- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Eviniz iskanlı değilse. Sizin evinizden daha önce orası arsaysa yani yapilan ilk ev sizinse. Bağlatamiyorsunuz 6 senedir aynı sorunu yaşiyorum.. yan apartmandan biriyle ortak olabilirsinizEvlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek
Bizde yeni bağlattık...ne gibi sikayetleriniz var ?Türk telekomun heryerde altyapısı oluyor aslında
Bizim evin muhiti de yeni
Bizde sadece türk telekom var
Memnun olmasak da el mahkum kullanıyoruz
Bağlı olduğunuz müdürlüğe gidip matbu dilekçelerden yazın.
Şebeke şefini bulabilirseniz görüşmeye çalışın.
Olmadı mı? Ceo’ya twitterdan yazıyosunuz dönüş yapıyolar.
Türk telekom telefon şebeke hattından baglatilamiyor mu? Başka bir firmayı mi istiyorsunuz?
benzer şeyi yaşadım. Kablo net bağlatın evinize eğer kablo tv varsa bağlatabilirsiniz. İlk evimde hiç biri yoktu 2. evimde tt net turkcell fiber yoktu kblo net bağlattık turksat fiber çok memnunumEvlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek
Telefonunuza yuksek gb.li bir tarife alin. Ben mesela red15 kullaniyorum vodafoneun. Whatsapp ins. Ve youtube gb yemiyor. Yani orada yaptigim islemler kotami azaltmiyor. Ozellikle kpss videolarini youtubedan izliyorsaniz cok iyi olur size. Ve laptopda tablet de kullanacağınız zaman telefonunuzun internet paylasimini acarsiniz.olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?