- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Ayyy denemediğim şey kalmadı. Elektrikli sağma makinesi ile ucu baya çıkıyor. Ama benimki emmek istemiyor. Yalıyor akıllıİçe dönük yada küçük meme uçlarını çıkarmak için avent nispette diye bir ürün var.ben şu anda ikinci bebeğime hamileyim.bir göğüs ucu içe kaçıyor. Bunu takip 1 dakika bekleyin hemen diğeri kadar oluyor.cok rahat emzirirsiniz.kesin çözüm için hamilelik öncesi 3 ile 6 ay kullanılmalı. Ama şu an emzirmeni sağlayacak. 90 lira bir fiyatı var .işini çok kolaylaştıracak. Bebeğini mutlu büyütmek dilegiyle
Yalasın annesi seni hissetsin .bende ilk bebeğime etmiyor diye elektrikli sagma makinesi aldımAyyy denemediğim şey kalmadı. Elektrikli sağma makinesi ile ucu baya çıkıyor. Ama benimki emmek istemiyor. Yalıyor akıllıkafayı yedirtecek bana
Çok teşekkür ederim çok sağol.
Silikonu kullanmak gerçekten eziyet ilk başlarda. Sizin birde bebeğiniz küçük doğduğu için daha çok zorlanması normal. Silikonlarında farklı markaları var size uygun olanı alabilirsiniz. Sütünüzü sağmaktan vazgeçmeyin. Sütünüzü sağdıktan sonra bebeğinizi emzirmeye çalışın. Ayakta gezerek daha rahat tutturuyordum kızıma sizde bir deneyin.Şu silikonu nasıl kullanıyorsunuz? Sürekli yanlar çıkar yok çekemez. Bir türlü beceremedim.
Ayyy deneyeceğim çok teşekkür ederim.Silikonu kullanmak gerçekten eziyet ilk başlarda. Sizin birde bebeğiniz küçük doğduğu için daha çok zorlanması normal. Silikonlarında farklı markaları var size uygun olanı alabilirsiniz. Sütünüzü sağmaktan vazgeçmeyin. Sütünüzü sağdıktan sonra bebeğinizi emzirmeye çalışın. Ayakta gezerek daha rahat tutturuyordum kızıma sizde bir deneyin.
İlk 3 gün sütüm gelmedi. Göğüs ucu olmadığı için tutturamadım zaten. 20 gün düzenli sağdım. Arkadaşımın tavsiyesi ile silikon taktım. Sağdığım sütü emzirmeye çalışırken damla damla ağzının kenarından akıtıyorduk. Bir taraftan evde geziniyordum. yavaş yavaş o şekilde tuttu. Çocuk emdikçe göğüs ucu bayağı çıktı o şekilde tutturdum emmeye başladı. Bu arada çok acıktığı ve huysuzluk yaptığı zaman emzirmeye çalışmayın tutmuyor çünkü.Ayyy deneyeceğim çok teşekkür ederim.
O kadar yoruluyorum ki artık sağmak istemiyorum !!
Manuel mi yoksa elektrikli ile mi sağdın?Pes etme, dört aya kadar sağdım verdim, ara ara emzirmeyi denedim. 4 aylıkken birgün yine denedim ve emmeye başaldı 14 aylık hala emiyor.
Canim önce göğsünü ver bebegin zamanla emme refleksi kuvvetleniyor bide iki göğsünü dene bazen gogus uçları farklı oluyor ve bebek tek gogus emebiliyorBebeğim prematüre olarak 34 haftalık dünyaya geldi.
Şükürler olsun 2 gün küvezde kaldı. Hemen çıktık.
Ama gel gelelim doğalı 34. Gün bugün.
Emziremedim meme ucum hiç yok.
Kızlar uzatmayacağım ne olur bana akıl verin.
Emzirmek istiyorum. Biberon kullanıyoruz.
Bebeğim bu saatten sonra emmez mi?
Ne yapmalıyım?
Dün yarım saat silikon ile emzirdim.
Fakat sürekli ağzından çıkıyor ağlıyor
Silikonun başı büyük.
Ne çeşit birşey önerirsiniz?
Ne yapmalıyım?
Offf resmen ağlıyorum ya!
(Sütümü sağıyorum)
Evet canım aynen öyle bir göğsüm diğer göğsüme göre ucu daha iyi onunla deniyorum. Bakalım pazartesi silikon uç gelecek umarım güzel birşeydir bebeğim emebilirCanim önce göğsünü ver bebegin zamanla emme refleksi kuvvetleniyor bide iki göğsünü dene bazen gogus uçları farklı oluyor ve bebek tek gogus emebiliyor
Benim de göğüs ucum yoktu eme eme çikiyor canim..Bebeğim prematüre olarak 34 haftalık dünyaya geldi.
Ne yapmalıyım?
Silikonun başı büyük.
Ne yapmalıyım?
(Sütümü sağıyorum)
Canım çok sağol. Bu dediğini yapıyorum zaten.Bebegim dogmadan once ebemiz meme ucun var mi dedi pek yok dedim o halde sana siringa vericem onunla ucunu cektir dedi hamileligin son ayinda cektirdim arada.dogumdan sonrada bebegi emzirmeden once yaptim bebek emdikce cikiyor zaten.orta boy yada buyuk boy siringanin igneli taraf olan ucunu keseceksin duz bir sekilde.sonra gogus ucuna kestigin yere dayayip cek cektikce uc cikiyor gogus ucunu da islat sutunle kuru olmasin.21 ayligiz emmeye devam..sutum yok bittiazaldi diye dusunme olacak emzirecegim uzun sure diye hep olumlu dusun
Iyi beslenme uyku dinlenme ile cogalacaktir.
Açıkcası bende günde 50 ml kendi sütüm diğer öğünler hep mamaMeme ucu cikarmak icin aparatlar var ondan al kullan.benim sutun gelmedi gibi bisey oyusden emziremedimhep icimde kaldi cok istedim ama nasip olmadoibenimkide erken dogdu.ben mama ile besliyorum.mecburen
Eczaneden enjektör alın. Uç kısmını kesip meme ucunuzu düzenli olarak şırıngaya birşey çeker gibi çekin. Ben çok faydasını gördüm. Enjektörle meme ucu çıkarma diye aratırsanız daha ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz. Bir arkadaşım 28 haftalık Doğum yaptı, bebeği 80 gün kuvözde kaldı ilk 6 ay hiç emmedi bebek hep sağdı verdi, ama 6. Aydan sonra emmeye başladı. Sağlıkla büyütün inşallah...Bebeğim prematüre olarak 34 haftalık dünyaya geldi.
Ne yapmalıyım?
Silikonun başı büyük.
Ne yapmalıyım?
(Sütümü sağıyorum)
Evet canım biliyorum yapıyorum. Bizimki tembel emmiyor. Yoksa uç baya çıkıyor. Çok sağol canım..Eczaneden enjektör alın. Uç kısmını kesip meme ucunuzu düzenli olarak şırıngaya birşey çeker gibi çekin. Ben çok faydasını gördüm. Enjektörle meme ucu çıkarma diye aratırsanız daha ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz. Bir arkadaşım 28 haftalık Doğum yaptı, bebeği 80 gün kuvözde kaldı ilk 6 ay hiç emmedi bebek hep sağdı verdi, ama 6. Aydan sonra emmeye başladı. Sağlıkla büyütün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?