okuyor mu çalışıyor mu bu kız ? o kadar uzun süre zaten çalışmadan tek basına yapamaz parası bıtınce döner ya da ona destek olan bırılerı vardır.
Savcilik talep etmeden yapmiyorlar kisisel haklarin ihlaline giriyor kullanici dava acsa kazanir ancak savcilik talep ederse onuda resit biri icin yapmazlarPolis uydurmuş onu filmlerde oluyor falan ne alaka, benim bildiğim savcılık izniyle konum tespiti yapılabiliyor 1 kmlik bir alana kadar, size konum bilgisi verilmiyor olabilir. Belki kızın GSM operatörü hangisiyse onun müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz, onlar size belki yol gösterebilir. Çevredeki baz istasyonlarından konum bilgisi alındığı için haliyle telefonunun açık olması veya uçak modunda olmaması gerekiyor diye biliyorum. Kanunen reşit olsa da yaşça küçük yine de, umarım başına bir şey gelmemiş ve sadece biraz uzaklaşmak istemiştir. Yakın zamanda geri gelmesini dilerim.
Hayatından şüphe ediyoruz,hayati tehlikesi var vs denirse ve bunlar polise gerçekten inandırıcı gelirse reşit olması önemli değil arama başlatılır.. arama sonucu bulunursa eğer kendi iradesiyle gittiğini beyan ettiğinde ve aileme haber verilmesini istemiyorum dediğinde ailesine telefon bile açmak zorunda değil polis. Kendi imkanlarıyla arkadaş çevresinden falan ulaşsın ailesi kıza,diğer türlüsü zor..
Hayatindan suphe ediyoruz diye bir denesinler savcilikuugun gorurse talep eder (cok umutlu degilim ama )ancak kiz bulundugunda kendi istegimle ayrildim evden ailemede hber verilmesin derse aileye bilgi vermeyebilirler o artik -18 degil birey bazi seyler farkli isliyor isteGünlerdir haber yok ailesi perişan. Ergen tavırları nedeniyle bu durumda aile içerisinde aman aman bir sorununda olmadıgını biliyorum tabi ev hali bilinmez. Savcılıga ailesi basvursa sinyal takibi yapılır yani oyle mi anlamalıyım ? 2 hafta oldu. Kız son 1 haftadır telefonunu hiç açmadı.
sevgilisi var mıydı pekı? arkadaslarını falan arasınlar belkı bulunurHerkes ondan şüpheleniyor. Sevgilime kaçtım gibi birsey de demiyor. AÖF okuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?