Evet bosandim.sonunda bosandim

Hayırlı olsun. Bir yuvanın bozulmasını asla istemem ama okuduklarıma göre boşanmanız çok iyi olmuş.

Son düzenleme:
Sonuc olarak mutluysan hayirli olsun ve hayatina hayirli kapilar acilmasini diliyorum.

Siz hayatiniza yeni bir sayfa acmamis,kendinize tertemiz bir defter hediye etmissiniz.Yeni hayatiniz size arzu ettiginiz herseyi onunuze getirsin insallah

Ailem,arkadaslarim,beni bilen her kes bu kararima o kadar mutlu oldu ki
Sen bitmisdim,ruh gibiydin artik,korkularindan,esaretden kurtuldun nihayet diyorlar

ilk zamanlar zor olur belki ama zamanla yeni hayatina alisirsin Allahin izniyle, linki attigin konuna
baktim hicbir canli böyle sözleri haketmez, Allahim bundan sonra hep yüzünü güldürsün insallah

Tebrikler, o saygisiz Adamdan kurtuldugunuza sevindim.
Yeni hayatinizda hersey gönlünüzce olsun

Senin eski konularını biliyorum hayırlısı olsun kurtuldun o adamdan.

Tus'a hazırlanıyordun ne yaptın girdin mi sınavlara? Çocuğun velayetini sen aldın değil mi?

Canım eski konunu okudum Gozunaydin :)) bir yuvanin yikilmsi tabiki güzel deil ama size okdr hAkaret eden çocuğunuzun gozunde sizi küçültmeye çalisan biriyle ömür gecmezdi herşeyden önce ona bir evlat vermişsiniz ve saygideger bir mesleğinizde var hiç Haketmemissiniz bunlRi.lütfen mesleğinizi yapip hayat kurtarin kendinizi o adamdan kurtararK ilk kendi hayatınızı kurtarmissiniz çocukta yanınizda olacak zTen hayat bundan sonra güzel size..insallah çok çok mutlu olursunuz...

Diğer konularınızı ziyaretçi olarak takip etmiştim ve yazdıklarınızı dehşet içinde okumuştum. Cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Bundan sonraki hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun, selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…