• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar everday minerals

braest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
241
0
96
Aydın
slm canlarım everday minerals kullanan arkadaşlar varmı bide nasıl şipariş vericem ya bana bu ürün hakkında ciidi bilgiler verecek arkadaşlarımı bekliorum ya bendemi bi sorun var anlamadım şimdiden tşk edrimdelikafadulden

slm canlarım everday minerals kullanan arkadaşlar varmı bide nasıl şipariş vericem ya bana bu ürün hakkında ciidi bilgiler verecek arkadaşlarımı bekliorum ya bendemi bi sorun var anlamadım şimdiden tşk edrimdelikafadulden

kız özeline bak Şeniz yazdım

tamam canımokudum ama yapamıom ya yeminedrim sinirimden ağlıcam 3 günden beri kafayı yicem yasenağlama ya bitanem iyiki varsın canımsın bidenemsin şu ürünü bi alayım tavuk kescem vallakaydirigubbakcemile5

ya olmuyo olmuyo olmuyo ne bahtsızım ben ya alt tarafı bi şipariş vercem beceremiom ki offfffffff kafamçokkarıştı

ya çok saolun ya çok yardım ediosunuz ben intihar etcem artı hala beceremedimşutarafagitti

canım benim yardım meleğim benim sende olmasan şu bilgisayar bi ... ka yaramıcak valla canımsın canımın içi şaka yaptım şaka ama o derece ye de gelmedim diil yane alkisalkisalkisŞeniz

konu kapatabilirim almagester meleğimin sayesinde alkisalkisalkis normal halime geri döndüm şiparişide verdik oh be :delphin:

Back
X