Eve yardımcı almak

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
İşe başladım 2 aydır ve işlere yetişemiyorum. Ayda bir yardımcı çağırsam diye düşünüyorum ne tür işler yaptırıyorsunuz genelde siz ve ne kadar ücret ödüyorsunuz ya da ayda 3 4 kere gelecek şekilde daha mı uyguna gelir bir gün için 250 vermektense aylık 500e anlaşıp her hafta gelse? Gerçi tam fiyatları bilmiyorum. Sizden öğreneceğim

İşe başladım 2 aydır ve işlere yetişemiyorum. Ayda bir yardımcı çağırsam diye düşünüyorum ne tür işler yaptırıyorsunuz genelde siz ve ne kadar ücret ödüyorsunuz ya da ayda 3 4 kere gelecek şekilde daha mı uyguna gelir bir gün için 250 vermektense aylık 500e anlaşıp her hafta gelse? Gerçi tam fiyatları bilmiyorum. Sizden öğreneceğim
Butun ev baştan sona temizlik cam mutfak dolaplari falan 250ye yapiyorlar burada. Duvar silme dahil olursa 300 oluyor. Haftalik olarak geldiginde sil süpür toz al ütü yap seklinde yaptirirsiniz. Hangi sehirde oldugunuzu bilmiyorum tabi. Sehre gore ucret degisir. Bence mesaji duzenleyip onu da ekleyin. Ayni sehirde Yaptiran arkadaslar yazsinlar.

Büyükşehirse gelnezler ayda 500 e. Ama yarım gün her hafta alırsan olabilir. Evin çok büyük değilse Bir hafta camları siler. Bir hafta dolapların üstlerini alır. Bir hafta banyo fayanslarını cifler, bir hafta da mutfak dolaplarını siler. Her geldiğinde evi genel süpürür siler toz alır.

Benim yaşadığım yerde mesafe uzak olunca yarım gün gelmeyi kabul etmiyorlar. İki hafta da bir tam gün alıyorum. Ütü ve temizlik var. Keşke bütçem yetse de her hafta alabilsem. Çok iyi geliyor bana

bana 200 e geliyordu pandemiden önce.halı koltuk duvar silmezdi ayda 1.5 gün alıyordum yarım gün mutfağa tüm gün diğer alanlara ama ben de sabahtan akşama iş yaptığım halde yetişmiyordu evim 4+1ben çalışmadığım için kendim yapıyorum gün gün ama sizin durum farklı ayda bir yetmeyebilir karşı komşumda çalışıyor o 10 günde bir alıyor mesela gene de evim temiz değil yetmiyor diyoraylık 500 e kabul etmezler mümkün değil bu sektörde çalışanların kuyruğu dikk hem de bu para bana da az geldi

Her hafta bir gun yarim gun seklinde anlastim gunluk 100 tlye geliyor. Bizde is ayrimi yok. Saati dolana kadar ne gerekiyorsa onu yapiyor. En mantikli ve rahat olan sekli bu bence. Utuden tamamen kurtuluyorsunuz. Haftada birde siz supurseniz baska temizlik yapmaniza gerek kalmaz

Yardımcım 6 yıldır her hafta yarım gün geliyor

Bu sene 100 TL

Sabah 8.30 geldi 14 gibi çıktı

Her hafta bir oda camı ve genel temizlik

3+1 ev temizledi

Çayını kahvesini içti kekini yedi öğlen de yemek yedi ve gitti
yerimm o yardımcıyıı valla kıskandımmm tü tüü diyeyim nazar değmesin ilişkinize .ben bi dikiş tutturamadımmm yumuşak davranıyorum galiba ya da gelenler art niyetli

yerimm o yardımcıyıı valla kıskandımmm tü tüü diyeyim nazar değmesin ilişkinize .ben bi dikiş tutturamadımmm yumuşak davranıyorum galiba ya da gelenler art niyetli

Valla ikimiz de idare ediyoruz

Burada da yazdım kadın Perşembe benim evi temizleyip Salı Doğum yapmış

Bize hamile olduğunu söylememişti ben erken gelme diye aradım ben gelmeyeceğim çocuğum oldu dedi ben şoke oldum

Bebek 40 günlükken de işe geri döndü bebeğe eşi baktı vs

Kadın günde iki ev temizliyor komşularla başladık vs o zaman 7.30 da geliyordu

Sonra kızını okula bırakıp 8.45 te gelmeye başladı şimdi idare ediyoruz okul açılıncaya kadar bakalım nasıl yürüyecek

Ama benim evimde halı yok eşya az hatta arada ben senin evde keyif yapıp oturuyorum çay içiyorum vs der

Bölgeye göre değişiyor fiyat. Bazı yer 150 bazı yer 250 istiyor günlük. Eviniz kalabalık mı, evcil hayvan var mı, pis misiniz bunlar hep sürece etken. Bizim ev 2 kişi, çok dağılmaz hep toplarım. Ocağı falan pis bırakmam. Günlük rutin takip ederim. Sizin de bunlara göre ayarlamanız daha mantıklı. Çok kirli evi temizlemek her zaman daha zor bence. Sık sık ama ufak ufak yapmak/yaptırmak evi temiz, düzenli tutmayı sağlıyor.

Valla ikimiz de idare ediyoruz

Burada da yazdım kadın Perşembe benim evi temizleyip Salı Doğum yapmış

Bize hamile olduğunu söylememişti ben erken gelme diye aradım ben gelmeyeceğim çocuğum oldu dedi ben şoke oldum

Bebek 40 günlükken de işe geri döndü bebeğe eşi baktı vs

Kadın günde iki ev temizliyor komşularla başladık vs o zaman 7.30 da geliyordu

Sonra kızını okula bırakıp 8.45 te gelmeye başladı şimdi idare ediyoruz okul açılıncaya kadar bakalım nasıl yürüyecek

Ama benim evimde halı yok eşya az hatta arada ben senin evde keyif yapıp oturuyorum çay içiyorum vs der
ben de eşya çok ve ev 185 metrekare 4+1 2 balkon ben de saat 9 da başlayıp 5 de bıraksam kadınla birlikte gene de yetişmiyor perde yok evimde stor var onları yıkamacı yıkıyor halıları da öyle koltuk silme yok elle yer silme yok dolap içleri yok kiler yok 1.5 gün yetmiyor gene de ona şaşıyorum

Bölgeye göre değişiyor fiyat. Bazı yer 150 bazı yer 250 istiyor günlük. Eviniz kalabalık mı, evcil hayvan var mı, pis misiniz bunlar hep sürece etken. Bizim ev 2 kişi, çok dağılmaz hep toplarım. Ocağı falan pis bırakmam. Günlük rutin takip ederim. Sizin de bunlara göre ayarlamanız daha mantıklı. Çok kirli evi temizlemek her zaman daha zor bence. Sık sık ama ufak ufak yapmak/yaptırmak evi temiz, düzenli tutmayı sağlıyor.

Aaaa ben kediyi unuttum

Bende bir çocuk bir de kedi var

Çok temiz de değilim yine de haftada yarım gün idare ediyoruz

Yeni bir eve gitmiş kedi var sıkıntı olur mu demiş ev sahibi yok demiş gittiğim nerede ise tüm evlerde var Kadınlar evde yok kediler ev sahibi demiş

Zira Kadınlar yok ama kediler evde hepsinin adını huyunu öğrendim diyor

hatta benimkine dön deyince dönüyor süpürge çalışınca kaçıp odada yatıyor

Aaaa ben kediyi unuttum

Bende bir çocuk bir de kedi var

Çok temiz de değilim yine de haftada yarım gün idare ediyoruz

Yeni bir eve gitmiş kedi var sıkıntı olur mu demiş ev sahibi yok demiş gittiğim nerede ise tüm evlerde var Kadınlar evde yok kediler ev sahibi demiş

Zira Kadınlar yok ama kediler evde hepsinin adını huyunu öğrendim diyor

hatta benimkine dön deyince dönüyor süpürge çalışınca kaçıp odada yatıyor
pandemi de kimse gelmiyor nasıl olsa pis denmeyecek kadar temizliyorum oluyor bitiyor ama camlarım berbat maalesef

ben de eşya çok ve ev 185 metrekare 4+1 2 balkon ben de saat 9 da başlayıp 5 de bıraksam kadınla birlikte gene de yetişmiyor perde yok evimde stor var onları yıkamacı yıkıyor halıları da öyle koltuk silme yok elle yer silme yok dolap içleri yok kiler yok 1.5 gün yetmiyor gene de ona şaşıyorum

Ama cam silmek zaten başlı başına iş olur 4 oda salon mutfak derken

Camı her hafta bir yer siliyor

Bir hafta salon bir hafta iki küçük oda

Bir hafta mutfak camı buzdolabı bir hafta yatak odası camı dolap içi

Salonda iki üçlü koltuk var itiyorsun gidiyor zaten yatak odasındaki kımıldamıyor oğlumun tek kişilik bazasını çekip siliyor

Çalışma odasında da mini kanepe var

Evde başka eşya yok halı yok hatta tek tuvalet var alaturka tuvalet kullanılmıyor üstü kapalı sadece kedinin tuvaleti var

Girişte küçücük vestiyer mini bir aynası var

Back
X