Eve dönmelimiyim?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
Kısaca yargılamadan lütfen yardımcı olursanız sevinirim hatalı oldumu bu duruma kendim geldimi biliyorum çıkmazdayım ;( herşey bu bayram başladı nişanlımla tatil yapmak için izin istedim verdi izin annem ( anne baba ayrı ) sonra vermedim dedi bende gittim ( annemin hafıza sıkıntısı var) neyse gene konuştuk sonra bu saçma sapan şeyleer yaptı babana söylicem dedi sonra konuştuk gelcem dedim 3 gün verdi bana güya sonra dünn babama anlatmış gidip babamda küplere binmiş gelmesin demiş(kardeşimden öğrendim bugün ünbunları) annem olucak kadını aradım gelme istemem seni dedi, ,, ben ne yapayım 20 yaşındayım üniversite var okumak istiyorum ;( nişanlım dayım ailesiyle

Gözümü karartıp gideyim mi bı arada babamla annem resmi nikahta boşanmadılar ayrılar şerefsiz babam gözümüze sokarak metresiyle takılıyor

Gelme demek ne demek canım ailen de ayıp etmiş annen çok güçsüz zayıf karaterli biriymiş nişanlına bu ailevi durumları yansıtmn kötü olmuş ilerde sıkıntı olur sanki annende bir tuhaf yani başka bir şey uydurup ikna etseydiniz keşke nişanlına mahçup etmiş sabret evlenince kendi evin olur maddı durumun varsa sen ayrı eve çık nişanlın da yardımcı olur

Ailenin en kotusu,elalemin en iyisiniden evladir..ailene don tabiki de..
Seni yargilamak bana dusmez ama annem olacak kadin nasil bir laftir....cok ararsin sonra anneni...
Ya annemin bana yaptıklarını söylediklerini bilseniz ah ah keşke azıcık sevse beni ama bş gram bile yok kardesim idare ediyordu beni ama o gidip anlattı kola koşa ;(

Gözümü karartıp gideyim mi bı arada babamla annem resmi nikahta boşanmadılar ayrılar şerefsiz babam gözümüze sokarak metresiyle takılıyor

Babani sallama, zaten ayri yasiyorlarsa.

Gitmeyip nereye gitceksin evladim, evine don, annen bir kizar, iki kizar sonra gecer. Evladini sokaga atacak hali yok ya.

Korkuyorum kardeşim ben olsam gelmem dedi babam çok kızgın dedi hoş sanki çok şerefli ya annemse istemiyor beni
Sen babani ara telefonda ne diyecek bakalim. Baba ben annemin iznini aldim programi yaptik sonradan kafasina gore hayir deyince degistiremedik nedir bu kadar sorun yani falan de bakalim ne diyecek

Evine dön ablacım. .
sakinleşirler. .
önceliğin okul olsun. .
bi anda yanlış karar verme. .
Bende dönmek istiyorum okuyup mesleğimi elime almak istiyorum ama istemiyorum dedi korkuyorum olacaklardan ;( nişanlımın daha askeri eğitimi var 3 aylık sonra mesleğe başlıcak asayiş olarak evlensek şimdi ne olcak istemiyorum erken evlenmek ;(

Gelme demek ne demek canım ailen de ayıp etmiş annen çok güçsüz zayıf karaterli biriymiş nişanlına bu ailevi durumları yansıtmn kötü olmuş ilerde sıkıntı olur sanki annende bir tuhaf yani başka bir şey uydurup ikna etseydiniz keşke nişanlına mahçup etmiş sabret evlenince kendi evin olur maddı durumun varsa sen ayrı eve çık nişanlın da yardımcı olur
Daha okulum var elim ekmek tutsa bi gram katlanmam bu olanlara ;(

Bende dönmek istiyorum okuyup mesleğimi elime almak istiyorum ama istemiyorum dedi korkuyorum olacaklardan ;( nişanlımın daha askeri eğitimi var 3 aylık sonra mesleğe başlıcak asayiş olarak evlensek şimdi ne olcak istemiyorum erken evlenmek ;(

Korkma sekerim, ne olabilir ki en fazla?

Sen don evine guzelce. Azar yersin biraz sonra unutulur gider.

En büyük hatayı evlenirsen yaparsın. .
Sabreden derviş muradına ermiş..
önceliğin okul olsun. .

Babani sallama, zaten ayri yasiyorlarsa.

Gitmeyip nereye gitceksin evladim, evine don, annen bir kizar, iki kizar sonra gecer. Evladini sokaga atacak hali yok ya.
Ya nişanlım evlenelim bi süre ailemle yaşarsın dedi ama benim okul var onun mesleki eğitimi var evlenip ailesiyle onu bekleme durumum var ama ben böyle olsun istemiyorum kaçmak istemiyorum ama beni itiyorlar;( gelme diyerek eve dönmek istiyorum ;(

Nisanlin olanlari niye anlatmiski babana, cok sacma? Sanki dügün masraflarindan kurtulmak icin anlatmis gibi geldi bana. O ne ayol, müjdemi isterim deseydi bi de bari babana!
Yarin bir gün nisanlinin ailesi, seni resmen kakaladilar bize der cikarlar valla. Dayak yiyecegini bilsen bile dön evine canim, annen kapidan kovduysa sen bacadan gir. Firsat verme el ogluna, yarin tokat gibi carpar yüzüne.
Üstüme basima saglik, hemen dön evine hemen!

Ya nişanlım evlenelim bi süre ailemle yaşarsın dedi ama benim okul var onun mesleki eğitimi var evlenip ailesiyle onu bekleme durumum var ama ben böyle olsun istemiyorum kaçmak istemiyorum ama beni itiyorlar;( gelme diyerek eve dönmek istiyorum ;(

Sen eve don, boyle telefonda gelme demeyle olmaz.

Kapiya gidince sokakta birakacak halleri yok ya. Evlenme isine de girme, okula devam et.

Ailen cildirmis galiba ne demek gelme?!?

En büyük hatayı evlenirsen yaparsın. .
Sabreden derviş muradına ermiş..
önceliğin okul olsun. .
Napcam herşe
Nisanlin olanlari niye anlatmiski babana, cok sacma? Sanki dügün masraflarindan kurtulmak icin anlatmis gibi geldi bana. O ne ayol, müjdemi isterim deseydi bi de bari babana!
Yarin bir gün nisanlinin ailesi, seni resmen kakaladilar bize der cikarlar valla. Dayak yiyecegini bilsen bile dön evine canim, annen kapidan kovduysa sen bacadan gir. Firsat verme el ogluna, yarin tokat gibi carpar yüzüne.
Üstüme basima saglik, hemen dön evine hemen!
Annem annlattı babama herşeyi

X