• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Gizlice Giren Komşu

Anali kizli evinize girecekler, gazi acicaklar, ayarlarla oynuyacaklar ve siz hicbirseyin farkinda olmadinizz. Siz iyi senaryo ,
Kitap yazarsiniz bravoooo

Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar :cry::sinirli:

Aa manyak mi bu ya

keşke şu kk'da bir sistem olsa,
şizofren olduğundan şüphelenilen bir takım kimseler belli bir sayının üzerinde şikayet alınca gizlice bir sağlık kuruluşuna bildirilebiliyor olsa. o kişiyi gerçekten inceleme şansı bulunuyor olsa.
şu açılan konulara bakıyorum son zamanlarda.. o kadar çok ruh sağlığı bozuk, saplantılı insan var ki burada..
Allahım bu insanlar gerçekse eğer, hem kendilerini hem de başkalarına zarar verme potansiyelleri çok yüksek. Toplum için ciddi bir tehlike gerçekten.
hayır yani belki de yakın bir arkadaşımız, belki komşumuz, görümcemiz, eltimiz, kız kardeşimiz.... burada bu konuları açan? belki bahsettikleri, kafasında kurup kurup bilendikleri insan kitlesinin içerisinde bizler de varız?
gerçekten ödüm kopuyor, düşünmek bile istemiyorum.. fake dir şudur budur deyip geçmek istiyorum ama hepsi mi fake diyorum sonra?.. yok mu böyleleri? olmaz mı.. herhangi bir gün, herhangi bir gazeteyi alın ve inceleyin.. mutlaka rastlayacaksınız böyle şeylere..
korkuyorum yemin ederim.

Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar :cry::sinirli:

Sizin ciddi anlamda ve en acilinden psikolojik destek almanız şart.. bu anlattığınız hikayelerin sizin sanrılarınız olması boyutunu geçtim, hiçbir normal birey şu anlatılanların yaşanması halinde karakola gidip suç duyurusunda bulunmamazlık etmez, edemez. Ama siz ısrarla tüm yaşananlara rağmen polise gitmeyi düşünmüyorsunuz..

Neden biliyor musunuz? Çünkü zihniniz size oyunlar oynuyor... korkularınızı, endişelerinizi, kafanızdaki senaryoları gerçek sanıyorsunuz ancak yine de sizin bile aklınıza yatmayan kısımlar olduğu için polise gidip şikayette bulunma hakkınızı kullanmıyorsunuz..

Tabii ben ruh sağlığı bilimleri konusunda bir bilirkişi değilim size teşhis koyamam ama muhakkak bir pskiyatre gidin ve sorununuz neyse teşhis ve tedavi yoluna gidilsin..

Ha hiçbir probleminiz de yoksa buraya pskiyatrın temiz raporunu koyarsınız biz de yazdıklarımızdan utanır sizden özür dileriz.

Kendiniz için yapmıyorsanız bile lütfen bunu bizim için yapın..

Yani haneye tecavüz ayrıca kasten adam öldürme değilmi ya.
polise şikayet etseydiniz ,camınız neden açık ayrıca diyelim bozuk neden değiştirmiyorsunuz .

keşke şu kk'da bir sistem olsa,
şizofren olduğundan şüphelenilen bir takım kimseler belli bir sayının üzerinde şikayet alınca gizlice bir sağlık kuruluşuna bildirilebiliyor olsa. o kişiyi gerçekten inceleme şansı bulunuyor olsa.
şu açılan konulara bakıyorum son zamanlarda.. o kadar çok ruh sağlığı bozuk, saplantılı insan var ki burada..
Allahım bu insanlar gerçekse eğer, hem kendilerini hem de başkalarına zarar verme potansiyelleri çok yüksek. Toplum için ciddi bir tehlike gerçekten.
hayır yani belki de yakın bir arkadaşımız, belki komşumuz, görümcemiz, eltimiz, kız kardeşimiz.... burada bu konuları açan? belki bahsettikleri, kafasında kurup kurup bilendikleri insan kitlesinin içerisinde bizler de varız?
gerçekten ödüm kopuyor, düşünmek bile istemiyorum.. fake dir şudur budur deyip geçmek istiyorum ama hepsi mi fake diyorum sonra?.. yok mu böyleleri? olmaz mı.. herhangi bir gün, herhangi bir gazeteyi alın ve inceleyin.. mutlaka rastlayacaksınız böyle şeylere..
korkuyorum yemin ederim.

Tamamen aklimdan gecenleri yazmissin..

Konusu geldiği için yaşadığım bir olayı anlatmak istedim, maalesef gerçek, birebir yaşadım, daha doğrusu ailece yaşadık, evine gizlice girdiğimizi söyleyen, evinin her yerine kamera taktırıp ki iyi ki taktırmış, böyle şeyler iddia edenler lütfen kamera taktırsın, elimizde alışveriş poşetleriyle geçerken ellerimizi kullanmadan gözlerimizle vidalarını çaldığımızı iddia eden bir komşumuz vardı, kamera kayıtlarını herkese gösterip bakın işte gözleriyle mermerlerimi deliyorlar, vidalarımı çalıyorlar diyordu, insanlar hani öyle bir kayıt yok deyince siz de onlardansınız diye kavga ediyordu, uğradığımız iftira bir yana, özellikle o dönem okula giden kızıma kapıdan gelip geçerken zarar verir korkusuyla okul gidiş-dönüş saatlerinde bahçe kapısı önünde nöbet tutuyordum, hasta olarak kabul edip söylediklerini duymazdan geldik, umurumuzda olmadı lakin hergün zarar verebilir endişesini yaşamak korkunçtu, hastalığı baş edilemez hale gelince ailesi alıp götürdü de derin bir nefes aldık.

Komsu ve dusman dediginiz kisiler uvey anne ve ailesi mi? Onlar mi yapiyor size bunlari? Kim bu dusmanlar? O gun eve girmeden once kavga filan oldumu?

Yani dusmanlik filan diyorsunuz ama sebebi olmali.. mantikli veya mantiksiz bir sebep... bilmiyorum diyorsunz ama bilmemeniz imkansiz.. . annesiz ve uvey anne arasinda mi problem?
Evet kavga oldu

Ben de bir film önerebilirim istersen??

Hatta direkt yazayım cevabını beklemeden; a beatiful mind..

Çok güzel bir film izle mutlaka oscar ödüllü falan :/

Diğer konularında da gayet sakin hep sana yardım etmeye çalıştım.
Hatrıma izlermisin dediğim diziyi.
Hem güzel bi aşk var hemde güzel bi işleyiş. Kafan dağılır ve içinden bişeyler alırsın emin ol.

İt's okey, that's love.

Kore yapımı ve 16 bölüm sanırım.
Çabuk biter kısa kısa bölümler. Lütfen sabırla izle ve özel mesajda olsa bana bildir.

Back
X