- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gidicem rapor alicam ama hapse girmesini istemiyorum sadece elimde rapor olsun istiyorumsu raporu niye almiyorsunuz anlamiyorum.
cidden anlamiyorum.
gidin alin gec degil.
elinizde olsun - ilerde delil aramak icin ugrasmayin.
elimde baska koz var diyorsunuz ne olursa olsun siddetin kaniti olmali.
bu Kadar kolay mi ya yaptiklari yanina kar mi kalsin.
seni düsünmeyeni mi düsünüyorsunTamam gidicem rapor alicam ama hapse girmesini istemiyorum sadece elimde rapor olsun istiyorum
Hukuki olarak ev eşinize ait dahi olsa mahkeme kararı ile evde oturmaya devam edebilirsiniz boşanma dilekcesi ile talep edebileceğiniz gibi ayri bir dilekce ile de aile konutu hk. Karar verilmesi icin dava acabilirsinizKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Aaaah ah. Sen de görmüşsündür. Bu forum darp raporu alırsam hakkında soruşturma açılır, meslekten atılır, bilmem ne olur deyip yediği dayağı yemeğin üstüne gelen tatlı gibi hafif görenler var. Hayret ediyorum. Üstelik her boku yiyen adam, evden kovan adam, döven de adam. Ama konu sahibi hala babamın evine dönemem diyor. Bazı konulara yorum yazarken ahh ben olacaktım diye başlayıp sinir olarak bitiriyorum da neyseHiç ya, hapsi doverken dusunseydı.
Dayak yiyip hala onun hapsını dusunmek rapor almamak suan kendinize yaptıgınız en kotu sey.
Siddet de uyguladi ise direk uzaklaştırma karari alinKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Dun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin
Tamam gidicem rapor alicam ama hapse girmesini istemiyorum sadece elimde rapor olsun istiyorum
Sizi aldatmış-sevmiyor
Sizi dövmüş-sevmiyor
Sizi nereye gideceginizi önemsemeden kovmuş-sevmiyor
Hapse girebilir endişesiyle darp raporu almadınız siz öyle mi?
Ben mi kötüyüm bazi kadinlar mi cok pısırık.
Düşünüyorum da bunlar benim başıma gelecek ortalığı ayağa kaldırırım.
Neden böyle yapıyorsunuz?
Böyle olmayın işte olmayın yaa.
İçeriye girermiş, girsin ablacım girsn , cehennemin dibine de girsn .
Sana şiddet uygularken , kovmaya çalışırken o seni böyle düşünmüyor işte .
Pısırıklık değil güpegündüz aptallık bence. Dayak atan, aldatan, kovan adama acıyıp kendine acımamak aptallık basbayağı
Aptallik diyosunuzda benim basimi yaktin bende seninkini yakicam derse nolucak cunku isini vs kaybedicek . Adami para cezasina baglayip salinca nolucak? Goruyoruz haberlerde ve adam beni tehtid ediyor diyorum. Sikayetci olmadim ama kayit actirdim 6 ay icinde aktif edebilirim.Pısırıklık değil güpegündüz aptallık bence. Dayak atan, aldatan, kovan adama acıyıp kendine acımamak aptallık basbayağı
Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor