Eve Dönüş ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cansel elcin olmamis bence o role yinede guzel dizi kucuk kiz cok tatli MASALLAH cengizhan oldumu acaba ya

Ben de en çok onu merak ediyorum.Cengizhan ölmemeli.Diziye ayrı bir renk katıyor.Küçük kıza da bayılıyorum:)

Hayır ya Cengizhan ölmemeliydi.Diziye gelen yeni oyuncu hangi rolde acaba?

Cengizhan ın çıkması çok kötü oldu.Dizi sanırım yavaş yavaş finale doğru gidiyor.

Cengizhan ilginç bir karakterdi.Ölmese iyiydi.Küçük kız da çok iyi oynuyor.Kötü kadın da müthiş.

Aynen bu dizi ordan uyarlama.O diziyi ben de severek izlemistim.Ortaokul siralarindaydim.Dizinin adini hatirlayamamistim.Bravo valla..Timsahli sahneyi ben de cok iyi hatirliyorum..Ama o Rada ki estetikte kadin oldugundan daha da güzel olmustu..Bizim ki de daha cirkinlesti..

Evet kesinlikle daha da guzellesmesi gerekirdi.
Ben bu diziyi severek izliyorum, ama sanki uzun omurlu olmaz gibi..

Ahh ahh Cansel Elçin ne hallere düştü başroldeki kadının yanında sığıntı rolü vermişler resmen benim ergenlik yıllarımın yakışıklı prensime kadının eski hali çok iyiydi keşke o olsaydı. İntikam dizisinde de önce sarışın hatun gelmişti sonra değişmiş diğeri gelmişti resmen değiş tokuş yapmışlar rolleri yine, hatırlayan var mı bilmiyorum tabi

xxxx ahanda linki buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…