Eski konularınıza göz attım maaile problemlisiniz. Eski konunuzda mesela annenizin odanıza gelip bağırdığından falan bahsetmişsiniz. Kadın manyak değil herhalde durup dururken odana gelip bağırıp çağırıyor. 7 yaş küçük 14 yaşındaki kardeşine de kafayı takmışsın, anladığım kadarı ile sürekli çocuğu eleştiriyorsun.
Ailenden aşırı dert yanmışsın. Olaylar olmaması, yaşanmaması gereken şeyler ama ne oluyor da bunlar oluyor? Annen psikopat mı durup dururken seni babana şikayet ediyor? Annene babana küfredecek kadar ne oluyor yani? Şiddete maruz kalmışsın defalarca sanırım bunların sebebi, kaynağı ne? Şiddeti hiçbir durumda haklı göremiyorum ben ama bir anne babanın diğer evlatlarını kayırırken bir diğerine bu denli tepki göstermelerini anlayamıyorum. 14 yaşındaki veya 3 yaşındaki kardeşine olan tutumları da böyle mi? Annen baban hiç kardeşlerine şiddet uygular mı?
Bir de babanın maaş kartını almayı düşünüyorsun, sürekli böyle şeyler mi dönüyor evde de ailen sana bu derece tepki gösteriyor?
Yani düşünüyorum düşünüyorum bir insan evladını kapıya neden atar? İki kızım var, evlatlıktan nasıl reddederim diye düşünüyorum. Aklıma çok uç noktalarda ebeveyn değil insan olarak kabul edemeyeceğim şeyler geliyor. Ebeveyn olarak da ancak herhalde yıllarca aynı hataları tekrar etmesi falan olur. Onda da evlatlıktan reddetmem, kendine çeki düzen vermesi için evden kovarım herhalde. O da gerçekten artık sabır noktasına gelmem lazım. Babam bir kere takma dişlerini tezgaha koymuştu peçetenin üstüne, baba bu ne ya, demiştim. Evden falan kovmadı. Iyy iğrenç falan desem, belki biraz tepki gösterirdi karşında baban var diye o kadar -ki demem zaten. Ailece ilişkinizi çözemedim.