- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Evine günde bin kere de gelse hoşgeldin denir benim görgüme göre.
Yahu kedi yan odada uyuyor, yanımıza gelince bile hoşgeldinnnn diyoruz biz.
Her zaman diyoruz gelin diye çocuk bakıyorlar orda ama bilmiyorum o konuda eltim takmış olabilir sürekli orada kaldıkları icinKv 3-4ay orada kalıyormuş
Sen bizede gel kal demisyorsun diye sana takmis olabilirlermi
Gjmm ne demek siz anladiniz mi?Ben gjmm diyorum :)
Haklısınız demekki insan yerine konulmuyorum
Ne alakası var.Haklısınız demekki insan yerine konulmuyorum
Eşimin anne babası çok yakında değil tepkilide değil ama bi hoşgeldin demek çokmu zor o dediğim kişiye başkalarına bi hoşgeldin demeleri var kaynım da öyle beni pasif goruyorlar ben bir keresinde moralim bozuk durdum anlasınlar diye sonra otursana kalkma falan o an sonra yine aynı eşim de bana kızıyor bana söyleme diyeHmn...
Hoşgeldin bende demiyorum. Ama sarilirim gelene...
Veya oyyyyy tontişim gelmiş filan derim ( gelene bağlı)
Sana karşı tepkisizlermi? Yani sen eve girip bir kenarami sıvışıyorsun? Merhaba... nasılsın filan yokmu?
Aslında eltim le pek anlaşamıyoruz ama o hoşgeldin diyor suratı asik ta olsa bazen demiyor ama genelde der öbürleri hiç demiyorBenim eltim adetinde yok baska sehirdeyiz yilda bir iki giderim onda bile hoşgeldin.demez kp kv gidio gelse ne hosgeldin der ne el öper ..küçükte olsa hergun gitsende hoş geldin denir görgudur bana gore .. 10 yillik evliyim hala kp kv bende iken isten gelince ellerini opmeden oturmam ...
Eltim hosgeldin öpmek yerine naptiniz diye sorar bende genelde neyi.diye.cevap veririm
:) bu oy yenimi çıktı? Ben bayadır girmedim siteye anlayamadım öylesine harflere bastım paylaşılmaz sandımGjmm ne demek siz anladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?