Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin çocukluk arkadaşının kızı aynı şekilde hastaydı.. O da şuan evli kocasının fabrikası var.. ihtiyaçtan yapılmıyor yani..15 yıllık arkadaşımda var bu kleptomanlık
kendimi bildim bileli çalar
girdiği işlerden atıldı bu yüzden
evlendi ama hala değişen birşey yok...
bence rezidence ta falana oturmuyorsanız kamera olayına inanmayabilir kaç kişinin dairesinde var ki. o yüzden ailesine söyleyin madem daha önce de böyle bir şikayet gelmiş bu sefer durup düşünürler belki acaba doğru mu diye
çaldığının gözle görülebilen bir kanıtı yoksa hiç birşey yapamazsın canım :1no2:
üzgünüm ama bir bardak su iç üstüne
bundan sonra eğer elirlersede dikkatli ol ortalıkta birşey bırakmamaya bak :teselli:
Aynı şey benim başımada geldi benim 14 yıllık arkadaşım evlilik alyansımı çaldı. eşi ile bize yatılı olarak gelmişlerdi bende mutfakla uğraşırken yatak odasına şifonyerin üstüne koydum gece yatmadan önce çalındığını farkettim. Allah'ından bulsunlar 8-9 ay oldu çalalı. ama hala aklıma gelir benim için manevi değeri vardı artı yıllardır arkadaşım dediğim insan böyle yaptı annesine söyledim annesi benim kızım yapmaz felan dedi. o günden beri küsüz öyle insanlar benden uzak dursun.
Selamlar kızlarrr...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...Geçen hafta içinde bir gün çarşamba olabilir...Bir tanıdığım geldi kızıyla gece oturmasına.
bir kızları var 18 yaşında...onlar gelecek diye ikram hazırlarken alyansımı çıkarıp bir süs tabağına bırakmıştım...sonra takmayı unuttum...kıza da eli uzun diyorlardı hep ama konduramıyordum...ertesi günü yüzük aklıma geldi baktım yok...her yeri aradım yok...oğluma eşime sordum görmemişler...dün beni gördü kız yolda...nereye böyle dedi...kuyumculara gidiyorum dedim yüzüğüm yok veya çalındı bilmiyorum dedim...alan bozacak olursa bilgi versinler diye...bundan sonra polis uğraşsın dedim...biraz da korkar hem diye özellikle söyledim...eli ayağı titredi...yüzü bembeyaz oldu...napacam ben ya ailesine mi söylesem? eşimden de bir sürü laf yedim...niye ortada bırakıyorsun diye?benneyaptımkimisafir hırsız...ailesi de toz kondurmuyor kızlarına...Geçen sene başka bir tanıdığın Bulgari marka saatini almış...onlar da telefon etmişler annesine kimse duymadan getirin diye...kız bağırıp çağırmış, ağlamış bende değil diye...
klava:anne-babası da kızı hiç sorgulamadan direk kızımıza iftira atıyorlar diye ölümüne küstüler onlarla...:1closedeyes:
İşte böyle canlarım...bir yerde unutsam, kaybetsem sorun değil kendi hatam diyeceğim ama bile bile evimden bu şekilde gitmesi ağrıma gidiyor yani...senağlama ne yapsam bilemiyorum..bir akıl verin...:gitme: