Evet bittim tukendim...

Allah razi olsun hepinizden.guzel seyler isitmeye ihtiyacim var buara.Rabbim kimseye sevilmeden sevmeyi ve kadir kiymet bilmeyenlerin eline koymasin.dualariniza ihtiyacim var gercekten.

Ne diyeceğimi pek bilemedim... kendini ezdirmemeye çalış canim rabbim yar ve yardımcın olsun :KK42:

Sen bir bayansın...İstersen akrep burcu erkeği konusunu oku...Ben nerden bildim hemen burcunu sence
Tamamda bir insanda vicdan merhamet yoksa ondan zaten insanlik beklenemez...Paşanın eksiksiz herşeyi önüne konsun istediği birşey olmayınca yandı gülüm keten helvam evlilik niye sadece kadına yükleniyorki.. Evi temizle,yemek yap,ütü yap kocanin gönlünü hoş tut kocanin ailesinin gönlünü hoş tut ,çocuklara bak hep kadin hep kadin .erkek işe gitsin eve gelsin hopppppp bi koltuğa yayilip tv seyretsin bunada jadin sevinsin evli mutlu çocukluyim diye

Tamamda bir insanda vicdan merhamet yoksa ondan zaten insanlik beklenemez...Paşanın eksiksiz herşeyi önüne konsun istediği birşey olmayınca yandı gülüm keten helvam evlilik niye sadece kadına yükleniyorki.. Evi temizle,yemek yap,ütü yap kocanin gönlünü hoş tut kocanin ailesinin gönlünü hoş tut ,çocuklara bak hep kadin hep kadin .erkek işe gitsin eve gelsin hopppppp bi koltuğa yayilip tv seyretsin bunada jadin sevinsin evli mutlu çocukluyim diye

Bunları anlayacak empati yeteneği olsa adam zaten gece istediğimi vermiyorsun diye trip atmazdı...Bu adamlara bunu anlatamazsın...Bazıları da bu durumda aldatmayı hak görür kendine mazallah...
Hepsi değil bu tipler böyle...

Konu sahibi sana tek tavsiyem eşine çok tatlı dilli davranman olacak oyle biraz anlar gibi olur...Başka hiçbir sekilde derdini anlatamazsın

Back
X