Eve yardımcı almak

Sehrinizdeki temizlik şirketlerine sorun fiyat alın. Duruma göre çağırırsınız. Ben de çok temizlik yapamıyorum olduğu kadar evi vs eşim süpürüyor

pandemi de kimse gelmiyor nasıl olsa pis denmeyecek kadar temizliyorum oluyor bitiyor ama camlarım berbat maalesef

6 ay yardımcım yoktu dokunmadım camlara

Burada okumuştum ekmek mi banacağız çok temiz olsa faydaydı ne diye yazmıştı bir arkadaş yıllar önce, bırak pis kalsın

Ama cam silmek zaten başlı başına iş olur 4 oda salon mutfak derken

Camı her hafta bir yer siliyor

Bir hafta salon bir hafta iki küçük oda

Bir hafta mutfak camı buzdolabı bir hafta yatak odası camı dolap içi

Salonda iki üçlü koltuk var itiyorsun gidiyor zaten yatak odasındaki kımıldamıyor oğlumun tek kişilik bazasını çekip siliyor

Çalışma odasında da mini kanepe var

Evde başka eşya yok halı yok hatta tek tuvalet var alaturka tuvalet kullanılmıyor üstü kapalı sadece kedinin tuvaleti var

Girişte küçücük vestiyer mini bir aynası var
halısız yapamam ben ama büyük ağır halıları kilere kaldırıp daha hafif serdim pandemi de .ses çok oluyor yürürken yoksa yere oturmuyoruz altta oturan olmasa ben de sermezdim

Aaaa ben kediyi unuttum

Bende bir çocuk bir de kedi var

Çok temiz de değilim yine de haftada yarım gün idare ediyoruz

Yeni bir eve gitmiş kedi var sıkıntı olur mu demiş ev sahibi yok demiş gittiğim nerede ise tüm evlerde var Kadınlar evde yok kediler ev sahibi demiş

Zira Kadınlar yok ama kediler evde hepsinin adını huyunu öğrendim diyor

hatta benimkine dön deyince dönüyor süpürge çalışınca kaçıp odada yatıyor

E doğru onlar ev sahibi oluyor :) Kedi de köpek de baktım ama köpek ev için daha çok temizlik istiyordu. Bu sebeple yazdım aslında. Her gün sil süpür yapıyordum ben mecburen. Öyle bir durum varsa ayda 1 alayım demek evi inşaat gibi yapar 😅

E doğru onlar ev sahibi oluyor :) Kedi de köpek de baktım ama köpek ev için daha çok temizlik istiyordu. Bu sebeple yazdım aslında. Her gün sil süpür yapıyordum ben mecburen. Öyle bir durum varsa ayda 1 alayım demek evi inşaat gibi yapar 😅

Haftada bir idare ediyordu iş okul varken zira sabah 8 de çıkıp akşam geliyorduk evde sadece kedi olunca da yatıyordu akşama kadar

Şimdi hafta arası ben de süpürüyorum zira hem çocuk hem kedi her yerde toz uçuyor tabii yaz olunca pencereler de açık

Back
X