Eve gelen misafir

Arkadaşlar herkese merhaba

Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
beğenmiyolarsa bidaha gelmesinler de.bilirim böyle tipleri sırf meraktan dedikoduya geliyolar boşver.şerifeyide görünce görmezden geliver:KK47:

canim sende biraz goster kendini ne var namahremmi var kadinlar sever boyle seyleri ilk devfa evine seni gormeye gelmisler susleneydin biraz kaynanan hakli bixim turk kadinlari evde hic kendilerine bakmiyolar..

Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
kadın dememiş kayınvalıde uydurmuş olmasın...benım başıma geldıde...

canim sende biraz goster kendini ne var namahremmi var kadinlar sever boyle seyleri ilk devfa evine seni gormeye gelmisler susleneydin biraz kaynanan hakli bixim turk kadinlari evde hic kendilerine bakmiyolar..
ben bakmıyo değilim istiyolarki yaşımdan büyük giyiniyim haklıda olabilir ben eleştri yapmasına kızmadım bunu bana getirip gündem olmasına ve beni savunmamasına kızdım

Ahahaha yırtılmış gelini bulursa çok pişman olur, haberi yok. :) Bu kaynanalar da gösterişli olsan suç, eşofman giysen suç, bıdı bıdı edecek yer arıyorlar. Hepinize sabır diliyorum...

o her kimse gelen misafir senin onu karşılarken düşes kıyafetleri içinde karşılamanı beklemiş...ya sinir oluyorum şu kaynananın geline getirdiği misafirlere..nedir bu kaynanaların gelinlerle bu kadar uğraşmaları..

O eski kv gençlik zamanına gitmiş o vakit kot ve bluz giyinilmezdi bildiğin elbise yani kadınsı giysiler yaşlılarda hep geçmişte yaşadıkları için sportif giyimi sevmiyorlar

Back
X