• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Gizlice Giren Komşu

Siz şu sürekli eve taş atıyorlar, beni konuşuyorlar diyen üyesiniz değil mi?

Yeni konu sanıp normal yorum yazdım. Ama o zaman normal olmadığınızı düşünmüştüm eski konuya baz alırsak yine aynı şeyi söylüyorum. Tedavi olun.

Cadı kazanı gibi bir yer büre
Siz şu sürekli eve taş atıyorlar, beni konuşuyorlar diyen üyesiniz değil mi?

Yeni konu sanıp normal yorum yazdım. Ama o zaman normal olmadığınızı düşünmüştüm eski konuya baz alırsak yine aynı şeyi söylüyorum. Tedavi olun.
Evet oyum yaşadıklarım da gerçek anlamak bu kadar zor mu ?

Eski konularınıza da baktım da,boşandıktan sonra acaba psikolojiniz bozulmuş olabilir mı? Görmediğiniz halde komşular gizlice girdi tüpü açtı diyorsunuz ama gündüz vakti nasıl cesaret etsinler. Bide neden bu kadar düşmanlık olsun bence bir dr a gidin. Psikiatriye gidin zaten kendinizi iyi hissetmediğinizi yazmışsınız bi konunuzda. Bide sürekli düşmanlardan bahsediyorsunuz her yerde.

Ben bu konuya inanmadım konu sahibinin daha önceki konularını da biliyorum. Konu sahibinin şizofren olduğunu da düşünmüyorum çünkü sözde komşularının yaptıklarından annesi de haberdar eğer gerçekse annenin bu kadar sakin kalması anormal, yok konu sahibinin paranoyası ise yine annenin kızının bu durumu karşısında sakin kalması anormal.
Kısaca konu sahibi bizimle iyi eğleniyorsun!

Eski konularınıza da baktım da,boşandıktan sonra acaba psikolojiniz bozulmuş olabilir mı? Görmediğiniz halde komşular gizlice girdi tüpü açtı diyorsunuz ama gündüz vakti nasıl cesaret etsinler. Bide neden bu kadar düşmanlık olsun bence bir dr a gidin. Psikiatriye gidin zaten kendinizi iyi hissetmediğinizi yazmışsınız bi konunuzda. Bide sürekli düşmanlardan bahsediyorsunuz her yerde.
Gece diyorum

Ben bu konuya inanmadım konu sahibinin daha önceki konularını da biliyorum. Konu sahibinin şizofren olduğunu da düşünmüyorum çünkü sözde komşularının yaptıklarından annesi de haberdar eğer gerçekse annenin bu kadar sakin kalması anormal, yok konu sahibinin paranoyası ise yine annenin kızının bu durumu karşısında sakin kalması anormal.
Kısaca konu sahibi bizimle iyi eğleniyorsun!
Benim Annem yaşlı hasta bir kadın ne yapsın ,ben ne yapayım bir kere karşılık verdim işte bunları yapıyorlar , eğlenmek için böyle şeyler le uğraşmam

Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar :cry::sinirli:
:oha::oha::oha:
nasıl bir cesaret tüpü açıp gitmek şikyet edin mümkünse taşının böyle insanlar ile bir arada yaşaığınız sürce can güvenliğinizde yok

:oha::oha::oha:
nasıl bir cesaret tüpü açıp gitmek şikyet edin mümkünse taşının böyle insanlar ile bir arada yaşaığınız sürce can güvenliğinizde yok
Allah tan kapıyı kapatmıştım mutfağın annem kapı açık yatar ben görmesem kapıda açık olsa Allah korusun ; ((

Back
X