• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kovulma

Peki şimdi şehir dışında pazar gelecek. Beni tartaklarsa psikolojik baskı yaparsa kilidi değiştirirse vs diye korkuyorum. Arabamı da onun üzerine aldık onu da alabilir. Evet işin çirkin yüzü ama hayat işte ortada kalınca bu derde de düşüyormuş insan

başkalrının konularında şu yaştaki adam sunu yapıyor diyene kadar kendi ve esinizin yasına bakın,bir de dönün yaşadıkalrınıza bakın.. sonra gelin başkalarını eleştirme hakkına erişin.. madem söylediğiniz kadar mantıklısınz kendi paranızla alınan bir seyi başkasının üzerine yapmasına razı oluyorsun ki??

eşinizin hasta olduğu burdan bile belli oluyor.
şu yaşa geldim bekledim evlendim şimdi boşanmış oluyorum,bunun için mi bekledim gibi şeyler yerine bu hasta adamın böyle olduğunu erken farkettim yıllarımı sinirlerimi enerjimi heba etmedim. erkenden kurtuldum şükürler olsun demelisin. şimdi hayretle karşılıyorsun ama gün gelecek şükredeceksin.
inan ki dünyanın en zor şeylerinden biri zihinsel olarak hasta bir insanla aynı evde yaşamak,eş olmak. ölsün istiyorsun ölmüyor, ölmek istiyorsun ölemiyorsun. sürekli kaygan bir zemin. umut ediyorsun ha bugün ha yarın diye günler geçiyor.
ayrıca bu hastalıklar genetik geçişli. belki annesi de hasta ondan böyle, belki çocuğunda da böyle bir durum olacaktı. Allah korusun Allah kimsenin başına böyle dert vermesin.

başkalrının konularında şu yaştaki adam sunu yapıyor diyene kadar kendi ve esinizin yasına bakın,bir de dönün yaşadıkalrınıza bakın.. sonra gelin başkalarını eleştirme hakkına erişin.. madem söylediğiniz kadar mantıklısınz kendi paranızla alınan bir seyi başkasının üzerine yapmasına razı oluyorsun ki??
Arkadasım iyi misin
Başkalarının hatalarını ortaya çıkarmak senin yanlışlarını kapatıyor mu
Yapmayın Allah aşkına çocuk gibi.

Arkadasım iyi misin
Başkalarının hatalarını ortaya çıkarmak senin yanlışlarını kapatıyor mu
Yapmayın Allah aşkına çocuk gibi.
Evet ben de epey güldüm çoluk çocuk gayriresmi ilişki yaşayıp bir de eşim diye konuşmasına yorum yaptık çocuk gibi herkesin mazisini eşelemiş :))))

Eşim olaylarda ailesinin haksız olduğunu bu olaydan bir hafta sonra idrak etti fakat ben ona güvenebilmem için zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. o ara iyi bir maaşla iyi bir pozisyonda kiramı da ödeyebileceğim bir işe başladım. arabayı üzerime aldım, yüklü bir miktarda altınım da vardı düğünden. bir süre eve sokmadım, o ara yakın arkadaşlarının da benden yana tavrıyla aklı iyice başına geldi yalvar yakar oldu. Beni oturduğumuz evimizden kovacak kadar yaptıklarını tek kalemde unutacak değildim hiç taviz vermedim. Ev sahibimiz almanyada bir doktor, ikna etmiş evi satın almış benim adıma devretmek istiyor. tek koşulum ailenle sen istediğin kadar görüş ne onların yanında benden bahset ne de bahsettir dedim. Şu an ilişkimiz normal daha doğrusu o hala yaptıklarının bedelini ödüyor bana karşı :KK66: ben kendi işimde gücümdeyim herhangi bir yanlışı daha olursa güle güle. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için :)

Evet ben de epey güldüm çoluk çocuk gayriresmi ilişki yaşayıp bir de eşim diye konuşmasına yorum yaptık çocuk gibi herkesin mazisini eşelemiş :))))

Eşim olaylarda ailesinin haksız olduğunu bu olaydan bir hafta sonra idrak etti fakat ben ona güvenebilmem için zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. o ara iyi bir maaşla iyi bir pozisyonda kiramı da ödeyebileceğim bir işe başladım. arabayı üzerime aldım, yüklü bir miktarda altınım da vardı düğünden. bir süre eve sokmadım, o ara yakın arkadaşlarının da benden yana tavrıyla aklı iyice başına geldi yalvar yakar oldu. Beni oturduğumuz evimizden kovacak kadar yaptıklarını tek kalemde unutacak değildim hiç taviz vermedim. Ev sahibimiz almanyada bir doktor, ikna etmiş evi satın almış benim adıma devretmek istiyor. tek koşulum ailenle sen istediğin kadar görüş ne onların yanında benden bahset ne de bahsettir dedim. Şu an ilişkimiz normal daha doğrusu o hala yaptıklarının bedelini ödüyor bana karşı :KK66: ben kendi işimde gücümdeyim herhangi bir yanlışı daha olursa güle güle. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için :)
Sevindim adınıza. İnsallah hiç sorun yaşamazsınız bundan sonra.

Back
X