- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Dış cepheye düşündüm de kapıyı açıp hop tepetaklakAçtıracağınız yer dış cephede değilse, iç duvarlardan biriyse açtırabilirsiniz.
D
Dış cepheye düşündüm de kapıyı açıp hop tepetaklak
Ben balkonu olup kapısı olmayan ev gördüm. Kapısız balkonlu ev çok egzantirik gerçektenBalkona farklı çıkış açılıyor ya onu demek istedim aslında.
Gerçi kendi balkonunu yapanlar bile var
Apartman maalesef o yüzden merak ettim şikayet olayı oluyor diye duydum ama bu kapı Açmak için geçerli mi onu bilmiyorum.Apartman ise sorun olabilir müstakil ise sorun yok bizim burada herkes yapıyor.
Bence açtırmayın başınıza iş alırsınız şikayet ederler kapıda kapatılır.Apartman maalesef o yüzden merak ettim şikayet olayı oluyor diye duydum ama bu kapı Açmak için geçerli mi onu bilmiyorum.
Apartman maalesef o yüzden merak ettim şikayet olayı oluyor diye duydum ama bu kapı Açmak için geçerli mi onu bilmiyorum.
Yasak değilKızlar bilginiz var mı? Evin içine kapı açtırmak istiyoruz. Açtırmak istediğimiz yer kolon kiriş VS olan Bi yer değil düz duvara kapı Açmak yasak mı?
Apartmanda olup kapı açtırınca neden sıkıntı oluyor, ortak alan değil, şahsın kendi evi nihayetinde yine de problem mi çıkıyor. Benim oturduğum sitede mesela mutfak ile bitişiğindeki odanın duvarını kırıp mutfağa dahil eden çok ev sahibi var
Bunu biz düşündük apartmanca pandemide kafayı yiyipBalkona farklı çıkış açılıyor ya onu demek istedim aslında.
Gerçi kendi balkonunu yapanlar bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?