Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan edinilmiş mallar ortak bölünüyor.Arkadaşlar merak ettim ev adamin üstüne de olsa bosanma durumunda yari yariya bölüşülüyor degil mi?
yaklas canim yaklas , alnindan öpecegimneden haklı?
anneniz mi çocuk yapın dedi, önce ona mı danıştınız? anne çocuk yapıcam hamilelik döneminde sen bana bakar mısın dediniz?
yaşını başını almış insanlarsınız, eş hamilelik döneminde senle ilgilenmeyecekse neden var?
insanlar sizi 30 yaşına getirmiş artık yakalarından duşsek mi acaba?
daha 6 ay hamileliğiniz var kadıncağız butun hayatını bıraksın 6 ay size hizmet edip diğer çocuğunuza mı baksın?
çevremdekiler hakkında da böyle duşunuyorum merak etmeyin.
ustune ustluk sadece 2 defa kk da (kimbilir gerçekte kaaç defadır) eşin seni aldatmaya teşebbusuyle ilgili konu açmışsın, bir de şiddet var ve bu evliliğe 2. çocuğu getiriyorsun tebrik etmeye geldim.
Annene sana destek olmuyor diye kızıp hamileyken size şiddet uyguluyor öyle mi?Ben dayak yediğim için o an evden gitmesini istedim
Şiddet yapan her zaman yapar kurtul o adamdan.sonra daha çok pişman olacağın şeyler yasatirsanaMerhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve çok ağır geçen bir hamilelik eşim her fırsatta annemin gelip bana destek olmamasından dolayı laf sokuyor bende haklı olduğu için ses çıkartmıyordum. Ki kendi annesi daha arayıp hayırlı olsun bile dememişken. Dün yine konuştu konuştu bende patladım açtım ağzımı annen hasteneye gelmeyecek istemiyorum dedim daha hayırlı olsun dememiş aç kaldım kuzumla evde bir halimi sormamış yeter yüzünü görmek istemiyorum dedim. Tartışma şiddete döndü hala beynim zonkluyor Ağrı’dan. Hemen defol bu evden dedim bu ev benim sen git annenin evine dedi.
biz eşimle birlikte çalışıyoruz ve oturduğumuz evi de birlikte aldık tapusu eşimin üstünde ve eşim her kavgamızda bu ev benim yürü annenin evine diye basit basit konuşuyor bir değil iki değil sonra hemen pişman oluyor.
bu sabah pişman olmuş yanıma geldi ben uzaklaştırınca yine başladı konuşmaya susmadan insanı delirtecek şekilde konuşuyor madem böyle yapıyorsun hadi hazırlan seni annene götüreceğim dedi. Herlafın ucu anneme gitmeye çıkıyor.
ben boşansamda annemle yaşayamam bunu oda biliyor babannem burada yok şuan kızımı alıp onun evine gideyim diyorum ama zaten çok zor geçen bir hamileliğim var hep yatıyorum şuan kalkıp eşya hazırlamaya metalim yok çok çaresizim siz olsanız ne yaparsınız?
Eski konulara bakınca bir kısır döngü içinde olduğunuz görülüyor. Eşiniz sizi defaatle aldatmış ama siz bi şekilde affetmişsiniz. Çocuk istememiş siz 2.ye hamilesiniz. Eşinizle çok başka uyum sorunlarınızda var mesela siz muhafazakar bir insansınız ama eşiniz clublara gitmek istiyor. Hamile iken ve bu ilk oldu demediğinize göre daha öncede şiddet görmüşsünüz. Lütfen kendi konunuza dışardan bir gözle bakın niye kendinize bunu yapıyorsunuzEvet şuan bunu kaldıramıyorum