- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
Kızlar nasipse 19 Ekimde düğünümüz var. Aslında 31 Ağustostu ama kayınvalidem vefat edince erteledik. Eşyaları taa nisan ayında aldık. Evi de geçen ay tuttuk. Sorun şu ki annemin istekleri oldu hep
Yani benim ve eşimin istemedği ama almazsak da annemin burnumuzdan getireceği gereksiz tonla eşya aldık. Örneğin gümüşlük konsol fazladan oturma odası için 2 çekyat vs... Tuttuğumuz ev 90 metre kare sanırım. ölçüyü tam bilmiyorum ama eşyalar hep üst üste oldu
Yatak odam sığmadı geri yollayıp başka seçtim ama adamlar ısrarla bu da büyük dedi. neyse artık büyük falan kabullendik. ama asıl sorun şu ki misafir odası dediğimiz salona eşyalar çok geldi. Aldığım koltuklar büyük biraz aşağıda resimleri var. yemek masası konsol vitrin falan çok kapattı odayı ben o odaya sadece yemek masası istiyordumçzaten konsol şuan açıkta bilmiyorum ne yapacağımızı ne olur bana akıl verin evin resimlerini yükledim. Her fikire açığım.
Salon ya böyle olacak dedik
ya da böyle
Burası da salonun diğer kısmı yemek masası ve vitrin. Eğer Salon ikinci resimdeki gibi olursa iki tane üçlünün arasına vitrini koyup konsolu da vitrinin yerine koyacam.
ya da o lanet konsolu bu hole tepiştirecem
ki holde yer kalmayacak... kafayı yiyicem ya
Şeytan diyor at hepsini ya
Akıl verin lütfeeennnn
Bu arada evim tam yerleşmedi perdeler vs idareten takılan eski perde.

Salon ya böyle olacak dedik
ya da böyle
Burası da salonun diğer kısmı yemek masası ve vitrin. Eğer Salon ikinci resimdeki gibi olursa iki tane üçlünün arasına vitrini koyup konsolu da vitrinin yerine koyacam.
ya da o lanet konsolu bu hole tepiştirecem

ki holde yer kalmayacak... kafayı yiyicem ya

Şeytan diyor at hepsini ya

Bu arada evim tam yerleşmedi perdeler vs idareten takılan eski perde.