- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Gece emzirmesini birden keseceksiniz. Başka yolu yok . Özleminizi işten gelince giderirsiniz. Gelince yatana kadar emzirin. Alışkanlıktan kalkıyor.Artık zombi gibiyim . Yoruldum perişan haldeyim. Herkese çatiyorum. Kesmek te istemiyorum. Gece emmesin diyeceğim ama çalışıyorum bu sefer de beni Özler kalkar düşüncesi var
Çıkamadım işin içinden
Bahsettiğiniz dönemlerde doktora da danışarak gece emmelerini bıraktırmıştım ben bir kaç gün ağlamıştı ama sonra düzene girdik. Bu dönemde emmesinden ise kesintisiz uyuması gelişimi için daha faydalı ayrıca sizin durumunuz için de.Varlığına bin defa şükür bebeğimin. Ama 19 aylık bebeğim gece 30 defa kalkıyor. Yoğun tempoda Tam gün çalışıyorum. Artık bir yerde uykusuzluktan pat diye düşüp kalacağım. Koş koş koş. . Hayatım bundan ibaret.
Emerek uyuduğu için mi uyanıyor. Tecrübesiz anneyim lütfen akıl. Verin. İnek sütunu de kabul etmiyor. Onu aglatmak ta asla.istemiyorum. ne yapacağım bilmiyorum gerçekten yoruldum artık. Hiçbir şeye konsantre olamıyorum çünkü 19 aydır uykumu hiç alamadim.
Her akşam uyumadan banyo yaptır, bir kase de yoğurt yedir. Bende ise yaradı.Varlığına bin defa şükür bebeğimin. Ama 19 aylık bebeğim gece 30 defa kalkıyor. Yoğun tempoda Tam gün çalışıyorum. Artık bir yerde uykusuzluktan pat diye düşüp kalacağım. Koş koş koş. . Hayatım bundan ibaret.
Emerek uyuduğu için mi uyanıyor. Tecrübesiz anneyim lütfen akıl. Verin. İnek sütunu de kabul etmiyor. Onu aglatmak ta asla.istemiyorum. ne yapacağım bilmiyorum gerçekten yoruldum artık. Hiçbir şeye konsantre olamıyorum çünkü 19 aydır uykumu hiç alamadim.
Yatmadan önce sütlaç ya da muhallebi yedir tok tutar , uyanmaz artık büyümüş :)Varlığına bin defa şükür bebeğimin. Ama 19 aylık bebeğim gece 30 defa kalkıyor. Yoğun tempoda Tam gün çalışıyorum. Artık bir yerde uykusuzluktan pat diye düşüp kalacağım. Koş koş koş. . Hayatım bundan ibaret.
Evet sorunun cevabı yazınızda, emerek uyuduğu için ve hala emdiği için yapıyor bunu.. Meme bu çocuklar için el kol gibi birşey..Varlığına bin defa şükür bebeğimin. Ama 19 aylık bebeğim gece 30 defa kalkıyor. Yoğun tempoda Tam gün çalışıyorum. Artık bir yerde uykusuzluktan pat diye düşüp kalacağım. Koş koş koş. . Hayatım bundan ibaret.
Artık zombi gibiyim . Yoruldum perişan haldeyim. Herkese çatiyorum. Kesmek te istemiyorum. Gece emmesin diyeceğim ama çalışıyorum bu sefer de beni Özler kalkar düşüncesi var
Çıkamadım işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?