• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve enerji vereyim derken, kendi enerjim gitti :)

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Evdeki enerji ile ilgili konular ilgimi çektiğinden, bu konuda kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.Genelde öğrenme kaynağım internet oluyor:)
Geçen haftalarda, kk kadınlarının adaçayı tütsüsü yaptığını öğrendiğim gün uyguladım, sonuc olarak, eşimin eve gelipte ''ne güzel kokuyor ev'' demesi üzerine iyice gaza gelip her hafta yapmaya başladım.

Bugün ise tam fiyasko, yaptım tutsuyu bu sefer daha cok alev alev yanıyordu bende beklıyorum, tütsede dolassam evi diye:9::9:

of aklıma geldikce sınırlerım bozuluyor, neyse tam yemek masasının oraları dolanırken, elimden bir düştü, halı,perde,(yemek masası ortusu komple gıttı zaten),ve krem rengi ahşap masamın üzeri, sanki 10-20 sigara yanyana söndürülmüş gibi iz kaldı:50::50:

sürahi yanımdaydı perde ve halıya hemen su döktüm, masa ortusunu tuttugum gıbı kuvete atıp uzerıne suyu actı salona gectım ki, halım masam perdem, hepsi yanmıs, yani yanmıstan ziyade sigara söndürülmüş gibi....:50::50:

neyse ki yangın cıkmadı ama çok moralim bozuldu, siyah siyah gördükçe..

netten bırkac baktım nasıl gecer dıye ama pek te bırsey bulamadım, halıyı bıraz hallettım sayılır, ama masadaki izler geçmiyor:43::43::43::43:

pratik bir fikri olan var mı? hiç olmadı boyamayı düşünüyorum:25::25:

Son düzenleme:
gerçekten çok üzüldüm o konuları biz açtık bende her hafta evimde yapıyorum ama sizinki tamamıyle sansızlık olmuş geçmiş olsun nasıl yardımcı olabileceğimi, bilemedim ya

gerçekten çok üzüldüm o konuları biz açtık bende her hafta evimde yapıyorum ama sizinki tamamıyle sansızlık olmuş geçmiş olsun nasıl yardımcı olabileceğimi, bilemedim ya

iyiki açmışsınız teşekkür ederim, çok sey öğrendim oradan, her ne kadar sakarlıkta yapsam, eşimin beğenip, ne güzel kokuyor demesi herşeye yetti:)
bu olmasa başka şekilde yakardım, bendeki bu sakarlık olduktan sonra:9:

sadece boyama en son ıhtımal olsun ıstıyorum, inş.yardımcı olacak bırılerı cıkar da eski enerjim yerine gelir:25:

Yanlış enerji toplamışsın demek :1:
Şaka bir yana çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız sayılır perde yukarıya doğru alev alabilirdi örneğin
Masayı boyatabilirsiniz

iyiki açmışsınız teşekkür ederim, çok sey öğrendim oradan, her ne kadar sakarlıkta yapsam, eşimin beğenip, ne güzel kokuyor demesi herşeye yetti:)
bu olmasa başka şekilde yakardım, bendeki bu sakarlık olduktan sonra:9:

sadece boyama en son ıhtımal olsun ıstıyorum, inş.yardımcı olacak bırılerı cıkar da eski enerjim yerine gelir:25:

evet evde bir ferahlık huzur veriyor dinlendirici bir etkisi var bu çok hoş ama sizin başınıza gelenler çok üzücü...

tekrar geçmiş olsun cana gelmemiş üzülmeyin

Yanlış enerji toplamışsın demek :1:
Şaka bir yana çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız sayılır perde yukarıya doğru alev alabilirdi örneğin
Masayı boyatabilirsiniz

Aynen enerjiler karıştı:9:

Perde konusunda haklısınız su dökmesem belki cıkardı yukarılara, çünkü oldukça müsait bir kumaş.

Masadaki izin ustune bir havlu koyun ve orayi buharla utuleyin.
Benim masada caydanlik izi bu sekilde cikmisti.

Her hafta bende düzenli yakıyorum adaçayını kendimden böyle bişey bekliyordum sizde gördüm,
çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız üzüldüm doğrusu:26: yangın da çıkabilirdi..

Her hafta bende düzenli yakıyorum adaçayını kendimden böyle bişey bekliyordum sizde gördüm,
çok geçmiş olsun

benimde tam o sırada aklımdan,rüzgardan köz düşse diye kötü bir senaryo gecirirken , o sırada tamamı düştü oldu. teşekkür ederim.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız üzüldüm doğrusu:26: yangın da çıkabilirdi..

evet daha kötüsü de olabilirdi napalım sağlık olsun.teşekkürler.

Bir Çoğumuzun Evindeki Cilalı Ahşap Yüzeyler, Mesela Sehpa, Masa Vb.. Genelde Bazı Kalıcı İzler Taşır.
Bunun Baş Sebebi İse Sıcak Nesnelerin Yüzeylerle Temasıdır.

Örneğin Sıcak Çay Bardakları, Sicak Tencereler Ve Çaydanlık Vb.. Sıcak Olan Şeyleri Bu Yüzeylere Koyduğumuz da Cilada Bir Yıpranma Olur Ve Beyaz İzler Bırakabilir İşte Bunları Ve Ahşapların Üzerindeki Derin Olmayan Çizilmeleri Kolay Yoldan Geçirmeyi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.. www.bayan24.com

Bize Tek Lazım Olacak Malzemeler ;www.bayan24.com
1 - Kolonya
2 - Yumuşak Bir Havlu
3 - Çakmak

İlk Önce Sadece İz Olan Bölgeye Az Miktarda Kolonyayı Döküyoruz, Elimizde ki Çakmak İle Yakıp Ortalama Saniye Bazında "2" Saniye, Bunu Tabii İçinizden Bir, İki Diye Sayarak Tutabilirsiniz :) 2 Saniye Saydıktan Sonra Yanan Bölgenin Üzerini Ateşi Söndürmek Amaçlı Havlu İle Siliyoruz..

Ve Sonuçmu ? www.bayan24.com

Tabiki Lekeler Kaybolmuş Oluyor, Evim de Ve Bu Taktiği Öğrendiğim Kişilerin Evlerinde Denenmiş Ve Sonuç %100 İşe Yaramakta Olduğunu Göstermektedir..www.bayan24.com

Tabi Burada İlk Önce Üç Noktaya Dikkat Etmelisiniz.. www.bayan24.com
1 - Bu Taktik Sadece Sıcak Maddelerin Oluşturduğu İzleri Giderir, Masa Üstüne Damlamış boya İzleri, Diğer Lekeler Gibi İşlemler de Faydalı Olmaz..www.bayan24.com
2 - Bu Taktik Çizilmiş yüzeyli Ahşaplarda da İşe Yarar Ancak, Ahşabın Sadece Yüzeyinde ki Cilası Çizilmiş Olmalıdır ! Yani Ahşabın Kendisi Komple Çizilmiş Derin İzli Çiziklerde İşe Yaramaz !www.bayan24.com

biz de annemin evindeki sıcak bardak çaydanlıktan kalma izleri bu sekilde gecirdik. umarım işine yarar canım

Bir Çoğumuzun Evindeki Cilalı Ahşap Yüzeyler, Mesela Sehpa, Masa Vb.. Genelde Bazı Kalıcı İzler Taşır.
Bunun Baş Sebebi İse Sıcak Nesnelerin Yüzeylerle Temasıdır.

Örneğin Sıcak Çay Bardakları, Sicak Tencereler Ve Çaydanlık Vb.. Sıcak Olan Şeyleri Bu Yüzeylere Koyduğumuz da Cilada Bir Yıpranma Olur Ve Beyaz İzler Bırakabilir İşte Bunları Ve Ahşapların Üzerindeki Derin Olmayan Çizilmeleri Kolay Yoldan Geçirmeyi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.. www.bayan24.com

Bize Tek Lazım Olacak Malzemeler ;www.bayan24.com
1 - Kolonya
2 - Yumuşak Bir Havlu
3 - Çakmak

İlk Önce Sadece İz Olan Bölgeye Az Miktarda Kolonyayı Döküyoruz, Elimizde ki Çakmak İle Yakıp Ortalama Saniye Bazında "2" Saniye, Bunu Tabii İçinizden Bir, İki Diye Sayarak Tutabilirsiniz :) 2 Saniye Saydıktan Sonra Yanan Bölgenin Üzerini Ateşi Söndürmek Amaçlı Havlu İle Siliyoruz..

Ve Sonuçmu ? www.bayan24.com

Tabiki Lekeler Kaybolmuş Oluyor, Evim de Ve Bu Taktiği Öğrendiğim Kişilerin Evlerinde Denenmiş Ve Sonuç %100 İşe Yaramakta Olduğunu Göstermektedir..www.bayan24.com

Tabi Burada İlk Önce Üç Noktaya Dikkat Etmelisiniz.. www.bayan24.com
1 - Bu Taktik Sadece Sıcak Maddelerin Oluşturduğu İzleri Giderir, Masa Üstüne Damlamış boya İzleri, Diğer Lekeler Gibi İşlemler de Faydalı Olmaz..www.bayan24.com
2 - Bu Taktik Çizilmiş yüzeyli Ahşaplarda da İşe Yarar Ancak, Ahşabın Sadece Yüzeyinde ki Cilası Çizilmiş Olmalıdır ! Yani Ahşabın Kendisi Komple Çizilmiş Derin İzli Çiziklerde İşe Yaramaz !www.bayan24.com

biz de annemin evindeki sıcak bardak çaydanlıktan kalma izleri bu sekilde gecirdik. umarım işine yarar canım

çok teşekkür ediyorum ilginiz için, bu yöntemi yapıyorum, sonuc % 100 basarılı oluyor ama bu şekilde yanmada aynı sonuc olur mu acaba?, benım yaptıklarım cılalı kahverengı mobılyalardı, yemek masam krem renk ve cılasız olunca cok tereddur ettım acıkcası.

çok teşekkür ediyorum ilginiz için, bu yöntemi yapıyorum, sonuc % 100 basarılı oluyor ama bu şekilde yanmada aynı sonuc olur mu acaba?, benım yaptıklarım cılalı kahverengı mobılyalardı, yemek masam krem renk ve cılasız olunca cok tereddur ettım acıkcası.

valla tatlım ben de bilemiyorum ki hani o izler de yanık izi sonucta. sıcak temas ettiği için öyle beyaz beyaz oluyorlar. faydası olur diye düşündüm ama daha kötü olacagını düşünüyorsan yapma. ya da küçük bir yerinde dene. zaten iz kalmıs boyanacaksa da bir sey kaybetmezsin. yine de sen bilirsin

valla tatlım ben de bilemiyorum ki hani o izler de yanık izi sonucta. sıcak temas ettiği için öyle beyaz beyaz oluyorlar. faydası olur diye düşündüm ama daha kötü olacagını düşünüyorsan yapma. ya da küçük bir yerinde dene. zaten iz kalmıs boyanacaksa da bir sey kaybetmezsin. yine de sen bilirsin

doğru diyorsun, ne kaybedeceksem:)
bugün evı yakmazsam bır daha da yakmam :)

şaka bir yana dur yapayım da sonucu yazarım.

malesef cıkmadı, ama mutfak masamda aynı ahsaptan, ordakı bardak lekelerıne cesaret edememıstım, gördüm ki acık renk mobılyaya bır zararı yokmuş,:) denemiş oldum..
bir yerde mayonez bekletın yazıyordu, yemekten sonra bir de onu deneyeceğim.

Back
X