eve dönmüyorum.annemlerdeyim.

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Mrb bayanlar..benim konularımi bilen bilir.kısaca hakaret, kötu söz ler, herseyi sorun etme, yüzü gülmeme ve güldürmeme, asagilama,elestirme...burnu havada, ben bilirimci bir eş.dayak yok aldatma yok diyenleri dinleyip, dil yarasiyla tükendiğim, hayattan soğuduğum mutsuz gecen yillar..en cok uzuldugumde hır gür le gecen 20 li yaşlarım, boşuna bekleyislerim..dun anneme geldim.sürekli arayıp buyuk yeminlerle tehdit ediyor dönmezsen elim belada kalacak diyor.bilmiyorum ne olacak.ben bunlari atlatmaya mecburum ama umarım kızım en az etkilenir:KK43:8 sene denendi ve olmadi mutlu olamadim her zaman düşünceli ve gozlerim dolu dolu mutsuz gezdim.esime saygim sevgim bitti.sadece sorunsuz bitsin istiyorum ama onun siniri beni tedirgin ediyor.ne olcak bilmiyorum....

Aileniz arkanızda duruyorsa hiç birşey olmaz.Ama hemen bir avukat tutmanızda fayda var.Çünkü tedirgin olduğunuzu avukatınıza söylerseniz gerekli tedbirler daha çabuk çıkar.Ve inanın kendinizi daha güvende hissedersiniz.İnşallah kötü günler geride kalmıştır.Ve bundan sonra çok mutlu yaşarsınız.

Igrenc adam, gönlünüzü alacagina tehdit ediyor bir de. Aileniz destekliyormus ne güzel, denedin elinden geleni yaptin, düzelecek olsa düzelirdi.
Yeni hayatinizda hersey dilediginiz gibi olur inshallah, ilk adimi atmissiniz, bu tipler hic özlenmiyor emin ol.

Mümkün olursa, tehditlerini kaydedin, delil olsun mahkemede.
Ha bide korkmayin sundan, havlayan köpek isirmaz.

Amin saolun.şu anda beni en zorlayan kızımın eve gidelim ne zaman gidecez demeleri..ama geçecek ins.guclu durmak şart.

Geri dönmeyin o eve. Konuşur konuşur susar. Telefonda zıtlaşmayın,onu kışkırtıcı konuşmayın madem öfkesinden cekiniyorsunuz. Zamanla alisacak bu fikre. Ama donerseniz hersey daha kötü olacak :KK43:

Igrenc adam, gönlünüzü alacagina tehdit ediyor bir de. Aileniz destekliyormus ne güzel, denedin elinden geleni yaptin, düzelecek olsa düzelirdi.
Yeni hayatinizda hersey dilediginiz gibi olur inshallah, ilk adimi atmissiniz, bu tipler hic özlenmiyor emin ol.

Mümkün olursa, tehditlerini kaydedin, delil olsun mahkemede.
Ha bide korkmayin sundan, havlayan köpek isirmaz.
Ins. Öyle olur.artik gönlümü almaya çalısamaz.çunku bu evi 8 senede 8.terkedisim.ve hepsinde yalvarip verilecek butun sozleri verdi ama dönünce hep en fazla 1 ay sürdü iyi sakin hali.beni ettafimda herkes takdir eder.ama o hep sacma sapan seylere takildi yedi tuketti beni.nasil severken nefret ettirdi.kendi yaniyo simdi derdine.artik dönmeyecegimi ikna edemeyecegini bildigi icin tehditle korkutmaya calisiyo.Allah buyuk...

Geri dönmeyin o eve. Konuşur konuşur susar. Telefonda zıtlaşmayın,onu kışkırtıcı konuşmayın madem öfkesinden cekiniyorsunuz. Zamanla alisacak bu fikre. Ama donerseniz hersey daha kötü olacak :KK43:
Aynen katiliyorum .zaten duzelecek bisey olsa 8 senede düzelirdi.telefonda zıtlaşmamaya çalışıyorumki daha beter olmasın.benim anlam veremedigim beni seviyo gibi davranmadıki hiç bi zaman takdir etmedi en agir saygısız sekilde elestirdi.gülerek ettigimiz muhabbetlerimiz, bir gece sarilip uyumamiz olmadı.simdi niye bu bosanmama isteği

Aynen katiliyorum .zaten duzelecek bisey olsa 8 senede düzelirdi.telefonda zıtlaşmamaya çalışıyorumki daha beter olmasın.benim anlam veremedigim beni seviyo gibi davranmadıki hiç bi zaman takdir etmedi en agir saygısız sekilde elestirdi.gülerek ettigimiz muhabbetlerimiz, bir gece sarilip uyumamiz olmadı.simdi niye bu bosanmama isteği

Güya erkekya terk edilmeyi gururuna yediremiyor herhalde:KK12:

Ben sizi hatırladım. Insanlıktan nasibini alamamış, size karşı güçlü(!) ama esasen köklü bir ezikliğe sahip Kocası olan hanımsınız ve kızınız için boşanmaya direniyorsunuz. Size tek bir şey söyleyeceğim.

Çocukken anne sakın boşanma babamdan derdim. Yaş 16 lara gelip bir şeyleri kendi aklımla yorumlayınca anne boşan demeye başladım. Çocukluk işte idrak edemiyorsun. Çocuğunuzun sağlıklı olmasını, ezik Yetişmemesini istiyorsanız geri dönmeyin. yalnız kocanız olacak tip tehditler yağdırıyor. Böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz. Yarın polise gidin, durumunuzu anlatın, koruma talep edin. Yok artık o kadar değil diyeceksiniz ama Üzülerek söyleyeceğim bunu Kocası tarafından öldürülen kadınlar da inanın bana başlarına bunun geleceğini bilmiyorlardı. Sonra bir avukat. Mesleğiniz olmasa da bir iş bulmak. kendiniz icin yapamıyorsanız, Hiç bir suçu olmayan Çocuğunuz için yapın. Bu adam sizi rahat bırakmayacak

Ben sizi hatırladım. Insanlıktan nasibini alamamış, size karşı güçlü(!) ama esasen köklü bir ezikliğe sahip Kocası olan hanımsınız ve kızınız için boşanmaya direniyorsunuz. Size tek bir şey söyleyeceğim.

Çocukken anne sakın boşanma babamdan derdim. Yaş 16 lara gelip bir şeyleri kendi aklımla yorumlayınca anne boşan demeye başladım. Çocukluk işte idrak edemiyorsun. Çocuğunuzun sağlıklı olmasını, ezik Yetişmemesini istiyorsanız geri dönmeyin. yalnız kocanız olacak tip tehditler yağdırıyor. Böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz. Yarın polise gidin, durumunuzu anlatın, koruma talep edin. Yok artık o kadar değil diyeceksiniz ama Üzülerek söyleyeceğim bunu Kocası tarafından öldürülen kadınlar da inanın bana başlarına bunun geleceğini bilmiyorlardı. Sonra bir avukat. Mesleğiniz olmasa da bir iş bulmak. kendiniz icin yapamıyorsanız, Hiç bir suçu olmayan Çocuğunuz için yapın. Bu adam sizi rahat bırakmayacak
Mesajiniz bana guc verdi.umarim kizimda buyuyunce beni anlar, suclamaz.evet haklisiniz ne yapacagi belli olmaz, ne kadinlar görüyoruz ,manyak eski eslerinden neler çeken.bi an önce acacagim davayı.ben daha fazla Uzasın istemiyorum yıllarım gitti benim.ama ben avukata sormuştum eğer baskalarinin yaninda böyle davranmiyorsa şahit yoksa hakim bosamaz dedi.napacam ben bilmiyorum.ses kayitlarini mesajlarini sakliyodum trlefonumun gizli bi yerinde ama duyduguma göre onlarda suc sayiloyormus karsi tarafin haberi olmadan ses kaydi yada msj sunmak mahkemeye.

Tehdit, hakaret boşanmak için yeterli. .
Siz zaten karar vermişsiniz. .
Ewet ben kararımı verdim.yani evliyken olmayacagini defalarca hayal kırıklığı yasayarak cok iyi anladim.e geriyede baska yol kalmiyor.tabiki belirsizlik ve esimin yapacakları beni korkutmuyor degil ama güçlü durmak şart artik baska secenegim yok çünkü.bide kizimi ikna edip alistirabilirsem bu duruma, onu mutlu gorursem rahatliycam. ins. yolum açık olur.benimde bu durumda olan herkesinde...

Mesajiniz bana guc verdi.umarim kizimda buyuyunce beni anlar, suclamaz.evet haklisiniz ne yapacagi belli olmaz, ne kadinlar görüyoruz ,manyak eski eslerinden neler çeken.bi an önce acacagim davayı.ben daha fazla Uzasın istemiyorum yıllarım gitti benim.ama ben avukata sormuştum eğer baskalarinin yaninda böyle davranmiyorsa şahit yoksa hakim bosamaz dedi.napacam ben bilmiyorum.ses kayitlarini mesajlarini sakliyodum trlefonumun gizli bi yerinde ama duyduguma göre onlarda suc sayiloyormus karsi tarafin haberi olmadan ses kaydi yada msj sunmak mahkemeye.
Bunu kim söyledi? Hiç öyle bir şey yok. Karşı taraftan habersiz ses kayıtları, mesajlar gayet delil olarak sayılıyor. Çok iyi. Lütfen tutun onları. Ben sizin yazılarınıza şöyle bir baktım. Çok onurlu ve güçlü bir kadınsınız siz sindirilmeye çalışılsanız da. Aynı şeyi Yaşadığım için söylüyorum inanın bana kızınız size minnet duyacak büyüğünce. Çok zor şeyler yaşadık annemle. Maddi olarak hiç bir güç yoktu elinde ne annesi ne babası vardı. Ben çocukken Büyüyüp zengin olup anneme bakma hayali kurardım. Kaç gece bensiz sessiz sessiz ağladığını görünce. Mutlu değildi işte. Benim duam büyümekti. O yüzden çok çalıştım.

Şimdi bakın yıllar geçti artık 23 oldum. Çok iyi bir işim oldu :) hayallerime kavuştum ben annem de yanımda! En büyük destekçim o benim. En büyük destekçisiyim ben onun. Anne kız ilişkisini Aştı bizimki. kader yoldaşı olduk birbirimize hiç suçlamadım ben onu neden bu adamla evlendin diye, işleri idrak edince. Hep özür diledi benden. Ama inanın bana eğer annem gitmeseydi ben o zaman esas o ortamda büyüseydim şimdiki işime sahip olamazdım. bu kadar güclü biri olamazdım. Bu kadar harika hissedemezdim kendimi. Iyiki diyorum hep anne iyiki bir karar verdin ve geri dönmedin diyorum ona.

Size anlatıyorum bunları, umut olur belki diye, sizi cesaretlendirir diye. şimdi anneme anlattım olayınızı. Gözleri doldu. " hiç bitmiyor değil mi, bir zaman, birileri yine yaşıyor böyle mutsuzluklar dedi " Sizin için dua edeceğim. Vazgeçmeyin. Çok güçlüsünüz.

Ewet ben kararımı verdim.yani evliyken olmayacagini defalarca hayal kırıklığı yasayarak cok iyi anladim.e geriyede baska yol kalmiyor.tabiki belirsizlik ve esimin yapacakları beni korkutmuyor degil ama güçlü durmak şart artik baska secenegim yok çünkü.bide kizimi ikna edip alistirabilirsem bu duruma, onu mutlu gorursem rahatliycam. ins. yolum açık olur.benimde bu durumda olan herkesinde...

Çocuğa babanla anlaşamadık diye anlatırsınız. .
Yada destek alırsınız. .
Şikayetçi olun tehdit ediyor diye. .
Aileniz destekse ne mutlu. .

Hakim boşamaz diye birşey yok velev ki sen sadece sevgin bitti diye boşanıyosun o zaman ne olacak şiddet aldatma hakaret yok boşamam mı dicek hakim

X