok iyi olmasi lazim.

Ek iş isteyen hanimlar ozele mail adreslerinizi bırakın tek tek dönüş yapacagim

Eger ev hanimiysaniz, vakit ayirabilecekseniz boncuktan filan daha fazla para getiriyo. Genelde 100 kelimesi 1 lira. 300 kelimelik filan makale istiyolar. 3 lira. Gunde EN AZ 10 tane yazsan ( ki yazabilirsin, kolay) ayda 900 lira yapar. 900 liraya sabah 8 aksam 5 ofis isi yapan insanlar var. Tabi ceviri isi daha cok getiriyo. Ama ingilizcenin cok iyi olmasi lazim.
makale verebileceğimiz bir yer var mı bu konuda yardımcı olur musunuz?

Ek iş arayan bayanlar ben de çok aradım ek iş ve sonunda yapacağım birşey buldum özelden mail atarsanız
bilgilendirebilirim...

X