Evet imdi de Burun Ameliyatndan sonra Sigara ien Hatunlar, ak edin kendinizi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ben son sigaramı içip ameliyata girdim ...
ameliyattan sonra bi 8-9 gun içmedim ...
ama sonunda yenildim ve gene basladım guya bırakacaktım bu bahane ile !!!
haydin bakalım varmı aranızda bu dertten muzdarip !
dipnot :
eşime bir k.b.b ci sigara içmek burun kıkırdagını yamultur ve eritir demiş !
bundan cok tırsıom :1ninca:

vala bilmiomki canım daha ameliyat olmadan arastırmalar yaparken eşimde kendini bi kbb ciye gostermişti eşimdede bendede kıkırdak yamuklugu vardı ...
dr da demişki bu sigara içen her insanda olan bir yamukluk falan demiş ... sigara içersen dahada yamulcak bilmem ne gibi şeler solemiş kafamçokkarıştı

bende ameliyattan 15 gün sonra tekrar başladım kontrollerimden birinde doktoruma annem beni şikayet etti gözümü korkutsun bidaha içimm die ama hiçbişi demedi doktor korkmayın kıslar eğer dediğiniz gibi bişi olsaydı doktor söylerdi :teytey:

neeee beni çağırdın kralichemmmm kaydirigubbakcemile
hee içiyom kendime zararı balkon kuşu oldum sigaradan sigaraya balkona çıkıyom komşular alıştı bu halime delikafadulden
içmeyin kıslar aplanızı dinleyin dediğini yapın yaptığını yapmayınnnn şakkıdı
içmemek en iyisi ama napıcan tiryakiyim iradesizim nefsime hakim olamıyom bütün kötü sözleri hakediyom hoş duyuyomda eşimden oğlumdan annemden babamdan
işin garibi oğlum dışında hepside içiyor delikafadulden

heee sana seslendim dadlum opuyorumnanaktan
o cigaraları karsımda nası tutturuodun o gun ole alcılarım alınmaya gittimisde :mymeka:
en sonunda benide kotu emellerine alet ettin bende içmeye basladım :roflol:
evt canım ya hele benimki tüttürüo tütüruo karsımda fos fos sora bana bi ton laf edio :mymeka:
dedim en son hadi be dedim senide gorces dedim amliattan ayıkır ayıkmas bi cigara yak bana dersin dedim :roflol: :roflol:

hadi ordan o günlerde bidaha içmemmm burnuma zarar verir demiyomuydun :sinifsinif:
hiçte umursamıyordun ben içince kaydirigubbakcemile3 bana at suçu ohhh ne güzel yalannnn bu varya bu içmicem diyordu bende içecen bak gör dedimdi delikafadulden
nasılmışşşş içiliyormuymuş sengözlerimebaksanab gaza getirimde bırak bari kaydirigubbakcemile3
içme bacım içme bak burnun yamılır görürsün sona ( ay ne dedim allah esirgesin ) :bbo:
valla öle demedim aşkım pişicik olmas allah korusun :Saruboceq:
ayy kendi kendimi tırsıttım iyimi :tomato:

eee bole durumlarda illaki biri bulunur ustune suc yıkmak için bende seni buldum delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

eee bole durumlarda illaki biri bulunur ustune suc yıkmak için bende seni buldum delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canın sağolsun bidenem :1hug:
buruncuğun nasıl iyilerdir umarım kaydirigubbakcemile2

canın sağolsun bidenem :1hug:
buruncuğun nasıl iyilerdir umarım kaydirigubbakcemile2

eh işde ii sayılır hala ucu odun giibi bide masaj yapınca kuculuyo sabaha bakıom kocaman gene masaj yapıom kuculuo sabaha kocaman cosemedim bu işi :bbo:

eh işde ii sayılır hala ucu odun giibi bide masaj yapınca kuculuyo sabaha bakıom kocaman gene masaj yapıom kuculuo sabaha kocaman cosemedim bu işi :bbo:

daha devam eder canım normal benimkide öyle ve araştırdım zaten normali böylesiymiş :roflol: anormal değiliz merak etme hihoyyyt
3 ay dolsun bakalım nasıl değişecek bu burun neye benzicek :sinifsinif:

ne lan ßu masaj yapınca kücülüo sonra ßüyüo cösemedim :bbo: apla ßeni aydınlat nolar delikafadulden

ne lan ßu masaj yapınca kücülüo sonra ßüyüo cösemedim :bbo: apla ßeni aydınlat nolar delikafadulden

lan lun kalite iyice düstü bakıyorum

masajla sislikler iniyor, sonra tekrar burun sisiyor mevzu bu

kızlar onun adına ozur dılerım kusura bakmayın acemısıde buraların daha :)))

pardon ßi hatam olduysa özür dilerim hepinizden cok yakınım qenelde öle konu$urus yeniyim ßilemedim ßide kücüküm ßen daha qelmein üstüme

pardon ßi hatam olduysa özür dilerim hepinizden cok yakınım qenelde öle konu$urus yeniyim ßilemedim ßide kücüküm ßen daha qelmein üstüme

oyyy kuzummm yerim ben seni cokacimcoook
benim için sorund eilde biliosun bebişim gınalı guzum opuyorumnanaktan
kucukmus ufalda cebime gir :roflol: :roflol:

oyyy kuzummm yerim ben seni cokacimcoook
benim için sorund eilde biliosun bebişim gınalı guzum opuyorumnanaktan
kucukmus ufalda cebime gir :roflol: :roflol:

bakıyorum yine çatal kaşık elinde cokacimcoook kısırmı yiyoz :roflol: noldu senin rejim dün telde görüşürken bana kısıyodun ben rejimdeyimmmmm diye :jeyyar:
neyse yediğin zararlı bişeye benzemiyor delikafadulden

nese yabancı diil madem affedelim

:roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 :roflol: hala recimdeim aşkım yaa pes etmek yok devammmm :lepi: aynen dedin gibi dadlum zararlı degil bu senin gibi kemik yıgını sıfır yag yaneee aynı kaderi paylasıonuz :roflol: :roflol:

:roflol: affettik :jeyyar:

tabe affedin aplası hem bak cok kucukmus :roflol:
allam ya kucugum dedi ya koptum orda bidene kardesim benm ...
kızlar cagla realden cok dadlu kardesimdir yani öz bacım olsa bu kadar olur opuyorumnanaktan
biraz aramızda bole iltifatlı konusurusda :roflol: +18 e girio solemim şimdi kendi kucuk ya aip olmasın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…