eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

cayimin sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
2.944
10.150
128
merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılarEn Büyük KK
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni:oops:
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..

merhaba herkese
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
Öncelikle neden sacma gelsinki. Seni tebrik ediyorum. Anlinin teriyle çalışmaya gidiyosun. Ekmeginin pesindesin. Önce sana bunlari yazmak istedim. Sorunu cevapliyacagim cnm birazdan

merhaba herkese
öyle ışte..
Öncelikle kolay gelsin.
Temizlik malzemelerini sen mi götüreceksin?
Mesela loc var bilir misin bilmiyorum.
Ben hem yer silmede, hem koltuk hali falan, hem toz alma. Hepsinde bunu kullanıyorum.
Banyo için kireç çözücülü spreyler, mutfak için yağ çözücülü spreyler.
Ve mikrofiber bezler ve cam bezi.

Çok kibarsınız, keşke sizin gibi biriyle çalışabilseydim.
Ev sahibi malzemeleri size sormadıysa kullanılmasını istediklerini almıştır. Almadıysa da gittiğinizde söylersiniz.
Fiyat Ankara'da tam gün 120 civarı.
çok teşekkür ederim o sizin kibarliginiz.
ev sahibide acemi sanırım:))oda bana soruyor.
ben çamaşır suyu felan alır koyarım dedi.ihtiyaç olanı sen al ben öderim sonra dedi.
tuvalet banyoda ne gibi şeyler kullanmaliyim bilemedim.mesela yerler viledayla mi silinecek.kadından vile da mi isteyeceğim.bana kalsa kovayla bezle silerim daha temiz olur.
yazdikca batiyorum galiba:))

Ne kadar ince dusuncelisiniz :)

Zaten boyle dusunerek yaptiginiz her isin en iyisini yaparsiniz emin olun

Zaten evine gideceginiz kisi tum malzemelerini alir , genel hepimizin evinde kullandigi temizlik malzemeleri olur , benim gibi manyak biriyse sirke ve arap sabunu kullanir en fazla :)

Camlarin silinip silinmeyecegini sorarsiniz basta , ben mesela ayda bir sildiririm camlari , bunun disinda evinizde yaptifinizin aynisini yapmaniz yeterli bence
Size kolayliklar diliyorum

ben çamaşır suyu felan alır koyarım dedi.ihtiyaç olanı sen al ben öderim sonra dedi.
tuvalet banyoda ne gibi şeyler kullanmaliyim bilemedim.mesela yerler viledayla mi silinecek.kadından vile da mi isteyeceğim.bana kalsa kovayla bezle silerim daha temiz olur.
Kesinlikle elle silmek daha temiz.
Neden batasın?
Viledayla günlük temizlik yapılıyor bana göre

Öncelikle kolay gelsin.
Temizlik malzemelerini sen mi götüreceksin?
Mesela loc var bilir misin bilmiyorum.
Ben hem yer silmede, hem koltuk hali falan, hem toz alma. Hepsinde bunu kullanıyorum.
Banyo için kireç çözücülü spreyler, mutfak için yağ çözücülü spreyler.
Ve mikrofiber bezler ve cam bezi.
hepsini not alıyorum teşekkürler.:)) ev sahibinine yazacagim malzemeleri büyük ihtimal mesajda.

Kova bezle ugrasmayin herkes viledayla siliyor yerleri , tezgahlar ve banyo icin cif , yerler icin marc alabilirsiniz

Temizlik malzemesi alın demediyse kendisi almıştır. Boş evi temizleyecekseniz cam dolap içleri yerler banyo tuvalet temizliği yapacaksınız demektir. Eve gelen yardımcıdan birincisi eşyalarıma özenli davranmasını bekliyorum 2.si banyonun kovası bezi ile mutfağınkini asla karıştırmamasini ve suyu kirlendice değiştirmesini bekliyorum. Kolay gelsin.

Canim boş daire demissin. İnşaat sonrasi temizlik ise fiyat 2ye katlanir. Boya kalintilari vs. Eger sadece bos ev ise isin daha kolay. Genelde ev sahipleri beklentilerini söyler ve malzemelerini önceden hazirlar. Antalyada 120 civari. Ama inşaat temizligi duruma göre 2 ye cikar. Bide gittigin evin büyüklüğü önemli. Yani evlerin durumuna göre fiyatlar oynayabilir

Bos ev temizliginde bolca camasir suyu, cif, arap sabunu, camsil, parlatici ve yuzey temizleyici birakmistim ben.
Normalde aspirin de kullaniyor hali ve koltuklara.
Bana gelen arkadas camlarin cercevelerini cifle temizliyor, sonra camlari siliyor en son parlatici sıkıp kuruluyor. Dusakabinde de ayni yontemi izliyor.
Bos ev temizligi kolaydir biraz mutfak ve banyo zorlar sizi diye dusunuyorum.
Banyoda havluluklari ve odalarda petekleri silmeyi unutmayin.
Kolay gelsin :)

Bu arada yapacaginiz isten de cekinmeyin, oyle ya da boyle hepimiz işçiyiz, yaptigimiz is ne olursa olsun hepimiz para icin calisiyoruz ve hepimiz biseyleri yanlis/eksik yapabiliyor ve isverenlerimiz tarafindan uyarilabiliyoruz.

Canim boş daire demissin. İnşaat sonrasi temizlik ise fiyat 2ye katlanir. Boya kalintilari vs. Eger sadece bos ev ise isin daha kolay. Genelde ev sahipleri beklentilerini söyler ve malzemelerini önceden hazirlar. Antalyada 120 civari. Ama inşaat temizligi duruma göre 2 ye cikar. Bide gittigin evin büyüklüğü önemli. Yani evlerin durumuna göre fiyatlar oynayabilir
teşekkür ederim cevabınız için:)
yok daha önce ofis olarak kullanılmış.inşaat değil.

Bos ev temizliginde bolca camasir suyu, cif, arap sabunu, camsil, parlatici ve yuzey temizleyici birakmistim ben.
Normalde aspirin de kullaniyor hali ve koltuklara.
Bana gelen arkadas camlarin cercevelerini cifle temizliyor, sonra camlari siliyor en son parlatici sıkıp kuruluyor. Dusakabinde de ayni yontemi izliyor.
Bos ev temizligi kolaydir biraz mutfak ve banyo zorlar sizi diye dusunuyorum.
Banyoda havluluklari ve odalarda petekleri silmeyi unutmayin.
Kolay gelsin :)

Bu arada yapacaginiz isten de cekinmeyin, oyle ya da boyle hepimiz işçiyiz, yaptigimiz is ne olursa olsun hepimiz para icin calisiyoruz ve hepimiz biseyleri yanlis/eksik yapabiliyor ve isverenlerimiz tarafindan uyarilabiliyoruz.
çok çok teşekkür ederim.hepsini not alıyorum.
ayrıca detaylar için ayrıca teşekkür ederim.
mutlaka yaparım:KK200:

Süpürge,vileda,merdiven,eldiven,cam bezi,ve tüm deterjanalr olmalı yoksa çok vakit kaybedersiniz. Boş ev daha kolay görünür ama daha zordur.. ev sahibinden bunları eve bırakmasını isteyin. Çamaşır suyu,cif,banyo ve mutfak spreyleri vs vs..

Temizlik malzemesi alın demediyse kendisi almıştır. Boş evi temizleyecekseniz cam dolap içleri yerler banyo tuvalet temizliği yapacaksınız demektir. Eve gelen yardımcıdan birincisi eşyalarıma özenli davranmasını bekliyorum 2.si banyonun kovası bezi ile mutfağınkini asla karıştırmamasini ve suyu kirlendice değiştirmesini bekliyorum. Kolay gelsin.
çok teşekkürler.hepsini dikkate alacağım.
evet o detay önemli bence de.:)

Back
X