• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden yüzüğüm çalındı göz göre göre...

geçmiş olsun canım ama ya kıza söyle ya da ailesine.artık kimseye güvenemez olduk valla.ben biri geldi mi telefonumu bile dibimde taşırım.

hiç utanma yok ne biçim insan bunlar böyle Çok üzgünüm çoook :oklava: kötükedihüso

benimde teyzemin genç kızken bi arkadaşı oturmaya geldiklerinde aşırmış yüzüğünü zaten onada hep derlermiş eli uzun diye sonra parmağına takmış bi ortamda karşılaşmışlar teyzem o benim yüzüğüm gibisinden bişeler demiş kızda ne münasebet bunu ben kendim aldım demiş :kızgın: :oklava: kötükedihüso

15 yıllık arkadaşımda var bu kleptomanlık
kendimi bildim bileli çalar
girdiği işlerden atıldı bu yüzden
evlendi ama hala değişen birşey yok...
Annemin çocukluk arkadaşının kızı aynı şekilde hastaydı.. O da şuan evli kocasının fabrikası var.. ihtiyaçtan yapılmıyor yani.. :oklava:

bence rezidence ta falana oturmuyorsanız kamera olayına inanmayabilir kaç kişinin dairesinde var ki. o yüzden ailesine söyleyin madem daha önce de böyle bir şikayet gelmiş bu sefer durup düşünürler belki acaba doğru mu diye

Konuyla alakasız , sadece bilgi için söylüyorum..
Bizim apt. görevlisinin temizliğe gittiği bi evin avizelerinin içerisinde kamera varmış..... kocası şirketten bilgisayarından izliyormuş!!

Gereksiz diye düşünmüştüm ama bazen umulmadık yerde lazım olabiliyor. :kedi:

çaldığının gözle görülebilen bir kanıtı yoksa hiç birşey yapamazsın canım :1no2:

üzgünüm ama bir bardak su iç üstüne
bundan sonra eğer elirlersede dikkatli ol ortalıkta birşey bırakmamaya bak :teselli:

Valla kimin caldıgını bilmiyorum ama benimde gercek altın bilekligim ve telefonum calındı. süphelendigimiz biri var ama günahını almak istemiyoruz. zaten süphelendigimiz kiside sürekli bize harcama yapıyor. esitlenmis olduk böyle :icecream: neyse ben bosverdim gitti valla.

çaldığının gözle görülebilen bir kanıtı yoksa hiç birşey yapamazsın canım :1no2:

üzgünüm ama bir bardak su iç üstüne
bundan sonra eğer elirlersede dikkatli ol ortalıkta birşey bırakmamaya bak :teselli:

evet arkadaş haklı,
isapat olmadığı sürece yapılacak birşey yok.
sadece o aşleyle arana mesafe koyarsın, bundan sonra da gidip gelmezsin.
geçmiş olsun.

ah canım ablam geçmiş olsun kızla konuştun mu ablam?

Çekip kenara konuşman en doğrusu kendi aranızda çözebileceğinizi söyleyin belki ikna olurda

verir yüzüğü.

Maddi değerinden çok manevi değeri var böyle şeylerin Geçmiş olsun tekrar ablacım.

Aynı şey benim başımada geldi benim 14 yıllık arkadaşım evlilik alyansımı çaldı. eşi ile bize yatılı olarak gelmişlerdi bende mutfakla uğraşırken yatak odasına şifonyerin üstüne koydum gece yatmadan önce çalındığını farkettim. Allah'ından bulsunlar 8-9 ay oldu çalalı. ama hala aklıma gelir benim için manevi değeri vardı artı yıllardır arkadaşım dediğim insan böyle yaptı annesine söyledim annesi benim kızım yapmaz felan dedi. o günden beri küsüz öyle insanlar benden uzak dursun.

14 yıllık arkadaş bunu yaparsaakannehir

alyansı ne yapacak deli mi nedelikafadulden

Selamlar kızlarrr...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...Geçen hafta içinde bir gün çarşamba olabilir...Bir tanıdığım geldi kızıyla gece oturmasına.
bir kızları var 18 yaşında...onlar gelecek diye ikram hazırlarken alyansımı çıkarıp bir süs tabağına bırakmıştım...sonra takmayı unuttum...kıza da eli uzun diyorlardı hep ama konduramıyordum...ertesi günü yüzük aklıma geldi baktım yok...her yeri aradım yok...oğluma eşime sordum görmemişler...dün beni gördü kız yolda...nereye böyle dedi...kuyumculara gidiyorum dedim yüzüğüm yok veya çalındı bilmiyorum dedim...alan bozacak olursa bilgi versinler diye...bundan sonra polis uğraşsın dedim...biraz da korkar hem diye özellikle söyledim...eli ayağı titredi...yüzü bembeyaz oldu...:kızgın:napacam ben ya ailesine mi söylesem? eşimden de bir sürü laf yedim...niye ortada bırakıyorsun diye?benneyaptımkimisafir hırsız...ailesi de toz kondurmuyor kızlarına...Geçen sene başka bir tanıdığın Bulgari marka saatini almış...onlar da telefon etmişler annesine kimse duymadan getirin diye...kız bağırıp çağırmış, ağlamış bende değil diye...:oklava:anne-babası da kızı hiç sorgulamadan direk kızımıza iftira atıyorlar diye ölümüne küstüler onlarla...:1closedeyes:
İşte böyle canlarım...bir yerde unutsam, kaybetsem sorun değil kendi hatam diyeceğim ama bile bile evimden bu şekilde gitmesi ağrıma gidiyor yani...senağlama
ne yapsam bilemiyorum..bir akıl verin...:gitme:

çalma çırpma hastalığından olmasın kızkafamçokkarıştı

ailesinin ikna olması gerek ama

tuzak kurun başka bi evde kıza:lepi:

kamera ile kayda alın

aklıma gelen bu

ailesi toz kondurmuyorsa zor işiniz-tatlicadiarzu-

Bence onun da bulunduğu bir ortamda (nekadar kalabalık olursa okadar iyi olur) bir bahaneyle konuyu hızrsızlığa ve yüzüğünün çalındığına getirin. çok üzüldüğünden ve iki dünyada elinin yakasında olduğundan ve çalana çok beddua ettğinden, evlilik yüzüğü olduğu için inşallah yuva kıramasın vs.felan bahset.
hani kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı.. Azcık Allah korkusu varsa yapmaz belki bidaha.

Desibelim böyle birşeyi aileye açılamakta zor.. Zaten toz kondurmuyorlarmış kızlarına.. Halbuki ne büyük fenalık yapıyorlar evlatlarına.. Karşılarına alıp konuşsalar bir anlayıp dinleseler gerekirse uzmana danışsalar ya.. yok saymak, yapmaz benim evladım demek kolay geliyor bazen. LıLLYUM'la aynı fikir deyim bende gözle görülür bir ispatı yoksa o sana özür dilerim ablam yüüzüğün bende demedikçe yapacak birşeyin yok. Öyle gözünü korkutmak için bile olsa beddua etme ablam.. Allah iyi etsin..

Bence annesine söyle yani direk suçlamadan sanki dertleşiyormuş gibi. Ya sizin geldiğiniz gün yüzüğümü tabağa bırakmıştım sonra orda yoktu sen hiç gördün mü o gün masanın üstünde falan bi yerde gözüne çarptı mı o günden beri bulamıyorum de. Belki annesi kızdan şüphelenip kendi itiraf ettirir.

Back
X