Evden para kazanma

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
Merhaba konuyu evlenme arifesinde olan bir arkadaşıma yardımcı olabilmek adına açtım.Zonguldak Ereğli'de evden çalışarak ne yapabilir,herkese bol kazançlar

Merhaba,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun kolaylık ve kuvvet versin.

sabit maaşlı bir işiniz olsun ya da olmasın değerlendirmenizi istediğim bir fırsat var. Lütfen önyargılı bakmayın ve yanlış anlamayın amacım herhangi bir şey pazarlamak değil.
Bu öylesine güzel ve büyük bir fırsatki dünyadaki bütün kadınlar buna sahip olsa hiç bir çocuk annesinden uzakta büyümez, hiç bir kadın hayallerini ertelemek ya da onlardan vazgeçmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum.

LR Health & Beauty büyük ve köklü bir Alman firması.
Sağlıklı bakım ve makyaj ürünleri satışı var diyebilirim özetle.
İster ürün satışı isterse yeni üyelikler bularak çok güzel paralar kazanılıyor. Üstelik hepsi yasal ve belgeli.

ilgilenirseniz lütfen bana ulaşın,anlatayım ; kabul etmezseniz de en azından fikriniz olsun.
sevgiler,kolaylıklar
umarım herşey gönlünüzce olur

Bende bayan cocuk erkek giyim ev gerecleri vb herseyinicine alan Turkobir temsilciligi yapiyorm katalog uzerinden satis hem ucuz hemde kaliteli o yuzden tercih eden cok oluyor boyle bisey istersen yardimci olabilirim

Merhabalar. Bende zamanımın çoğunu evde geçiriyorum . Geçen gün evdenparakazan.net diye bir site gördüm ve güzel tavsiyeleri var.

Merhabalar. Bende zamanımın çoğunu evde geçiriyorum . Geçen gün evdenparakazan.net diye bir site gördüm ve güzel tavsiyeleri var.
Verdigin adrese baktimda Tavsiye dediğin sohbet sitesi mi elalemle sohbet ederek mi para kazanıyorsun bu bir nevi chat gibi birşey sacmasapan işleri millete reklam yapmayın..

Tekrar Merhabalar. Ben belli sebeplerle dışarda çalışamayan biriydim ,öğrenciler ve sürekli evde olanlar için iyi bir ek gelir kaynağı. Ayrıca herkesin özgür iradesi sonuçta ve hemen yanlış yöne çekmek asla doğru değil.Ek gelir elde etmek isteyenler varsa denemeleri taraftarıyım Reklam değil öneri de bulundum ayrıca. Sevgiler.

Merhaba konuyu evlenme arifesinde olan bir arkadaşıma yardımcı olabilmek adına açtım.Zonguldak Ereğli'de evden çalışarak ne yapabilir,herkese bol kazançlar
Size yardimcin olmak istiyorum özelden mesaj atarsaniz bilgi vereyim

X