Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...