• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kovulma

Trophy Wife

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
299
487
23
44
önceki konularımı takip edenler olmuştur. 2 aylık evliyim kayınvalide nedeniyle boşanma noktasındayız. kadının yaptıklarını anlatsam destan olur. hasta ve Allah beni unutturacak dert versin deyip Allah'a havale ediyorum.

Sıkıntımsa evle ilgili. Ben iyi bir maaşla çalışırken işten çıkarıldım. Şubat ayında yeni bir teklif almama rağmen eşim çalışmamı ertelememi istedi. Bu süreçte eski işimden aldığım 30.000 tazminat ve 50.000 kişisel birikimimi masraflara harcadım. Fakat evi eşim tuttu. Bazı eşyaları da onun kartıyla aldık. Şimdi annesi de gaz veriyor ve illa evi boşaltmamı istiyor. Daha dava bile yok ortada. Elbette maddi ve manevi tazminat talep edeceğim fakat bu süreçte işsiz ve evsiz olduğum için sıkıntım büyük. Evi boşaltma konusunda baskı görüyorum. Haklarım neler, bu adamı yasalara binaen nasıl baskı yapmaktan geri çekerim??

Peki şimdi şehir dışında pazar gelecek. Beni tartaklarsa psikolojik baskı yaparsa kilidi değiştirirse vs diye korkuyorum. Arabamı da onun üzerine aldık onu da alabilir. Evet işin çirkin yüzü ama hayat işte ortada kalınca bu derde de düşüyormuş insan

Canım evi terk edersen kusurlu sen olursun. Bırak eşin terk etsin ve evlilik birliğini temelden sarssın. Tazminat olarak nafaka alacaksan çok birşey bekleme. 1 yıldan önce se çekişmesiz boşanma olmaz. Ancak protokol yaparsanız hızlı boşanma olur.
Kv ne yapıyor genel olarak

Mal paylaşımı boşanma davasından sonra ikinci bir dava olarak görülür ve genelde ev eşyaları ve düğün takıları kadının hakkıdır, kalan mülkler de eşit olarak paylaşılır istisnai durumlar dışında.
Davanız açılıp sonuçlanana kadar o evde yaşama hakkına sahipsiniz. Ancak işler biraz duygusal ve resmiyetten uzak ilerliyor sanırım, kirayı eşiniz ödediği için kayınvalideniz gitmenizi istiyor olsa gerek. Onlara bir avukata danıştığınızı ve evde kalma hakkınız olduğunu açıkça belirtin.
Avukata da ücretsiz şurada başlık açarak danışabilirsiniz, hemen tık tık.

Peki şimdi şehir dışında pazar gelecek. Beni tartaklarsa psikolojik baskı yaparsa kilidi değiştirirse vs diye korkuyorum. Arabamı da onun üzerine aldık onu da alabilir. Evet işin çirkin yüzü ama hayat işte ortada kalınca bu derde de düşüyormuş insan
Tartaklarsa hemen rapor al psikolojik şiddet varsa da dayanacaksın. Yapacak birşey Yok. Bu evi cennetim yaptım asla bırakmam diye duygusal baskıyı sen yap. Semiz otla evden atarlarsa karakola başvur savcılığa başvur eşin için uzaklaştırma kararı çıkart

Nafaka de
Canım evi terk edersen kusurlu sen olursun. Bırak eşin terk etsin ve evlilik birliğini temelden sarssın. Tazminat olarak nafaka alacaksan çok birşey bekleme. 1 yıldan önce se çekişmesiz boşanma olmaz. Ancak protokol yaparsanız hızlı boşanma olur.
Kv ne yapıyor genel olarak
nafaka değil evde sadece 10 gün geçirip boşanmak istediği için maddi manevi tazminat davası açacağım. Beni çalıştırmadı, 36 yaşındayım, durup dururken bir adamın keyfi ailesi yüzünden boşanmış statüsüne geçtim, mevcut evimi kapattım, yaşadıklarım yüzünden doktora gidiyorum amtidepresan kullanıyorum vs vs canım istedi boşandım olmamalı evlilik bu kadar kolay değil...

Kayınvalide aramızı bozmak için her çeşit şeytanlığı yaptı. Eşimle 1.5 ayda işi yüzünden 10 gün görüşmüşken baskıyla yanına çağırdı 4 gün beni istemedi aileme telefonda hakaret etti. Annem düğün öncesi ağır hastalık geçirdi. Altına yapıyordu... düğünde akrabalarımla tanışmadın beni rezil ettin demesi mi dersin, nişanı neden oğlunun evinde yaptın niye yemek vermediniz o kadar mı fakirsiniz mi dersin. tam bir şeytan. 75 yaşında cehennemlik.

Ev kira kontrat esinin uzerine mi? bildigim kadariyla bir sey yapamazlar. Eger rahatsiz ederse tartaklama falan Allah korusun sikayet et uzaklastirma karari iste. Araba nikahtan sonra alindiysa alamaz esit bolunur parasi. Yaptiginiz masraflarin dekontlari faturalari da dursun. 2ay yazik be dunyayi verseler hayallerini caldiklari duygularini geri odeyemezler. Bi de pislik yapip yuzsuz gibi senden nemalaniyolar.

Mal paylaşımı boşanma davasından sonra ikinci bir dava olarak görülür ve genelde ev eşyaları ve düğün takıları kadının hakkıdır, kalan mülkler de eşit olarak paylaşılır istisnai durumlar dışında.
Davanız açılıp sonuçlanana kadar o evde yaşama hakkına sahipsiniz. Ancak işler biraz duygusal ve resmiyetten uzak ilerliyor sanırım, kirayı eşiniz ödediği için kayınvalideniz gitmenizi istiyor olsa gerek. Onlara bir avukata danıştığınızı ve evde kalma hakkınız olduğunu açıkça belirtin.
Avukata da ücretsiz şurada başlık açarak danışabilirsiniz, hemen tık tık.
Çok teşekkür ederim...

Tartaklasin bakalım daha iyi senin için el mi Yaman bey mi
Darp raporu alırsın uzaklaştırildi mi evden bitti.

Ev kira kontrat esinin uzerine mi? bildigim kadariyla bir sey yapamazlar. Eger rahatsiz ederse tartaklama falan Allah korusun sikayet et uzaklastirma karari iste. Araba nikahtan sonra alindiysa alamaz esit bolunur parasi. Yaptiginiz masraflarin dekontlari faturalari da dursun. 2ay yazik be dunyayi verseler hayallerini caldiklari duygularini geri odeyemezler. Bi de pislik yapip yuzsuz gibi senden nemalaniyolar.
Nişanlıyken aldık. Ben tazminat ile birkaç araba parası alacağım orası kesin. Yıllarca bekle sonra bunları yaşa. Evli bile kaldık diyemiyorum. Birlikte geçen 10 güne...

Nişanlıyken aldık. Ben tazminat ile birkaç araba parası alacağım orası kesin. Yıllarca bekle sonra bunları yaşa. Evli bile kaldık diyemiyorum. Birlikte geçen 10 güne...
Nisanliyken arabayi niye onun adına aldınız ki yavrum senin büyüğün yok mu hiç yardimci olan

Allah cezalarini versin. Senin de yolunu acik etsin. Insallah bosanma da tazminatta senin icin en guzel sekilde sonuclanir.

Nisanliyken arabayi niye onun adına aldınız ki yavrum senin büyüğün yok mu hiç yardimci olan
İnsan bilemiyor ki onca güvendiğin adam anasının ağzına bakıp buzdolabı hatta düşman olacakmış nereden bikeceksin. Baksan cahil de değiliz ama insan güvenmek sevmek istiyor hele ki babasız büyüdüyse. Hayatta ders almanın sonu yokmuş.....

İnsan bilemiyor ki onca güvendiğin adam anasının ağzına bakıp buzdolabı hatta düşman olacakmış nereden bikeceksin. Baksan cahil de değiliz ama insan güvenmek sevmek istiyor hele ki babasız büyüdüyse. Hayatta ders almanın sonu yokmuş.....
Hayatta yaşadığın her gün bir tecrübe olacak senin için
Bu dünyada kimseye guvenmemeyi öğrendin bugün
Yarın başka bir şey...
Bak ben de babasız büyüdüm.
Bu beni daha sağlam kıldı emin ol
Kalk şimdi ve daha güçlü ol
Psikolojik şiddetine boyun egme
O da senin gibi bir insan unutma korkma

Esiniz denen adamın psikolojik sorunlari mi var. Varsa eger hep vardır hic mi farketmediniz evlilik oncesi. Cok büyük gecmis olsun

Esiniz denen adamın psikolojik sorunlari mi var. Varsa eger hep vardır hic mi farketmediniz evlilik oncesi. Cok büyük gecmis olsun
Evet ilaç kullanıyor. İyiyken iyi düşman bellerse de sonuna kadar. Şu an bana taktı anasının dolduruşuna gelip. Karaktersizmiş

Back
X