- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
evet 1 kere yalan söyledim kuzenini korumak için...1sindede yalan söylediğimi kendim itiraf ettim...verdiğim sözlerin bazılarını tutamadım...vee geçendede ona söz verdirttiğim halde ben liseden erkek arkadaşımla konuştum... şimdi üni 1deyim... erkek arkadaşımla görüşmemin nedeni ilişkimiz artık çıkmazdaydı ve dayanamıyoduumm birinden akıl almaya ihtiyacım vardı ve güvenilir 1i olması gerekiodu... bunu ona defalarca kez anlattım ama beni anlamadı hayallerimi yıktın ddi fakat ayrılmaadı son bi şans daha verdi... ve daha sonra ben ölmek istiyorum dediğimde başıma bela almak istemiorumm ddi salak salak konuşma ddi..amaa az önce senden kurtulmak istemiorumm seniii seviyorummm dedi...bende ben hatalı olduğumu kabul ediorum... ama yusuf konusunda hatalıı değilim çünnkü bana başka çare bırakmadın...1inin aklına ihtiyacımmm vardı dedim..yusuf 2mizin ortak arkadaşı bu arada..bende çelişkili konuşuosn başıma belasınn diosn ardından kurtulmak istemdiğini sölüosn dedimm...ard ard çağrı attım..cevap verdi ve verdiği cevap nasıl anlıosan anla seninle uğraşamıcam ddi.bende ok bb ama ben hatalı değilim en azından senin kızlarla görüşmeni isticek kadar büyük bi hata değil dedim hattımı kırdımm... kırmadan önce çağrı attı sanırım cevap yazıodu.. bende cevap gelmeden hettı parçaladım... artk dayanamadım çünkü çok garip davranıodu...başka biri var diceksiniz ama yok eminimmmm..sadece bana çokk kızgın ve saçma sappan cezalarla cezalandırmaya çalışıo..sizce bana ulaşmaya çalışır mı?
yoksa yanlış mı yaptım..