• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve yardımcı almayı düşünüyorum fakat

• Konu Sahibi Konu Sahibi suz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar, ben de çalışıyorum, genel işleri kendim yapmaya çalışıyorum ama bende kansızlık olduğundan hemencecik yoruluveriyorum. Bana da iki haftada bir gelip, cam kapı silecek, evi şöyle bi temizleyip gidecek güvenilir biri lazım. GAZİANTEP'te tanıdığınız önerebileceğiniz biri varsa benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

canım merhaba
bende yardımcı arıyorum sen haftada 2 yarım gün mü alıyorsun?

yarım gün diye sınırlamadım ben işi bitince çıkıyor, evden çıkmadan liste bırakıyorum ona yapılacaklar listesi ve yemek menüsü. hepsini tamamlayıp çıkıyor işi 1'de biterse 1'de 3'de biterse 3'de.. bazen ütü işi çok oluyor akşam 5'i buluyor çıkması.

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Merhaba ben.ankarada ev temizLihine gitmekdeyim sureklide gittihimde islerim vardir reveransda veririm .haftaya bi kac gun isim vardir geri kalan.bos gunlerimi doldurmak icin.is aramaktayim fiyat uygundur yardmci arayanlar bana burdan yada telden ulasirlarsa sevinirim iyi gunler efendim

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Back
X