• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet BENDE ALDATILDIM ...:( :@

konuyu okumadım
ne yapacaksınız sımdı o onemlı

ve keske bebegınız daha kucuk olsaydı 20 haftalık degıl 4 haftalık üzgünüm

iyiki bebeğim var bı tek onu düşününce kendime gelırom heyy bebeğin var dik dur yemeğini ye sporunu yap güzelleş dıorm yooksa hiç takmazdım inan kendimi odaya kıtlerdım

iyiki bebeğim var bı tek onu düşününce kendime gelırom heyy bebeğin var dik dur yemeğini ye sporunu yap güzelleş dıorm yooksa hiç takmazdım inan kendimi odaya kıtlerdım

ben dogumdan sonra aldatıldıgımı ogrendım
bu ısın sonu ne olacakkı sen sanıyormusun hersey eskısı gıbı olacak ayrılmasan bıle
kabullenmeyemı calısıyorsun kabullenmeye basladınmı bu durumda yemek yıyıp spor yapabılmene sasırdım
bende aldatıldım ve onun nasıl bır şok yaşattıgını lohusa yatagımda olmama ragmen yasadım
hamıle ınsan evet bebegını dusunur ama ben seye ınanmıyor bebegı dusunerek yapılana acı acıdır yahu sasırdım bucummlemı sana degıl bırı kalkarda napsın bebeıgnı dusunuyo demesın dıye yazdım

ve bırı demıskı nelere alısmıyor eger mecbursan
paran yoksa aılen yoksa cok caresızsen unutucaksın unutursun ama baska turlu degıl bak oglumla yasıt aldatıldıgımı ogrenmem ve onunla son kez aynı ortamda olusum

hala o yasadıgım sıkıntıları unutmuyorum Allah bır daha yaşatmasın

benım herseye yenıden baslıcak inancım vardı sadece
ve yenidendogdum

Daha önceki konularını da okudum sanki bu konuyu buraya açarak vicdanını rahatlatmak istedigini düşündüm....Ya da burdaki bayan arkadasların sana intikam planlarını yapacagını....7 yıl peşinde koştu demişsin,7 yıl boyunca yüz vermemişsin sonra birden Evet diyip evlenmişsin....Sen okulunu yarım bırakırken ailen sana hiç mi 'Yapma kızım 'demedi ya da diyelim ki her erkek aynıdır 'Evlendikten sonra değişti'klişesi de vardır ama sen hemen nasıl güvendin de Bebek yapabildin???Benim burda üzüldüğüm tek nokta Bebeginiz .....

Planın şu an boşanmak değilse, konunun üzerinde durma.
Hatta hiç bu konuda yüz göz olmasaydın, öğrendiğini bilmeseydi daha iyi olurdu.
Artık bundan sonra daha rahat olacaktır...
E sen de boşanmak istemediğinden görmezden geleceksin.

Şartlarını oluşturana kadar böyle devam edecek.
Ama üzgünüm asla affedemeyeceksin.
Bundan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Ayrıca anladığım kadarıyla af dileyen bi adam da yok karşında.

Yapabileceğin şey şu anda bebeğine odaklanman. O yokmuş gibi davranman.

Ayrıca, niyetin boşanmak değilse ailelerin bilmemesinde fayda var.

Çok üzüldüm arkadaşım.
Ekonomik özgürlüğün var mı?
Empati yapmaya çalışıyorum.
Eşim 1 yıllık evli ve 5 aylık hamileyken beni aldatsa önce kafamı toplar, onunla muhatap olmaz, evden ayrılmasını ister ve kanıtlarımı da alarak boşanma sürecine başlardım. çünkü bu adama bir koca ve insan olarak asla güvenemez, çocuğumun böyle şahsiyet, onur yoksunu bir adamla büyümesine dayanamazdım. her gün ölesiye iğrendiğim bir adamla aynı yatağa girmek bir yana dursun, aynı evde nefes bile alamazdım. her gün öleceğime, 1 kere ölür ama sonra hayatımı zor da olsa çocuğum için yoluna koyardım.
umarım bundan sonrası senin için iyi olur, Allah güç kuvvet versin.

boşanmayacaksan boşuna laf söz etme gt adam gibi ver mahkemeye al nafakanı çocuğunla mutlu mesut yaşa...

ben olsam boşanırdım
sen de bu durumu unutamayacak ve bi daha güvenemeyeceksin bence
önce affedip sonra sürekli laf sokarak ta olmaz bu iş yine huzursuz olursun

ayrıca kocan inkar bile etmemiş pişmanlık belirtisi de yok yani senin boşanamayacağını düşünüyo
şimdi iyice yüz bulur aldatmaya devam da eder bu iş
sen zaten kabullenmişsin evde duruyosun ailenin yanına filan gitseydin ya da onu evden kovsaydın keşke
adam bunu tekrarlayacak adım gibi eminim

Son düzenleme:
geçmicekmi zannediyorsun ah be canım bu hayatta neler neler geçiyorr. birtek senin başına gelmiş sanman gayet normal hepimiz oyle zannettik zamanında.ben aldatılmadım diyene ben inanmıyorum ya haberi yoktur henüz,yada gizliyordur gururundan.
bu kadar çıkmaza düşme acele kararlar verme sakın sonucta hamılesın normalden daha farklı daha duygusal hissediyorsun,ailenden gizleme bence onlar senın en yakınların unutma ne karar verrsn ver onlar her turlu senın yanında olacaklardır

İnan canım bu ülkede aldatmayan bir sürü erkek var...Kendini bilen, merhametli, onurlu, şerefli, Allahını bilen ve korkan hiç bir erkek aldatmıyor. Diğer şerefsiz erkeklerden masum olanları ayırmak lazım. Senin dediğin gibi herkes aldatmış olsaydı denge bozulurdu. Bu konuları okuyan genç arkadaşlarında aklına böyle şeyleri sokmak doğru değil. Ondan sonra herkes paranoya bağlıyor olayı.

mesele allah korkusu meselesi değil öyle olsa tüm ateistlerin eşlerini aldatması lazımdır ki benim bildiğim ateist erkekler var gayet mutlular eşleriyle mesele karakterli onurlu olma meselesidir ikide bir allah korkusu deyip hırsızlığın alasını yapanları görüyoruz biz..

geçmicekmi zannediyorsun ah be canım bu hayatta neler neler geçiyorr. birtek senin başına gelmiş sanman gayet normal hepimiz oyle zannettik zamanında.ben aldatılmadım diyene ben inanmıyorum ya haberi yoktur henüz,yada gizliyordur gururundan.
bu kadar çıkmaza düşme acele kararlar verme sakın sonucta hamılesın normalden daha farklı daha duygusal hissediyorsun,ailenden gizleme bence onlar senın en yakınların unutma ne karar verrsn ver onlar her turlu senın yanında olacaklardır

Aldatılmak gayet normalmi sizce

nerden biliyosunuz bütün erkeklerin aldattığını.şöyle denilse cevabınız ne olurdu bütün bayanlar aldatır zaten hoşmu sizce bu cümle

bütün erkekleri eklemeyin bence sizin cevrenizde böyle olaylar normal olabilir

ama bana ve cevreme ters bu olaylar

5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ

bildiğim birşey var o da kadın kadının düşmanı...bu kadın kocanla birlikte olurken kocanın evli olduğunu biliyormuydu?

gerçekten böyle konular açılınca üzülüyorum evlendiğiniz, güvendiğiniz, söz verdiğiniz birine hamile haliyle bunu yapmak insanlığa sığmıyor :20: kendinize dikkat edin lütfen o doğmamış tertemiz sabiyi düşünmeniz akıllıca olur Allah size de bebeğinize de güç versin

Seninle aynı acıyı paylaşan biri olarak şimdi daha bir kötu oldum.
karakterler benzetmesede konu aynı olmasada acı aynı acı ve bir internet şapşalı daha düştü kendi tuzağına.
Valla ben karşıyım. Facebook muhabbetine falan.
En masum gördüğüm güvendiğim asla yapmaz yapamaz dediğim ve ben asla yapmam diyen adam bile yaptı.
Yeni yeni oturtmaya çalışsam bile hiç fark yok acı yine aynı hiç soğumuyör.
benim tesellim pişkinlik yapmadı. Cinsel birlikteliği olmadı. Canım aşkım falan dememesi. Yaptığına daha ben yakalanmadan pişman olması biraz olsun ferahlık veriyor. Yada kendimi kandırıyorum. Belki yazışmalarını mesajları okumasaydım ben çok daha kötü olurdum.
Allah sabır versin ve yolunu açık etsin.
sözün bittiği yer resmen evlilikte.
Eminim sen en doğru kararı vereceksin.
annesinin sen herşeyi düşüneceksin.
Maalesef tek değilsin. Sen diye birşey olmuyor evladın olunca.

cok uzgunum insaallah en hayirli karari verirsiniz.

ben sunu merak ettim esiniz ne dedi size peki sizin ogrendiginizi ogrenince? Yani klasik tepkiler mi verdi yoksa af diledi mi ne dedi cok merak ediyorum o kisimdan hic bahsetmemissiniz.

Ayrica bebeginiz icin guclu durusunuza hayran kaldim. Simdiden belli nasil korumaci, guclu, yigit bir anne olacaginiz.

Allah cezalarını versin. bırak erkek kadın ayrımını güvenilecek insan kalmamış bu dünyada. ufff uffff Allah yardımcın olsun

cok uzgunum insaallah en hayirli karari verirsiniz.

ben sunu merak ettim esiniz ne dedi size peki sizin ogrendiginizi ogrenince? Yani klasik tepkiler mi verdi yoksa af diledi mi ne dedi cok merak ediyorum o kisimdan hic bahsetmemissiniz.

Ayrica bebeginiz icin guclu durusunuza hayran kaldim. Simdiden belli nasil korumaci, guclu, yigit bir anne olacaginiz.

af diledi özur diledi sabah kadar uyumadı kapının onunde bekledi konuştu yalvardı cvp bıle vermedim halada devm edıo yalvarmaya affet bi anlık dı dıe konuşuo şimdi eskiden olması gerektığı gbi ilgli davranıo ama kalbım kırık hiç bi işe yaramıo gözummun onunden gitmıo okuduklaarım evet herkez evlat sahıbı olmak için çırpınırken allahım aratmadan verdi bu bebeği bana onun hiç bi gunahı yok çokkkkkkkkk şükür iyiki varrr cnaım saolll

Seninle aynı acıyı paylaşan biri olarak şimdi daha bir kötu oldum.
karakterler benzetmesede konu aynı olmasada acı aynı acı ve bir internet şapşalı daha düştü kendi tuzağına.
Valla ben karşıyım. Facebook muhabbetine falan.
En masum gördüğüm güvendiğim asla yapmaz yapamaz dediğim ve ben asla yapmam diyen adam bile yaptı.
Yeni yeni oturtmaya çalışsam bile hiç fark yok acı yine aynı hiç soğumuyör.
benim tesellim pişkinlik yapmadı. Cinsel birlikteliği olmadı. Canım aşkım falan dememesi. Yaptığına daha ben yakalanmadan pişman olması biraz olsun ferahlık veriyor. Yada kendimi kandırıyorum. Belki yazışmalarını mesajları okumasaydım ben çok daha kötü olurdum.
Allah sabır versin ve yolunu açık etsin.
sözün bittiği yer resmen evlilikte.
Eminim sen en doğru kararı vereceksin.
annesinin sen herşeyi düşüneceksin.
Maalesef tek değilsin. Sen diye birşey olmuyor evladın olunca.

evet tek bı konuşma olsa aman dalga geçti ölesine yazdı derim ama birliktelik var bi kere bile ols aben onu bu evde gelcek dıye beklerken saat sayarken başksıın kollarındaydı ona aşkımmmmmmmmmm özledim dedi bunları sılemıom tabıkıde soğumıcak geçmıcek çıkmıo aklımdan bı an bile allah yardımcımız olsunnnnn hayırlısını nasıp etsinnnn

evet tek bı konuşma olsa aman dalga geçti ölesine yazdı derim ama birliktelik var bi kere bile ols aben onu bu evde gelcek dıye beklerken saat sayarken başksıın kollarındaydı ona aşkımmmmmmmmmm özledim dedi bunları sılemıom tabıkıde soğumıcak geçmıcek çıkmıo aklımdan bı an bile allah yardımcımız olsunnnnn hayırlısını nasıp etsinnnn

Önceki konularınıza baktım. Hamilelikte. Sizle ilgilenmediğini yazmışsınız,evlendiğindede pek dışarı çıkmadığınızı yazmışsınız,evlilikten önce 7 yıl beraber olmanıza rağmen evlenince hayal ettiğinz gibi olmadığını yazmışsınız. Aslında bunlar şüpheli durumlar. Bi terslik olduğu o zamandan belli.hiçmi şüphelenmediniz?

Back
X