- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Mantkli olan tek şey şikayetçi olmak. en azından kaydiniz olur biraz olsun ıçinizde rahatlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü elimde kanıtım yok o yüzden , doktorun bu konuyla ilgisi yok
Doktorluk bir durumum yok onlar doktorluk , ben konuyla ilgili tavsiye istiyorum sadece
Evet müstakil zil nasıl taktırcam pencereye ve demir
Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar![]()
Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar![]()
keşke şu kk'da bir sistem olsa,
şizofren olduğundan şüphelenilen bir takım kimseler belli bir sayının üzerinde şikayet alınca gizlice bir sağlık kuruluşuna bildirilebiliyor olsa. o kişiyi gerçekten inceleme şansı bulunuyor olsa.
şu açılan konulara bakıyorum son zamanlarda.. o kadar çok ruh sağlığı bozuk, saplantılı insan var ki burada..
Allahım bu insanlar gerçekse eğer, hem kendilerini hem de başkalarına zarar verme potansiyelleri çok yüksek. Toplum için ciddi bir tehlike gerçekten.
hayır yani belki de yakın bir arkadaşımız, belki komşumuz, görümcemiz, eltimiz, kız kardeşimiz.... burada bu konuları açan? belki bahsettikleri, kafasında kurup kurup bilendikleri insan kitlesinin içerisinde bizler de varız?
gerçekten ödüm kopuyor, düşünmek bile istemiyorum.. fake dir şudur budur deyip geçmek istiyorum ama hepsi mi fake diyorum sonra?.. yok mu böyleleri? olmaz mı.. herhangi bir gün, herhangi bir gazeteyi alın ve inceleyin.. mutlaka rastlayacaksınız böyle şeylere..
korkuyorum yemin ederim.
Allahım bu insanlar gerçekse eğer, hem kendilerini hem de başkalarına zarar verme potansiyelleri çok yüksek. Toplum için ciddi bir tehlike gerçekten.
hayır yani belki de yakın bir arkadaşımız, belki komşumuz, görümcemiz, eltimiz, kız kardeşimiz.... burada bu konuları açan? belki bahsettikleri, kafasında kurup kurup bilendikleri insan kitlesinin içerisinde bizler de varız?
Evet kavga olduKomsu ve dusman dediginiz kisiler uvey anne ve ailesi mi? Onlar mi yapiyor size bunlari? Kim bu dusmanlar? O gun eve girmeden once kavga filan oldumu?
Yani dusmanlik filan diyorsunuz ama sebebi olmali.. mantikli veya mantiksiz bir sebep... bilmiyorum diyorsunz ama bilmemeniz imkansiz.. . annesiz ve uvey anne arasinda mi problem?
Siz burdaki insanları niye dinlemiyorsunuz?="Kaderinbenimlderdine, post: 52811953, member: 845474"]Evet kavga oldu
Diğer konularında da gayet sakin hep sana yardım etmeye çalıştım.Evet kavga oldu