Eve Düşen Yıldırım Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ilk bölümden anlasildi ne olacahi. Iki kardeste kuzenleri (!!!) olan Muazzeze asik olacak. Ortalik karisacak. Hikayeyi hic begenmedim.
Üstelik Muazzez karakterine de gicik oldum. Uyuz umarsamaz bisey.

abi başroldeki kızı fazlasıyla saf yapmışlar ya tamam rol gereği olabilir birazcık.ama burda dozunu ayarlayamamışlar kız tam bi safozzzz:9::33:

yine iğrenç birsenaryo sadece pislik fesat aşılar geçsaate koymuşlar iyi osaatte sevgili kenan ışık var onu izleyin derim bunlara pirim vermeyin askı memnu hesabı olucak evde zina dönücek

bu murat han ın oynadığı diziler hep sapıkça mı olmalı?
bakınız ömre bedel, sensiz olmaz ve son olarak da eve düşen yıldırım....

hiç beğenmedim son derece basit bir senaryo kızda çok gıcık bence hiç masumluğa yakışmamış :26:tutmaz bu şekilde uzun sürceğini sanmıyorum .:52:

bu dizi fena değil diyorum ama bakalım ilerleyen bölümlerde görecez,tabi tutarsa:1:adamı hiç sevmiyorum ,fox dada bir dizide oynuyordu,adam hep başkalaına göz koyma rolünde:51::51:

Aşk-ı Memnu' dan sonra herkes yengeye aşık oluyordu şimdi de amca kızına olacak, anlaşıldı.
Çok basit ve sığ bir senaryo. O başroldeki kızı reklamlarda gördüğümde ''Ne güzel kız, güzel diziye benziyor'' demiştim ama rol falan yapabildiği yok.
Hele o adama zaten ezelden beri uyuz oluyorum bu rollere çok yakışıyor :1:
İlk bölümü izledim veee sinirlerim tepeme çıktı, sanırım bir daha izlemem.
Hayalkırıklığı oldu benim için her şeyiyle.

sıradan bilinen bayağı bayatlamış ve ilk bölümü izlenildiğinde ilerki bölümlerde neler olacağı tahmin edebilceğimiz bir dizi.hiç beğenmedim.zaten hep bilindik aile içi ilişkiler sevmiyorum yaaaaaaaaa.biraz farklı bir senaryo yapın hep aynı aşk meşk işleri.offffffffffffff:19::19:bu dizi tutmaz başrol daki kıs gıcık bi kerem:47:

diziye biraz baktım ama sinir oldum...murat hanı zaten sevmiyorum bana çok itici geliyor..başroldeki kıza da sinir oldum...hiç rol yapamıyor hareketleri falan çok basit geldi...hikaye de hoş değil...yakında bitirirler bence tutcağını hiç sanmıyorum...adı bile bi tuhaf zaten....baştan eksi not..:36:

evin büyük oğlu kıza sapık gibi bakıyor ya diğer çocuk daha iyi yani ama insanların amca kızlarına bu şekilde bakmasıda ilginç.

Böyle salak saçma bir dizi görmedim.Hiç mi akıl yok bunun senaryosunun yazanında yöneteninde.15 dakıka dayanabıldım.

Dizi güzel sayılır zaten Çağatay Ulusoy için bakmıştım onada 2 cümle wermişler yakışmamış bidaha girme noLuur yaa :(

3-5 yıldır dizilerdeki adap dışı konuları arttırdılar ve ne hikmettir ki böyle diziler-filmler daha çok reyting alıyor.

Kardeşin karısına yan gözle bakmalar, iki kardeşin aynı insanı sevmesi,
babaya anneye olan saygısızlıklar, lüx hayatlar, türkiye kültürüne yakışmayan aile yaşantısı,
kadının teşir olarak kullanıldığı sahneler v.s v.s

Diziyi izlemedim, devamlı olarak verilen reklamlarında bile filmin amacı belli.

Bir milleti yok etmenin en kolay yolu aile düzenini bozmaktır..

Bu tür görsel yayınlarda çocukların dahi beynine yer ediyor.

Göz alıştırıyorlar işte.

Zamanında ağza bile almaya utanılan konular şimdi televizyon önüne kitliyor toplumu, tuhaf..

Şimdi artık Tw'de okadar saçmalık yapıyorlar ki..adam çok özür dilerim salak diyor mesela bunu bipliyorlar ama yatağa gelince ooo .. Sigarayı bulanıklaştırıp göstermiyorlar adam argo konuşuo buna gülüyorlar..

dizinin adında bile bir gariplik var her okuyuşumda gülüyorum istemeden :9:

Senaryo çok amatörrr oyuncularda normaldee iyiler ama bu dizidee çok kötüler saçma sapan replikler

Back
X