Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Kendinin kv cahillik şurada dursun korkak olduğunu itiraf etmiş birde utanmadan övünülecek olaymış gibi o gün dayağı yemiş ve ....dayakçı kocasının koynuna girmiş pess haklısın kv ne söylesen boşş
Aaa canım ne kadar ayıp kayınvalide en iyisini bilir amacı dosta düşmana rezil olmamak aaaa neden konussunlar bizi cok mutluyuz imajı her zaman vermemiz şart ;)

Allah sendende razı olsun canım , teşekkür ederim inşallah dua ediyordur bugün kayınvalidem bana SEN NEDEN KARISIYOSUNKİ BELKİ EVLİLERDİ BELKİ ONLARIN ANLAŞMASI ÖYLEYDİ DEDİ ŞOK OLDUM CAHİLLE BİR OLUNMAZ DEDİM SUSTUM AYNISI BENİM BASIMA GELSE OĞLUNUDA POLİSE ŞİKAYET EDERİM DEDİM NIÇ NIÇ NIÇ BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEMİYDİ BEN KAPIYI AĞZIM KAPALI AÇMAMISIM DİYE YEDİĞİM TOKALA BAYILDIĞIM OLDU NE POLİSİ AKSAM KOYNUNA GİRDİM DEDİ NE DİYEBİLİRSİN Kİ ? Ah ahh

Sorsaydın madalya takmışlar mı kendisine? Cahillik işte naparsın

Allah sendende razı olsun canım , teşekkür ederim inşallah dua ediyordur bugün kayınvalidem bana SEN NEDEN KARISIYOSUNKİ BELKİ EVLİLERDİ BELKİ ONLARIN ANLAŞMASI ÖYLEYDİ DEDİ ŞOK OLDUM CAHİLLE BİR OLUNMAZ DEDİM SUSTUM AYNISI BENİM BASIMA GELSE OĞLUNUDA POLİSE ŞİKAYET EDERİM DEDİM NIÇ NIÇ NIÇ BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEMİYDİ BEN KAPIYI AĞZIM KAPALI AÇMAMISIM DİYE YEDİĞİM TOKALA BAYILDIĞIM OLDU NE POLİSİ AKSAM KOYNUNA GİRDİM DEDİ NE DİYEBİLİRSİN Kİ ? Ah ahh

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: :skandal::skandal::skandal::bicak::bicak::bicak:

:oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:

Cümlelerim yetmiyor belki emojiler yeter
Biz fazla mı gurur budalasıyız ne :rolleyes:

He he aynen :KK70: çünkü kaynanalar her meseleye giriyor :KK11:
aynen oyle ..bir onlarin tecrubesi var...geri kalan ahalinin fikri zikri yok..grip asisi yaptircaktim.kv bizim eski oturdugumjz yerde bir kisi yaptirdi.cok hasta oldu..yaptirma bana dedi...sonra baska birsey de oyle..kadin istatiksel bilgi veriyor o.kadar bilgili yani
Neyi ogrendim herseyi.paylasmamayi sonradan bile soylememeyi..geregi yok
.ben de guldum gectim...ben dr eczane asi temsilcilerini arayip kendimce bilgi topluyorum...

polisten hoop döndük mü kayınvalideye
bence polisi arayalım kayınvalideni alsınlar daha heyecanlı olur :rolleyes::rolleyes:
şaka bir tarafa çok merak ediyorum acaba polis ne zaman gelecek, o kıza ne olmuş :KK17::KK17:

Ay daha gelmedi mi bu polis :işsiz:

Gelmez artık bu saatten sonra galiba evinizin adresini verip vermeyeceğinizle ilgili asılsız mı değil mi diye bi kontrol mü yaptılar oda saçma ama bilemedim.

Kızcağızın akıbetini çok merak ettim,umarım iyidir

korkmayın birşey olmaz
kimse sizi gelip de rahatsız etmez (karşı taraf için söylüyorum)

belki de bir hayat kurtardınız
bence çok der etmişsiniz gereksiz yere

onlar şikayet işlerken gerekmiş olabilir

size birşey olmaz korkmayın ;)

korkmayın birşey olmaz
kimse sizi gelip de rahatsız etmez (karşı taraf için söylüyorum)

belki de bir hayat kurtardınız
bence çok der etmişsiniz gereksiz yere

onlar şikayet işlerken gerekmiş olabilir

size birşey olmaz korkmayın :KK66:
İnceldiği yerden kopsun artık gelirlerse burdayım gelmezlerse napalım artık kıza birşey olmamıstır umarım :)

Kaynana olaya nereden müdahil oldu yahuu? alakasız yani. Kaynanan da kendine göre haklı başınız belaya girer diye korkmuştur oğlu da sonuçta olaya dahil olacak.

Back
X