Evden kovulmak

Asla ama asssla şiddetin büyüğü küçüğü olmaz ama ciddi ciddi dövdü mü yani şu yüzden soruyorum bebeğinize birşey olmuş olabilir mi

Merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve çok ağır geçen bir hamilelik eşim her fırsatta annemin gelip bana destek olmamasından dolayı laf sokuyor bende haklı olduğu için ses çıkartmıyordum. Ki kendi annesi daha arayıp hayırlı olsun bile dememişken. Dün yine konuştu konuştu bende patladım açtım ağzımı annen hasteneye gelmeyecek istemiyorum dedim daha hayırlı olsun dememiş aç kaldım kuzumla evde bir halimi sormamış yeter yüzünü görmek istemiyorum dedim. Tartışma şiddete döndü hala beynim zonkluyor Ağrı’dan. Hemen defol bu evden dedim bu ev benim sen git annenin evine dedi.

biz eşimle birlikte çalışıyoruz ve oturduğumuz evi de birlikte aldık tapusu eşimin üstünde ve eşim her kavgamızda bu ev benim yürü annenin evine diye basit basit konuşuyor bir değil iki değil sonra hemen pişman oluyor.

bu sabah pişman olmuş yanıma geldi ben uzaklaştırınca yine başladı konuşmaya susmadan insanı delirtecek şekilde konuşuyor madem böyle yapıyorsun hadi hazırlan seni annene götüreceğim dedi. Herlafın ucu anneme gitmeye çıkıyor.
ben boşansamda annemle yaşayamam bunu oda biliyor babannem burada yok şuan kızımı alıp onun evine gideyim diyorum ama zaten çok zor geçen bir hamileliğim var hep yatıyorum şuan kalkıp eşya hazırlamaya metalim yok çok çaresizim siz olsanız ne yaparsınız?

Hamile karısına vuran adamdan çocuguna baba olmaz.zaten sana kocada olamamis. Ev onun üstünede olsa yarisi senin. Hemen darp raporu al ve evden uzaklastirma al. Sonradan çok pişman olursun. Yapılana susmak demek ,bana daha fazlasinida yaparsan susar otururum demek bana göre.

Doğru olan erkeğin evden gitmesi, Kadın öyle kapının önüne konur mu? Sinirlendiyse bir süre kendisi uzak kalabilir .

Şikayetçi olursan evden uzaklaştırma alır. Tapunun kimin üzerine olduğu mühim değil müşterek eviniz. En az 6 ay adımını atamaz. Sen de o zamana kadar doğum yapmış olursun. Sonra da herkes kendi yoluna. Bence...

Gider darp raporu alip uzaklastirma cikarirsin paşa paşa defolur evden. Hamile kadina siddet gosterip evden kovma cesaretini bulamaz bir daha

Ben dayak yediğim için o an evden gitmesini istedim

"dayak yedim..." cümlesini kurmak mutlaka ağırıniza gidiyor olmalı , çalışan bayanım diyorsunuz ama hala o evdesiniz??

Neden bu kadar "kabulleniş"?

Harekete geçmek için Allah yardmcıniz olsun .

Bir de , "Böyle evliliğe 2. çocuk neden " diye sormaktan yorulduk😕😕

Merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve çok ağır geçen bir hamilelik eşim her fırsatta annemin gelip bana destek olmamasından dolayı laf sokuyor bende haklı olduğu için ses çıkartmıyordum. Ki kendi annesi daha arayıp hayırlı olsun bile dememişken. Dün yine konuştu konuştu bende patladım açtım ağzımı annen hasteneye gelmeyecek istemiyorum dedim daha hayırlı olsun dememiş aç kaldım kuzumla evde bir halimi sormamış yeter yüzünü görmek istemiyorum dedim. Tartışma şiddete döndü hala beynim zonkluyor Ağrı’dan. Hemen defol bu evden dedim bu ev benim sen git annenin evine dedi.

biz eşimle birlikte çalışıyoruz ve oturduğumuz evi de birlikte aldık tapusu eşimin üstünde ve eşim her kavgamızda bu ev benim yürü annenin evine diye basit basit konuşuyor bir değil iki değil sonra hemen pişman oluyor.

bu sabah pişman olmuş yanıma geldi ben uzaklaştırınca yine başladı konuşmaya susmadan insanı delirtecek şekilde konuşuyor madem böyle yapıyorsun hadi hazırlan seni annene götüreceğim dedi. Herlafın ucu anneme gitmeye çıkıyor.
ben boşansamda annemle yaşayamam bunu oda biliyor babannem burada yok şuan kızımı alıp onun evine gideyim diyorum ama zaten çok zor geçen bir hamileliğim var hep yatıyorum şuan kalkıp eşya hazırlamaya metalim yok çok çaresizim siz olsanız ne yaparsınız?
Sıkıntılı bir hamilelik geçiriyormuşsunuz size kim bakıyor peki eşiniz mi bu dönemde bende sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve su bile almaya kalkamıyorum bu dönemde daha çok ilgiye ihtiyacınız varken şiddet nedir nasıl bir vicdan var bu adamlarda anladığım şu ki o gitmez sizinde gidemeyeceğinizin farkında ama çaresizlikte çare olacağına yaptıkları gelecek için karanlık asla taviz vermeyin gitmeseniz bile evde varlığınızdan yoksun bırakın

Bayram günü hiç üzülemeyeceğim. Kadın kendi çocuklarına kendisi üzülmüyor bize ne yani. Ye dayağını otur öldürücü darbelere dikkat, 3 . çocuğu hemen yap adamı eve bağla başkasına gitmesin erkek gibi erkek kolay bulunmuyor bu devirde. Hamile kadını dövecek kadar delikanlı adam bulan havada kapar.

Arkadaşlar merak ettim ev adamin üstüne de olsa bosanma durumunda yari yariya bölüşülüyor degil mi?

Hamile halinizle dayak yemişsiniz.Hastaneye tek başınıza gitmeye korkuyorsanız polisi arayın gelsinler.Durumu anlatın, sizi darp raporu almak için götürürler.Ordan da uzaklaştırma kararı çıkartırsınız.Ev sizin,çocuğunuzla beraber evde durun,ordan çıkmayın.Tapunun onun üzerine olması bir şey ifade etmiyor. Evlilik birliği içinde edinilen her şey ortaktır.Onun da paylaşımını boşanma halinde hakim yapar zaten.Küçük çocuğunuz var ve hamilesiniz. Azıcık aklınız varsa bu yola girersiniz.Çocuklarınıza yazık.

Hataniz size siddet uyguldigi zaman polisi aramamak. Hamile kadini dövmek nedir bir görürdü. Yok senin anan benim anam. Böyle basit bir adami baba yapma geregi neden duydunuz onu da anlamadim ama gidip darp raporu alin bari

annenle mi yaptın çocuğu da gelip bakmadı diye söyleniyor.
ilgilenmek ona kalıyor o yüzden söylenip duruyor.
neyse bunlar önemini kaybetmiş zaten. dayak yemişsin.
kalk git darp raporu al uzakalaştırma al.
hamile kadını döven adamdan bir halt olmaz.
mecalin yoksa ara polisi onlar götürsün seni hastaneye darp raporu almaya.
Aynen🙏

Polisi ara darp raporu ve uzaklastirma kararı al. Tapunun kimin üstüne olduğu önemli değil. Sonra da boşan.
+1
Ayni seyleri yazacaktim siz yazmışsınız
Ayrica ev esin uzerine bile olsa boşanmada evin yarisi sizin (borcu bittiyse)
Tapuya gidip aile konutu şerhi de koydurun, olasi bir bosanma surecinde baskasina satamasin

Adam kadını hamileyken dövmüş burada diyorlar ki eşin gitsin eşine gitmesini söyle ne kadar iyimser bir bakış açısı

Adam kadını dövmüş dövmüş git deyince gider mi

Arkadaşlar merak ettim ev adamin üstüne de olsa bosanma durumunda yari yariya bölüşülüyor degil mi?
Ev evlilik birligi icinde alindiysa evet bölünüyor. Özellikle evlilik sözleşmesi yapılmadıysa tabii.
Borcu beraber de ödeyebilirsiniz bir eş tek basina da ödeyebilir zaten öyle bir durumda da diger es de evin maddi sorumluluğunu alir. Her halükarda edinilen mallar ortaktir.

Back
X