evden uzaklastirma

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Ex koca henuz bosanamamis olsakta beni tehdit ettigi icin evden uzaklastirma almisti bir ay sureyle tabi uzerinden iki uc ay kadar gecti....
Evden uzaklastirma suresi doldu buna ragmen karakoldan cagiriyorlarmis oda surekli baski uyguluyor karakola gidip iptal ettirmem icin..
Ne alaka anlayamam surekli bir baski kuruyor bu konuda eline ne gececek onu anlamiyorum iptal ettirsem bana kotulugu dokunsa yine ceza alir yine alir...
Bu israrin sebebi ne olabilir ki bilen varmi

Uzaklaştırma süresi bitti mi karakol çağırmaz siz şikayet ettiyseniz kamu davası olarak açılır 2 3 ay olduysa boşanma davası açıp konuşmayı kesin

Bu durum bana kuzenimi hatırlattı emin ol eşinin bir planı vardır süresi bitti ise çağrılmaz ama bu durum onun siciline işler yani sen bi dava açarsan bu durumlar göz önünde bulundurulur bence eşinin kafasında tilkiler dolanıyor

Uzaklaştırma süresi bitti mi karakol çağırmaz siz şikayet ettiyseniz kamu davası olarak açılır 2 3 ay olduysa boşanma davası açıp konuşmayı kesin

mumkun oldukca konusmuyorum..neden baski.ypiyor onu anlamaya calisiyorum..bosanma davasi icin bir iki ay beklicem daha bebegim cok kucuk

Niye görüşüyorsunuz ki avukatınızla muhattap olsun bir zahmet.:

nasil bir plani olabilirki kizlarimi rahat goremiyorum diye beni sucluyor ne alaka halbuki

nasil bir plani olabilirki kizlarimi rahat goremiyorum diye beni sucluyor ne alaka halbuki
Kuzenimde aynı durumdaydı kocasını şikayet etti dava açtı kocası ceza aldı nedense adam şikayetini geri alması İçin çok baskı yaptı kuzen biraz cahil hemen kanar ona beni hapse atacaklar demiş ve barışmak için yalvarmış barıştılar velayet yada tazminat davası olursa uzaklaştırma cesazı olumsuz etkiler enişten ve kardeşim avukat biz bu konuları konuşmuştuk o dönem

baska ne tur hinlik dusunebilirki yada benim geri almm ona ne fayda saglarki

Boşanmaya karar verdiyseniz ayrılın bitsin yksa bu olaylar hiç bitmez
bebegim daha col minik su halde markete zor gidiyorum adliyelerde onu perisan edemem adamda sen ac ben acmam diyor bebegim uc dort aylik olsun en azindan anca o zaman ugrasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…