• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve internet bağlatamıyoruz..

Eşim de öyle söyledi hızı nasıldır peki kpss videoları bir iki saatlik videolar eğer sürekli takılırsa izleyemem ki :/
Hiz konusunda bir sorun yasamadim simdiye kadar. Ama ben merkezi bir yerde oturuyorum. Sizin bulundugunuz yerde hiz nasil olur bilemem. Onu alirken sorarsiniz.

Evlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek
Basvuru yaptihiniz hangi firma? Ttnet bizi catlatmisti bu konuda.4 ay beklemek ne demek. En sonunda gittik Turkcell superonline baglattik. 1 gunde gelip bagladilar.

turk telekomun genelde heryerde portu var. ben de baska yere tasındım uydunet kullanıyordum ama portu olmadıgı ıcın alamamıstım. turk telekomun portu vardı. ve genelde onun oluyor

Evlendik evleneli 1 senedir internetsizim defalarca başvuru yaptık ama sonuç çıkmadı port yokmuş burada istanbulda yaşıyoruz nasıl iş anlamadım.. 3-4 gb kesinlikle yetmiyor uygulamalar yiyor zaten kotayı ne müzik dinleyebiliyorum ne severek takip ettiğim kanallardaki videoları izliyorum.. Zaten ailemden uzaktayım evde zaman geçmiyor kpss videoları izliyordum ne güzel şimdi o da yok bu işe çare bulabilen var mı? O port buraya nasıl gelecek

Bize de aylarr sonra bağlandı İstanbul un göbeğindeydik hemde. Apartman olarak toplu ya da ayrı ayrı başvuru yaparsanız işlemelr hızlanıyor. Ve malesef beklemekten başka çareniz yok.

Back
X