• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet bir derdim var!!

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
Bebeğim prematüre olarak 34 haftalık dünyaya geldi.
Şükürler olsun 2 gün küvezde kaldı. Hemen çıktık.
Ama gel gelelim doğalı 34. Gün bugün.
Emziremedim meme ucum hiç yok.
Kızlar uzatmayacağım ne olur bana akıl verin.
Emzirmek istiyorum. Biberon kullanıyoruz.
Bebeğim bu saatten sonra emmez mi?
Ne yapmalıyım?
Dün yarım saat silikon ile emzirdim.
Fakat sürekli ağzından çıkıyor ağlıyor
Silikonun başı büyük.
Ne çeşit birşey önerirsiniz?
Ne yapmalıyım?
Offf resmen ağlıyorum ya!
(Sütümü sağıyorum)

Benim de göğüs ucum yoktu. İlk 20 gün sağdım sütümü. 20 gün sonra silikon göğüs ucu taktım, yaklaşık 3 ayda öyle emdi. Çocuk emdikçe göğüs ucu çıkıyor zaten. Silikon ucu çıkarıp öyle denedim ilk başta biraz bocaladı ama hemen alıştı. Kendinizi üzmeyin. Birçok kişi yaşıyor bu durumu. Bebeğinizi güle güle büyütün inşallah.

34+4 de doğdu bebeğim. Çok şükür kuveze girmedi göğüs ucu denedim kaşıkla vereyim dedim biberonla sağarak verdim hep ama denedim önce emzirmeyi yapamayinca biberon derken göğsün birini tutabildi diğerini tam 52 günlüktu hiç zorlamadan tuttu. Sağarak devam edin ama deneyin emzirmeyi de zamanı gelince emer tam olarak inşallah

Silikon uclarin kucuk boylari da oluyor onlari deneyebilirsin.
Benim oglum da 2,5 aylik. 1 ay silikonla emzirdim simdi normal emiyor cok sukur.
Ama olmazsa cok kafana takma, oyle de oluyor boyle de. Ilk kizimi hic emziremedim. 1 ay kadar silikonla yarim yamalak emdi, sonra hep sagarak versim.
Insan yaşarken dunyanin sonu gibi geliyor ama oyle değil. Bebeğinin saglikli olduguna sukret,bak ne guzel sutunu de veriyormussun.

Benim de göğüs ucum yoktu. İlk 20 gün sağdım sütümü. 20 gün sonra silikon göğüs ucu taktım, yaklaşık 3 ayda öyle emdi. Çocuk emdikçe göğüs ucu çıkıyor zaten. Silikon ucu çıkarıp öyle denedim ilk başta biraz bocaladı ama hemen alıştı. Kendinizi üzmeyin. Birçok kişi yaşıyor bu durumu. Bebeğinizi güle güle büyütün inşallah.
Şu silikonu nasıl kullanıyorsunuz? Sürekli yanlar çıkar yok çekemez. Bir türlü beceremedim.

34+4 de doğdu bebeğim. Çok şükür kuveze girmedi göğüs ucu denedim kaşıkla vereyim dedim biberonla sağarak verdim hep ama denedim önce emzirmeyi yapamayinca biberon derken göğsün birini tutabildi diğerini tam 52 günlüktu hiç zorlamadan tuttu. Sağarak devam edin ama deneyin emzirmeyi de zamanı gelince emer tam olarak inşallah
Canım aynı doğurmuşuz. Benim bebeğimde 34+4 te
Doğdu. İnşallah olur. Artık pes edecek duruma geldim.

Sağarak vermeye devam edin. Ara sırada emzirmeye.Baktınız yine olmuyor takmayın kafanıza dünyanın sonu değil. Biberonla doyuyor sonuçta.
Sağdığım için sütüm artık azaldı.
Ne zaman mama veriyorum uyumuyor gaz v.s.
Emerse daha çok gelecek diye tahmin ediyorum.
Çünkü sağmaktan da bıktım. Dışarı çıkamıyorum.
Sürekli sağmak zorundayım.

Keske bol bol sutum geleydi de sagip cocuguma biberonla verebilseydim

Bebek emdikce cikar uclari. Pes etme israrla emzirmeye calis.

Silikon uclarin kucuk boylari da oluyor onlari deneyebilirsin.
Benim oglum da 2,5 aylik. 1 ay silikonla emzirdim simdi normal emiyor cok sukur.
Ama olmazsa cok kafana takma, oyle de oluyor boyle de. Ilk kizimi hic emziremedim. 1 ay kadar silikonla yarim yamalak emdi, sonra hep sagarak versim.
Insan yaşarken dunyanin sonu gibi geliyor ama oyle değil. Bebeğinin saglikli olduguna sukret,bak ne guzel sutunu de veriyormussun.
Eşimin aldığı silikon ucu baya büyük belki ondan yapamıyor. Bilmiyorum ki.
Emzirmek felan değil de oda zorlanıyor nereye kadar sağacağım. Mama onu rahatsız ediyor.

Keske bol bol sutum geleydi de sagip cocuguma biberonla verebilseydim

Bebek emdikce cikar uclari. Pes etme israrla emzirmeye calis.
Ayyy canım. Benim de Doğumdan sonra 2. Gün
Bir süt geldi petler ıslanıyordu sabah kalkıyordum kıyafetim ıslak ayyy deliriyordum. Sürekli sağıyordum.
Dolap süt dolmuştu. Ama kısa sürdü 25. Günden sonra bir azaldı ki mama takviye yapıyorum.
Her türlüsü zor işte ne yapalım.

Bende mamajoonun silikon ucu var. Onunla sıkıntısız alıyor, ilk 25 gün kesinlikle emmedi, zamanla düzeldi.

Emzik biberon kullanımı var mı? Onlar da emmemesi için sebepmiş.

Bol bol ten tene temas yapın. Cidden işe yarıyor. Bir de şu an gak meme guk meme iyi gelir size. Bir de rahat pozisyon, mesela karın üstü, koltuk altı ya da komple yatarak... Nasıl rahatsanız.

Bir de meme başı çıkarmak için enjektör kullanılıyor onu da bir araştırın isterseniz.

Merak etmeyin yoluna giriyor.

Bende mamajoonun silikon ucu var. Onunla sıkıntısız alıyor, ilk 25 gün kesinlikle emmedi, zamanla düzeldi.

Emzik biberon kullanımı var mı? Onlar da emmemesi için sebepmiş.

Bol bol ten tene temas yapın. Cidden işe yarıyor. Bir de şu an gak meme guk meme iyi gelir size. Bir de rahat pozisyon, mesela karın üstü, koltuk altı ya da komple yatarak... Nasıl rahatsanız.

Bir de meme başı çıkarmak için enjektör kullanılıyor onu da bir araştırın isterseniz.

Merak etmeyin yoluna giriyor.
Merhaba.
Evet biberon kullanıyoruz. Ama emzik vermiyorum.
Sağlıksız bulduğum için.
Gak meme guk meme nedir?
Göğüs ucum elektrikli sağma makinesi ile gayet çıkıyor
Sütyen giyince baskı oluyor geri uç gidiyor.
Bizimki emse. Emmiyor biberon muamelesi yapıyor.
Yalıyor. :(

Benim meme ucum olduğu halde tutamadı kızım silikon uc ile emdı. 2 ay kadar sonra tutabildi. Zorlamayın. Emerken silikon ucu tutmaya çalışın bir yandan alisir. Meme ucu olmasa da bebekler emebiliyor aslında ama sizinki küçükmüş arada deneyin zamanla alisir

Merhaba.
Sağlıksız bulduğum için.
Gak meme guk meme nedir?
Yalıyor. :KK43:

Her ağladığında verin memeyi. Saat beklemeyin emmesi için. Sutyen takmayın ya da emzirmeden önce meme uçlarını kendiniz uyarın.
Bir de mümkün olduğunda bebek yanınızdayken pompayı araya sokmayın. Sık sık emzirin.

Merhaba.
Sağlıksız bulduğum için.
Gak meme guk meme nedir?
Yalıyor. :KK43:
İçe dönük yada küçük meme uçlarını çıkarmak için avent nispette diye bir ürün var.ben şu anda ikinci bebeğime hamileyim.bir göğüs ucu içe kaçıyor. Bunu takip 1 dakika bekleyin hemen diğeri kadar oluyor.cok rahat emzirirsiniz.kesin çözüm için hamilelik öncesi 3 ile 6 ay kullanılmalı. Ama şu an emzirmeni sağlayacak. 90 lira bir fiyatı var .işini çok kolaylaştıracak. Bebeğini mutlu büyütmek dilegiyle

Her ağladığında verin memeyi. Saat beklemeyin emmesi için. Sutyen takmayın ya da emzirmeden önce meme uçlarını kendiniz uyarın.
Bir de mümkün olduğunda bebek yanınızdayken pompayı araya sokmayın. Sık sık emzirin.
Çok teşekkür ederim. Emzirme sütyeni takıyorum. Bırakayım bari. Belki daha iyi olur.

Back
X