Eve gelen misafir

Arkadaşlar herkese merhaba

Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.

sakın inanma ı lafaları o kadın söylememiştir.kendisinin düşüncelerini o söylemiş gibi söyleme olasılığı çok yüksek.

ilk kv yaptığı biraz dangalaklık , gelip sana bunları yetiştirmesi,,, hem senin dedikodunu yapanlar senin değil onun arkadaşları,,, o kendi düşünsün,,, KV de , böyle söyleyebilirsin,, onlar sizin arkadaşınız benim değil,,ne kadar büyük saygısızlık size yapılan derim,,, geçerim,,,
o hanımefendi ile de asla ve asla muhatap olmam,,,çünkü kalkarsın bir af söylersin olaylar büyür,,, eften püften evliliğinde sorun olur,, yeni doğum yaptın yada yeni evlisin sanırsam( mevlütten çıkardım),,,
onun için hiç evinin huzurunu bozma,,,
ağır abla ol :))
ya zaten ben sizde gördüm böyle gelininin arkasından konuşan arkadaşlar benim arkadaşlarım hiç böyle değil dedim:))
Yeni doğum yaptım canım teşekkurler cevabın için

Suç kayınvaliden de eğer kadın ona seninle ilgili birşey söylemişse bile ona anında cevabını vermesi gerekti ve aralarında olan konuşmayı sana söylemeyecekti hoş sen şuanda o kadının gerçekten öyle birşey söyleyip söylemediğini de bilmiyorsun belki kayınvaliden uydurmuşta olabilir.
ya zaten yine ortak tanıdığımızın bir düğünü olacak kayınvalidem gelmiyecek ikimizin ortak tanıdığı şöyle dicem dedim aa Şerife teyze merhaba bugun tarzım nasıl olmuş yoksa tarz değilim mi dicem dedim benimkini görme sakın öyle bişey deme
büyüğün sana söylediğime pişman etme dedi muhtemelen kendi düşüncesini o kadın söylüyormuş gibi aktardı :)

İnsanların yorumlarını niye bu kadar takıyorsunuz yav. Onun için değil, kendiniz için giyiniyorsunuz.
Sanki konuşan da moda editörü, stil danışmanı, tekstil gurusu filan. Valla ben olsam güler geçer, iyi o zaman "elenmem" yönünde oy kullansın derdim. Bizimla değilsin! :KK53:
heheh:D

sen de kv'ne laf arasında "ay anne bilmemkimin kv'si çok hoş giyiniyor, bayıldım" diye başla, kv'nin tarzı ne tarzsa tam tersi bi tarzı anlat,öv ama lafın yerini iyi ayarlaman lazım sonra da bak bakalım nasıl gıcık oluyo :KK70:
öyle yapıcam zaten bunu bana anlatması çok çirkin bana öyle söylicekler inanki anlatmam mutsuz olmasın diye

Ben olsam o kadına böyle böyle demişsiniz kayınvalidem geldi söyledi o kadar evimde ağırladım sizi yediniz içtiniz ayıp ayıp yaşınızdandamı utanmıyorsunuz dedikodumu yapıyorsunuz derdim.Sonrada kenara çekilir seyrederdim:KK53:

öyle dedim zaten bana getirme bidaha ben sende gördüm insanın gelinini eleştiren arkadaşlar dedim:)
gerizekalı sürüsü gibi gezen kadınlara sinir oluyorum .Yahu kadına git bir bardak çay bile içsen tatlı tatlı otur kalk gel .Yok giyimi şöyle yok yemeği böyle . Herkes kaynana

Aman be herkesin her dediğini yapsan o o o evin yoluna bulamazsın.Herkes isteği gibi giyinir elin kadının laf etmeye hiç hakkı yok .:KK66:

mesela anne gibi giyiniyor dedin ya, o hayali kv de tam tersi olsun anne valla şıkır şıkır giyiniyor hiç yaşını göstermiyor falan de hahahah :)
dur bi öyle söyliyim yada kayınvalidemin eltisiine diyim yengem ne güzel giyiniyo diye

bazen de uğraşacak yeteri kadar şeyim var bu saçmalıklarla uğraşmıyım dediğim de olmuyo değil:)

YOK ARTIK ya farzedelim bu dedikoduyu bu şekilde yapmışlar öncellikle kv sizi orada o insanlara karşı savunması ve size bu lafları getirmemesi gerekiyordu sizi üzmemek adına spor giyinebilirsiniz tabi hiç problem yok ama şu vardır ya sanırım yeni gelinsiniz mevlüt adına özel bir davet yapılmış ogüne özel spor tarzınızdan vazgeçip daha cicili bicili olsaydınız ama tabiki ne olursa olsun bu kıyaslama ve konuşmanın yapılmaması gerekiyor.bu savunma babında değil sadece kişisel görüşüm.siz boşverin kimseye birşey de demeyin aldırmayın bu benim tarzım annecim diye belirtin oda bir zamandan sonra susacaktır..Sevgiler..
yok o gün mevlüt yoktu daha sonrasında geldiler mevlütte kuaföre kadar gittim kot pantolonla çıkmadım mevlüde:)

Bu tipler her yerde var bana dahi denk geldi kendini bilmez kişiler sonra yalnız kaldıklarında neden ben sevilmiyorum diyorlar H her şeyi eleştirirsen ,yakışık olmaz tabi

Kayınvalideniz de bir hoş, insan kendi arkadaşının dedikodusunu taşır mı hiç gelini bile olsa karşısında ki? Söylemesinin hiç bir anlamı yok, sizi incitecek bir şey sonuçta. Kendi fikrini arkaaşının ağzından söylüyor olsa, o da doğru değil. Boşuna kadına bilenmiş olacaksınız.
Her şekilde, kayınvalidenizin tutumu yanlış ama siz yine bildiğiniz gibi giyinin bence:) O hanımefendiye de hiç bir şey söylemeyin. Gerçekten arkanızdan konuştuysa onun ayıbı olsun... Konuşmadıysa zaten, ortalık karışmasın. :)

herkesin bi tarzı var bırakın konuşsun dursunlar.
kv demekki arkadaşlarına hava atacaktı geliniyle :)
o yüzden onların istediği gibi giyinmenizi istemiştir.

k.validen senin tarzını o arkadaşı üzerinden eleştirmiş aklınca
ben nasıl rahat edersem öyle giyinirim, herkes kendi işiyle ilgilensin deyip geçeydin
mesaj yerine giderdi canım :KK66:

Back
X