• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve davet durumu :/ hemde ilk ayımızda..

evet bu yeni profilim... bizim birbirimize saygımız kalmadı.. Belki ağır ağır gitseydik birbirimizin bu kötü tarafları bu kadar gözümüze batmayacaktı... Çünkü benim erkek arkadaşım ilk başlarda çok iyiydi tam aradığım erkek çıktı karşıma diye oturup allaha şükür bile etmiştim...

peki şimdi aranız nasıl ?

peki şimdi aranız nasıl ?

Biraz tabi bunlar huy karakter meselesi de.. benim erkek arkadaşım biraz marjinal birisi, biraz tuhaf... kendinden de kaynaklanan sorunlarımız var hepsi üstüste gelince yürümüyor.. mesela evinde buluşunca hep kavga ediyoruz dışarıda buluşunca daha güzel oluyor... ama küçük bi yerde yaşadığım için dışarıda buluşmak istemyroum... O yüzden evine gidiyorum ama o zamnada ilişkimz hızlı ilerliyor. evine gidincede hep yakınlaşmak istyor bu yüzden tartışıp birbirimzi kırıyoruz... ben ayrılmayı düşünüyorum. üzülüyorum ama mecburum daha fazla bağlanmadan bitirmek istyorum...

Son düzenleme:
Eve neden cagiriyor nerden bileceksin, helede 1 aydir ciktigin biri…ya adam psikopatsa ya seni eve kapatirsa???
Ya tecavuz ederse sana, ya da ne bilim ya sonradan pisman olacagin seyleri yaparsan???

Devir kotu, bencede gitme…sonrasinda kesinlikle pisman olursun…

Zaten bu kadar israrla cagirmasi ve bir kac defa hic soylememis gibi sormasida ayri sacma…

Son düzenleme:
Net bir şekilde gitmek istemediğini söylersen bence bir daha davet etmek istemez.. Daha çok yenisiniz bu ne acele hemen eve davet etmeler falan.. Yavaş yavaş zamana yayarak yaşayın herşeyi çabucak yaşayıp tüketmeyin. Ağır olun değeriniz daha çok artar :21:

Son düzenleme:
basbayagı ısrar etmıs senin eve gitmen icin
bence de gitme
hatta gozunu ac

1 aylık bir ilişki için eve davet çok erken ve erken gelen bir samimiyetin doğmasına sebep,
hiç bahane üretmeden(işim var,dersim var vs..) direkt olarak durumu izah edin,
edin ki tekrar aynı teklifi yapmaması gerektiğini anlasın.

Kızlar benimde 1 buçuk yıllık ilişkim var beni 4.ayımızda evıne çagırmıştı tabı ben gıtmeme taraftarayımdım. Daha sonra bu daha fazla üstelemeye başladı ben yok dedıkce o hala ısrar ısrar 1-2 kere gittim öyle fazla samimileşme olmadı.İlerleyen aylarda bu sürekli evine davet etmeye başladı tabı ilişkimizde hiçbir sogumu falan olmadı ben her seferinde erteliyorum.Senınde benım durumuma düşmeni istemem alıştımı önüne geçemiyorsun ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir...

Uzun bi ilişki yaşayan biri olarak 1 ayda daha yeni tanıyosun hatta tanımaya çalışıyosun ...Gitmemekte çok haklısın her şey biraz daha rayına otursun dediğin gibi dışarda bişeyler yapılarak da güzel vakit geçirilebilir...Bi şekilde ikna et ama konuyu bana güvenmiosana getirirse eğer o zaman karşı tarafa dair benim düşüncelerim olabilir niyet açısından ...

Ay ne kadar safim... bende ailesiyle cay icmeye davet etti sandim... ne var bunda yazacaktim :))))

Bencede kesinlikle gitme... illa gitmek zorunda kalirsan yanina bir kiz arkadasini al... ama en iyisi kesin bir dille birdaha teklif etmemesini soyle..

Gitme.. Çok kahve içmek istiyorsa dışarda da içebilirsiniz, hatta falına bakıcam de :41:

1 aydır tanışıyorsanız bence de evine gitmeyin. ben bir ay tanıdığım bir insanın (arkadaş olsun, herhangi biri olsun) evine bile gitmem sanırım. bunun dikkat et seninle bir şeyler yaşama niyetinde gibi bir sebebi yok ama bir insanı tanımak zaten çok zorken, 1 ayda kimse kimsenin evine gidip yalnız kalmamalı diye düşünüyorum. ama beraber yalnız vakit geçirmek istemeniz de çift olarak doğal. karşılıklı bir istekse senin rahat edebileceğin bir yerde vakit geçirebilirsiniz.

gıtme dıyen arkadasların hepsıne katılmakla beraber sunuda sölemek istıyorum...belkıde senı denıyodur... bakalım 1 aylık bı ilişki hemen evıme gelecekmı dıe... eger gıdersende sunu dıyecektır emınol bana bu kadar erken geldıyse baskasına gıtmıstır... erkeklerın düz bimantıgı vardır... bunu aklından cıkarma güzelım...:50:

Bence bu iki tarafın tutumuyla alakalı. Benim sevgilim aynı zamanda sınıf arkadaşımdı ben evine 2.ayımızda mı ne gitmiştim hatta tam 2 ay bile dolmamıştı. Gidip film açıp, ıhlamur içmiştik ben griptim hatta:9:

Hala da gidiyorum 2 yıl olacak nerdeyse hiç de cinsel bi'şey olmadı (dilimi ısırayım:ssz:). Beraber yemek yapıyoruz, film izliyoruz.
Ama işte benimki sınıf arkadaşımdı onun rahatlığı vardı:42:

kaç yaşındasınız?
ilişkiniz uzun sürecek gibi gözüküyorsa bence normal yani, kasmaya gerek yok. ikiniz de ev ortamında vakit geçirmek, artı üstüne yakınlaşmak filan istiyorsanız "daha çok erken birkaç ay sonra yapalım" diye plana stratejiye ne gerek var? hem 1 ay o kadar da erken değil bence. ki bence kesinlikle istemiyor düşünmüyor olsanız konuyu tartışmaya açmazdınız, gitmeye de eğiliminiz var biraz.

Daha 1 ay olmuş birbirinizi tanımaya başlayalı. Başlayalı diyorum çünkü 1 ayda kimse kimseyi evine gidecek kadar tanıyamaz.

Bence kesinlikle gitmeyin, belki kötü bir niyeti yoktur bilemiyorum ama gitmemekte fayda var.

Rahmetli annannem taş yerinde ağırdır derdi... Biraz kendinizi ağırdan satın, her dediğine tamam demeyin ki ileride hayır kelimesini kullanmaya başladığınızda sana neler oluyor, seninle artık anlaşamıyoruz vs. demesin.

Ayrıca çağırdığı zaman bahanelerde aramayın, açık ve net bir şekilde gitmeme sebebinizi söyleyin.

merhaba arkadaşlar..

fikirleriniz benim için önemli.. size danıştıkça açıkçası daha emin oluyorum...
Yaklaşık 1 aydır ilişkim var..
şuan için iyi aramz.. ee tabi haliyle arada pürüzler çıkabiliyor. ama üstesinden gelinebilecek küçük sorunlar..
sevgi,lim eve davet ettiğini söyledi bana..
ne bileyim .. benm için çok çok erken..:19:
güvenmemezlik değil. elbette ki güvenmesem ne diye onunla çıkayım ki..
fakat daha çok yeniyiz.. ve bu süreci açıkçası dışarda onu daha iyi tanıyarak geçirmek istiyrum..
her ne kadar kahve içmeye çağırsa da elbette yakınlaşma olacak..
bunu doğru bulmuyorum.. kafam karışık.. ve bu teklifi birkaç kere de aldım.. :44:
hayr dedim. sanki o soru bana hiç sorulmamış gibi ilerleyen zamanlarda tekrar aynı soruyu sordu..
şu zamana kadar bana yanlış yapmadığını, bu durumda da bir problem olmadığını düşünüyor..
aman ne biliyim . :25:

diğer yazan arkadaşlar gibi bende aynı şeyi düşünüyorum 1 ay tanımak için çok kısa bir süreç ve birde aynı şeyi dile getirmesi ısrar etmesi kafa karıştırıcı taviz verme iyice tanı bana kalırsa

Back
X