Evet beklenen son ...bosandim....

Bebimkide aynen öyle geldi son derece bakımlı adam eski bı tişört giymiş ayakbbaisi hiç gitmediği bı ayakkabiydi.,arkamdan düğününde böyle makyaj yapmamıştı ne kadar mutlu görünüyordu demis,sonra noldu o havalı kız lingidi lingidi yine geldi onu buldu,geçmiş olsun

Yaaaa kıyamam sana... 3 sene önceki halim geldi aklıma... Allah'a sığın İnan hepsi geçecek ve o hayırsızdan sonra çyşe düzgün biri çıkacak ki karşına dünyada cenneti yaşayacaksın. Tecrübe ile sabit, kendimden biliyorum :)
Bütün güzellikler seninle olsun bundan sonra :)
Teşekkür ederim sizde mi aynı şeyleri yaşadınız şuanki hayatınız nasıl ...Ins sizi hakeden biri cikmistir

Hayirli olsun , çok sevindim sizin adınıza .
Sıra bende ben de mal paylaşımını yaptim mi 2 haftaya anlaşmalı dava açacaz.
Eşini anlatırken kendi eşim karşımdaymış gibi hissettim çünkü babamla bu aralar mal paylaşımı için bir araya geliyorlar .
Babam diyor ki sokak çocuğu gibi olmuş , sac sakal birbirine karışmış nasıl bu kızı ona verdik şaşırıyorum diyormuş anneme .
Allahım bana da güç versin , hep derim onun yası senin düğünün basladi bugünden itibaren .
Sağol cnm iyim.dedim ya 4Ay öncesinden meğer ben bosanmisim bugün sadece imza atmaya gittim iyim hiç önemsemedim ağlamadım ..Kötü olurum sandım ama olmadı çıkarken ayetel kursi okudum Babam hep yanımdaydı kardeşim kötü hissetmedim kendimi

Bebimkide aynen öyle geldi son derece bakımlı adam eski bı tişört giymiş ayakbbaisi hiç gitmediği bı ayakkabiydi.,arkamdan düğününde böyle makyaj yapmamıştı ne kadar mutlu görünüyordu demis,sonra noldu o havalı kız lingidi lingidi yine geldi onu buldu,geçmiş olsun
Nasıl yani başka bi kız mı buldu anlamadım

Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...
Hayirlisi olsun.. sizin mutlu oldugunuzu duymak ne guzel. Guclu dik duran kadinlarin halide baska bir guzel oluyor.. simdiki hayatinizda mutluluklar diliyorum

Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...
Dilerim hayatın da daima başın dik gezersin canım hayırlısı olsun senin için kimse istemez boşanmayı fakat kendinden düşük gören insanlar hayatta hep var ve bu eşler arasnda ise dha da kötü...sen sna düşeni yapmışsın..ACIMA ACINCAK HALE DÜŞERSİN...tebrik ederim seni

Çok sevindim sizin adınıza. Umarım çok mutlu olursunuz. Erkekler kadını hep muhtaç, aciz, kendilerine bağımlı görmek istiyor. Kendi kendine yeten, güçlü kadınlar görünce saygı duyuyorlar, demek ki bensiz de olabiliyormuş diyip panikliyorlar. Böyle devam edin.

Ben zaten 4 Ay önce boşandım sadece şimdi imza ile resmilesti yazık etti ama çeksin şimdi Ins size güzel haberlerimle yazarım ...pişman gibiydi daha çok olacak ama iş. Isten geçti:)
Ohhhhh ne güzel...

Hayırlı uğurlu olsun:) darısı en kısa sürede benim ve benim durumumda olan kadınların başına:)

Herşey çoooooook güzel olacak, hatta şimdiden kuş gibi hafiflemişsinizdir:)

Yolunuz ve bahtınız açık olsun bundan sonrası için, hep mutlu olun inşallah...

Çok sevindim sizin adınıza. Umarım çok mutlu olursunuz. Erkekler kadını hep muhtaç, aciz, kendilerine bağımlı görmek istiyor. Kendi kendine yeten, güçlü kadınlar görünce saygı duyuyorlar, demek ki bensiz de olabiliyormuş diyip panikliyorlar. Böyle devam edin.
Tşkler böyle devam etmem gerek zaten ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evli olup başka evli insanlara özlenmek kötü bişey ...şimdi görsün bakalım yalnızlığı tadsin

Dilerim hayatın da daima başın dik gezersin canım hayırlısı olsun senin için kimse istemez boşanmayı fakat kendinden düşük gören insanlar hayatta hep var ve bu eşler arasnda ise dha da kötü...sen sna düşeni yapmışsın..ACIMA ACINCAK HALE DÜŞERSİN...tebrik ederim seni
Aynen öyle acıdım ne hale düştüm çok fedakarlık yapmayacaksın sonra mecburiyet gibi görünüyo çok onemswmiyceksm ..

Böyle dimdik duran kadınlara aşığım,gurur duydum. ..

Demek ki içindeki acıyı yaşayıp,yasını tutup gerçekle yuzlesmis ve bitirmişsin..bu yüzden orda da hiç bişey hissetmedin..çok güzel..
Gerçekten hissetmedim ...şaşırdım kendime de istediği buymuş demekki bakalım bensizlik iyi gelecek mi çok merakliydi

Kadin guclu olmali tebrik ederim sizi gercekten. Yukaridaki yorunlarda Ne hale dustum fazla fedakarlik yaptim demissiniz demekki cabaladiniz olmadi. En azindan iciniz rahat. Kadin hemen vazgecmez zaten bu asamaya geldiyseniz karsinizdakine degmezmis. Bol sans insallah mutlu olursunuz..

Kadin guclu olmali tebrik ederim sizi gercekten. Yukaridaki yorunlarda Ne hale dustum fazla fedakarlik yaptim demissiniz demekki cabaladiniz olmadi. En azindan iciniz rahat. Kadin hemen vazgecmez zaten bu asamaya geldiyseniz karsinizdakine degmezmis. Bol sans insallah mutlu olursunuz..
Neler neler yaptım ben mesela atanmak istemezdim atandım valizimi aldım gidiyorum eminmisin bak gitme dersen bırakırım herşeyi bile demiştim ..

Back
X