Evden kovulmak

Bir de eş olmak iyi günde kötü günde birbirine destek olmak degil midir? Neden hamileyken anne gelmek zorunda, o bir es olarak hamile karisina yardim.edemiyor mu?

Hamile kalınca sanki anneler bakmak zorundaymış gibi saçma bir düşünce var. Anneler baksın diye mi hamile kalınıyor yada çocuk yapılıyor ? 🌝
Hamileyken bile şiddet gösterecek kadar akli dengesi bozuk. Domuz eti mi yiyorlar nedir bu vicdansızlık yahu...

neden haklı?
anneniz mi çocuk yapın dedi, önce ona mı danıştınız? anne çocuk yapıcam hamilelik döneminde sen bana bakar mısın dediniz?
yaşını başını almış insanlarsınız, eş hamilelik döneminde senle ilgilenmeyecekse neden var?
insanlar sizi 30 yaşına getirmiş artık yakalarından duşsek mi acaba?
daha 6 ay hamileliğiniz var kadıncağız butun hayatını bıraksın 6 ay size hizmet edip diğer çocuğunuza mı baksın?
çevremdekiler hakkında da böyle duşunuyorum merak etmeyin.

ustune ustluk sadece 2 defa kk da (kimbilir gerçekte kaaç defadır) eşin seni aldatmaya teşebbusuyle ilgili konu açmışsın, bir de şiddet var ve bu evliliğe 2. çocuğu getiriyorsun tebrik etmeye geldim.
yaklas canim yaklas , alnindan öpecegim :KK52: :KK52: :KK52:

Ah canım hadi bu hödükle evlendin çocuk yaptın. İkinciyi niye yaptın? Ya hamile karısını dovmek nedir buna neden izin verıyorsun çalışıyormuşun da.

Ben dayak yediğim için o an evden gitmesini istedim
Annene sana destek olmuyor diye kızıp hamileyken size şiddet uyguluyor öyle mi?
Allah aşkına polis çağırın, insan kendine reva görmemeli bunu.
İstediği kadar ev benim desin, bosanirken yarısını alacağınızı zaten biliyorsunuz

Merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve çok ağır geçen bir hamilelik eşim her fırsatta annemin gelip bana destek olmamasından dolayı laf sokuyor bende haklı olduğu için ses çıkartmıyordum. Ki kendi annesi daha arayıp hayırlı olsun bile dememişken. Dün yine konuştu konuştu bende patladım açtım ağzımı annen hasteneye gelmeyecek istemiyorum dedim daha hayırlı olsun dememiş aç kaldım kuzumla evde bir halimi sormamış yeter yüzünü görmek istemiyorum dedim. Tartışma şiddete döndü hala beynim zonkluyor Ağrı’dan. Hemen defol bu evden dedim bu ev benim sen git annenin evine dedi.

biz eşimle birlikte çalışıyoruz ve oturduğumuz evi de birlikte aldık tapusu eşimin üstünde ve eşim her kavgamızda bu ev benim yürü annenin evine diye basit basit konuşuyor bir değil iki değil sonra hemen pişman oluyor.

bu sabah pişman olmuş yanıma geldi ben uzaklaştırınca yine başladı konuşmaya susmadan insanı delirtecek şekilde konuşuyor madem böyle yapıyorsun hadi hazırlan seni annene götüreceğim dedi. Herlafın ucu anneme gitmeye çıkıyor.
ben boşansamda annemle yaşayamam bunu oda biliyor babannem burada yok şuan kızımı alıp onun evine gideyim diyorum ama zaten çok zor geçen bir hamileliğim var hep yatıyorum şuan kalkıp eşya hazırlamaya metalim yok çok çaresizim siz olsanız ne yaparsınız?
Şiddet yapan her zaman yapar kurtul o adamdan.sonra daha çok pişman olacağın şeyler yasatirsana

Çalışıyorsunuz hayat müşterek çalışmasanız bile ev benim ev senin demesi uygun değil.
kimse kend ailen gibi olmaz, kendi ailenle başkasının ailesini kıyaslamayın üzülürsünüz. Dayak hamile olmasan bile asla kabul edilemez şey.
hamileleiğiniz ağır geçiyorsa eş yardım etsin neden anneden bekleniyor? Anne yardımcı olduğu için teşekkür etmesi lazım beden istemiyor?

Ya bir insan eşine şiddet uygular mı hele ki hamilesiniz nasıl kıydı adi herif :sinirli: daha insan olamamış birinden siz ne bekliyorsunuz. En yakın zamanda uygun koşullar oluştuğunda terk edin sonra donuna kadar alın.

İlk olarak Kayinvalideniz hatrınızı sorup tebrik etse ne etmese ne? Sonuçta herkes yerini kendi belirler. Siz bunu eşinize neden yansıttınız tahminimce tebrik edip etmemesi esinizin kararindan dolayı değil. Eşinizin git diye tavrı ve bu konuda senin evin benim evimin aklına gelmesi zaten normal hayattada aklında olan ve bunu sinirlenince söyleyen biri gibime geldi

Eski konularınıza baktım, üyeler boşuna dil dökmüşler siz boşanmazsınız. dayağınızı yer, aldatılır, oturursunuz. Geçmiş olsun, çocuklara yazık

Evet şuan bunu kaldıramıyorum
Eski konulara bakınca bir kısır döngü içinde olduğunuz görülüyor. Eşiniz sizi defaatle aldatmış ama siz bi şekilde affetmişsiniz. Çocuk istememiş siz 2.ye hamilesiniz. Eşinizle çok başka uyum sorunlarınızda var mesela siz muhafazakar bir insansınız ama eşiniz clublara gitmek istiyor. Hamile iken ve bu ilk oldu demediğinize göre daha öncede şiddet görmüşsünüz. Lütfen kendi konunuza dışardan bir gözle bakın niye kendinize bunu yapıyorsunuz

Önce hastaneye gidip bir güzel darp raporı alacaksınız, sonra bir avukat bulacaksınız, ilk olarak tapuya gidip eve aile konutu şerhi koyduracaksınız, sonra savcılığa gidip hamile iken size şiddet uyguladığına dair raporla şikayetçi olacaksınız ve uzaklaştırma talep edeceksiniz, sonra da mis gibi boşanma davası açacak, tüm haklarınızı talep edeceksiniz, müşterek konutun dava süresince tarafınıza tahsisini talep edeceksiniz . Ondan sonra o adam sizi evden kovmak nasıl oluyormuş, kim kimi evden kovuyormuş görecek.

Rabbim yardımcın olsun hamile şiddet gördünüz darp raporu alın nasıl bir insan bu çocugu annenizle yapmadınız ki nasıl sinir oldum

Hamilesiniz ve şiddet görüyorsunuz. Yapilacak şey net, en yakın karakola gidip şikayette bulunun onlar sizi doktora götürüp darp raporu alırlar ve uzaklaştırma kararı çıkar. Evde siz kalırsınız o değil. Evden 1 ay uzaklaşsın bu süreçte düşünürsünüz. En kisa surede tapu müdürlüğüne gidin eve "Aile konutu şerhi " koydurmak istediğinizi söyleyin. Şerhi koydurun mutlaka . Ayrıca Mesajla tehdit etmeye devam edersebu mesajları silmeyin. Boşanma davasinda kullanın.

Hamile iken bile sizi döven eşle yaşarsınız ama anneyle yaşayamazsınız demek neden peki çok merak ettim anne ne yapıyor

Back
X