Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıEVE GELEN BAKİCİNİN YEMEK DUURUMU
Slm daha önce bebeğimi bakicilarinin evine goturuyordum ama simdi anlastigim bakici eve gelecek 8- 5 e kadar bakicinin sabah kahvaltisi ve öğle yemeği nazil olmali sizce tecrübeli annelerden fikir bekliyrm.tesekkurler
Slm daha önce bebeğimi bakicilarinin evine goturuyordum ama simdi anlastigim bakici eve gelecek 8- 5 e kadar bakicinin sabah kahvaltisi ve öğle yemeği nazil olmali sizce tecrübeli annelerden fikir bekliyrm.tesekkurler
canım bnm eltim bakıcı tutmuştu sabah kahvaltılık ne varsa kendi hazırlıyordu öğlende yemek yapıyordu hem kendi yiyordu hmde akşam eltimler yiyordu ya da sen ok o yapmaz diyorsan akşam kendin yaparsın sabah o da yiyeceği kadarını ısıtır yer ekstra bişi yapmana gerek yok bnce
Ekstra birseye bence de gerek yok.Nacizane fikrim bakiciniza yemek veya us yaptirmayin cocugunuzla ilgilensin yeter.Bazi arkadadlarimdan da biliyoeum yemek is yaptirmaya calisiyorlar.Ekstra ucret bile odeseniz dogru degil.Sadece cocuk cocuk cocuk....