Haha cok guldum yorumunuzaMillete gitmeseydin en azindan dikkat cekmezdin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha cok guldum yorumunuzaMillete gitmeseydin en azindan dikkat cekmezdin![]()
Aynen:)yurt disinda olunca sokakda turk gorunce hazine bulmus gibi oluyorsun hele bide çok kisi tanimiyorsan nn
neredesin sen turk yokmu etrafinda
Misafir alacaksan bebeğin de varmış gün öncesinden temizliğini yap ertesi güne de çorba dahil 4-5 çeşit yemek yapsan kolay çeşitlerden rahatça ağırlarsin misafirleri zaten çorba,pilav standart.pilav yanina da bir kuru fasulye.Sonra tavuk veya köfte, önceden yaptiysan yaprak sarma veya da mantı yeter çay için de bir hazır yaş pasta ve tuzlu pasta filan alsan anlayış gösterirler zaten bebiş de olduğu için :)Kızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kendime göre sebeplerim; Bebek varken (bebek yokken de kimseyi çağırdığım yoktu gerçi, anca Ramazan'da iftara. Bu sene hamileyim diye o da olmadı) Nasıl hazırlık yapıcam yine evi bir temizlenmem gerekcek, alışveriş de yapmam lazım, sonra pis olcak bir daha toplayıp temizlemem lazım... En zoru hazırlık yapması....
Yurt dışından tr ye yerleşen çok yakın bir akrabam var. Onları çağırmam lazım ama üşeniyorum valla... Ne demişlerse annem de babaannem de x leri bir gün evine çağır dedi. Ama ben hala çağırmadım....
Kuzenim evlendi onu da almam Lazım ama ona da yok...
Ben gidiyorum millete ama kimseyi çağırdığım yok...
Bu durumu Nasıl yıkıcım bilmiyorum. Ben mi çok tembelim?? Aynı sorunu yaşayan var mı? Siz Nasıl yapıyorsunuz? Aşıyım artık şu durumu yaaa
Amin.Dogru söylüyorsunuz ne yazık ki bazen ne yapsak yaranamiyoruz insanlara çeşit olur begenmezler dışarıda o kadar aç insanlar da varken halimize çok şükürBen zamaninda cok yokluk cektim biri geleyim sana der diye ödum kopuyodu cunku misafir onune koyacak hicbirseyim yoktubende cağıramiyorum kimseyi diye hicbir ortama giremezdim
Çok şükür şartlar değisti,durumlar düzeldi ogünden beri fırsatim oldukca insanlari davet ediyorum.Öyle güzel bir duyguki paylaşmak.Üç cocugum var kimseden yardimda almam severek evimde ne varsa insanlara sunarım.Allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin
Bebekle gitmeye üşenmiyosunuz amaAy ayni ben:) kiz ben daha rezilim ariyorlar bazen sana gelecez diye evde degilim diyorum kim kalkacakta temizlik yapacak yemek yapacak bilmem ne ölye kolayini buldum:) ama beno cagirdilar mi hoplaya ziplaya da gidiyorum heebebegimiz var canim biraz anlayisli olsunlar dimi ama