• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve enerji vereyim derken, kendi enerjim gitti :)

malesef cıkmadı, ama mutfak masamda aynı ahsaptan, ordakı bardak lekelerıne cesaret edememıstım, gördüm ki acık renk mobılyaya bır zararı yokmuş,:) denemiş oldum..
bir yerde mayonez bekletın yazıyordu, yemekten sonra bir de onu deneyeceğim.

işe yaramamasına üzüldüm. Bu arada mayonezi ilk defa duydum, daha neler duyacagız bakalım :9: yap da sonucları paylasırsın artık bizle. olmadı da boyatırsın canım. sonucta cana gelecegine mala gelsin demişler. canın sağ olsun

Ne yaptiniz sonuc verdi mi ?
Mayonez gercekten ilginc :)
Netten baktim hemen birisi mayonezi kulle karistirmis sonra lekeyi ovarak cikartmis.

Netten baktim hemen birisi mayonezi kulle karistirmis sonra lekeyi ovarak cikartmis.

kolonya yakmayı da denedim malesef o da sonuc vermedı.
benım mayonez tarıfıne gore mayonezı bekletmem gerekıyor, o yuzden aksam yemegınden sonra yapacagım, ama sizin tarifi hemen deneyim o da ılgıncmış, kül ile ovmak umarım işe yarar, pek inatcı duruyor ama :) yazarım sonucunu...

külle mayonezi şimdi denedim, bıraz rengi kırılır gibi oldu, biraz acıldı ama tamamen çıkmadı.... tekrar ovmayı dusunuyorum, şuan enerjim cok olmadıgından yoruldum:)

bir sonuç alabıldın mı canım:ssz:

canım sadece kul ve mayonezle ovdum, baya baya actı rengını bellı belırsız ızı kaldı uzerınde,
diğer mayonez tarıfı mayonez bekledıkten sonra cıla surulecekmıs, onu yapmadım..... sadece kulle ovdum, birazdan yıne devam edıcem sonuc baya ıyı:)
teşekkür ederim ilgin için.

bu arada bugun yıne enerjı gunum bıraz temızlık yapayım da yıne yapıcam tutsu :52::52::52::52::52::52::52:

canım sadece kul ve mayonezle ovdum, baya baya actı rengını bellı belırsız ızı kaldı uzerınde,
diğer mayonez tarıfı mayonez bekledıkten sonra cıla surulecekmıs, onu yapmadım..... sadece kulle ovdum, birazdan yıne devam edıcem sonuc baya ıyı:)
teşekkür ederim ilgin için.

bu arada bugun yıne enerjı gunum bıraz temızlık yapayım da yıne yapıcam tutsu :52::52::52::52::52::52::52:

hadi bakalım geçmiş olsun.... bende yaptım haftasonu güzel geliyor kolay gelsin o vakit...

bir reklam vardı ovalamaya son! diye, kadınlar ovmaktan sureklı o hareketı yapıyorlardı, bu leke cıktıgında ben de oyle olacagım:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X