E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Ben ameliyata girmeden 1 saat önce bi kaç fırt :kedi: ameliyatımdan sonra 5. günden itibaren ufak ufak içmeye başladım cicim yazdıkların benim de tırsmama neden oldu :1shok: ama şunu sormadan da geçemeyeceğim eşine bi zahmet sor bakalım o kbb ciye sorsun böle zincirleme sorularmış olalım delikafadulden normalde kaç yıldan beri sigaRA İÇİYORSUNDA KIKIRDAK DA ERİME YADA OLUMSUZ Bİ DURUM OLMADI AMELİYAT tan sonra sahte bi kıkırdak mı yani bizim haberimiz olmadan slikon kıkırdak mı koyuyolar ki erimeler oluyor lülülülülülü yoksa içmeyelim diye bizi tırsıtmak için bi rivayet miymiş bu
Sevgiler a.s.
neeee beni çağırdın kralichemmmm kaydirigubbakcemile
hee içiyom kendime zararı balkon kuşu oldum sigaradan sigaraya balkona çıkıyom komşular alıştı bu halime delikafadulden
içmeyin kıslar aplanızı dinleyin dediğini yapın yaptığını yapmayınnnn şakkıdı
içmemek en iyisi ama napıcan tiryakiyim iradesizim nefsime hakim olamıyom bütün kötü sözleri hakediyom hoş duyuyomda eşimden oğlumdan annemden babamdan
işin garibi oğlum dışında hepside içiyor delikafadulden
heee sana seslendim dadlum opuyorumnanaktan
o cigaraları karsımda nası tutturuodun o gun ole alcılarım alınmaya gittimisde :mymeka:
en sonunda benide kotu emellerine alet ettin bende içmeye basladım :roflol:
evt canım ya hele benimki tüttürüo tütüruo karsımda fos fos sora bana bi ton laf edio :mymeka:
dedim en son hadi be dedim senide gorces dedim amliattan ayıkır ayıkmas bi cigara yak bana dersin dedim :roflol: :roflol:
hadi ordan o günlerde bidaha içmemmm burnuma zarar verir demiyomuydun :sinifsinif:
hiçte umursamıyordun ben içince kaydirigubbakcemile3 bana at suçu ohhh ne güzel yalannnn bu varya bu içmicem diyordu bende içecen bak gör dedimdi delikafadulden
nasılmışşşş içiliyormuymuş sengözlerimebaksanab gaza getirimde bırak bari kaydirigubbakcemile3
içme bacım içme bak burnun yamılır görürsün sona ( ay ne dedim allah esirgesin ) :bbo:
valla öle demedim aşkım pişicik olmas allah korusun :Saruboceq:
ayy kendi kendimi tırsıttım iyimi :tomato:
eee bole durumlarda illaki biri bulunur ustune suc yıkmak için bende seni buldum delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canın sağolsun bidenem :1hug:
buruncuğun nasıl iyilerdir umarım kaydirigubbakcemile2
eh işde ii sayılır hala ucu odun giibi bide masaj yapınca kuculuyo sabaha bakıom kocaman gene masaj yapıom kuculuo sabaha kocaman cosemedim bu işi :bbo:
eh işde ii sayılır hala ucu odun giibi bide masaj yapınca kuculuyo sabaha bakıom kocaman gene masaj yapıom kuculuo sabaha kocaman cosemedim bu işi :bbo:
ne lan ßu masaj yapınca kücülüo sonra ßüyüo cösemedim :bbo: apla ßeni aydınlat nolar delikafadulden
lan lun kalite iyice düstü bakıyorum
masajla sislikler iniyor, sonra tekrar burun sisiyor mevzu bu
pardon ßi hatam olduysa özür dilerim hepinizden cok yakınım qenelde öle konu$urus yeniyim ßilemedimßide kücüküm ßen daha qelmein üstüme
oyyy kuzummm yerim ben seni cokacimcoook
benim için sorund eilde biliosun bebişim gınalı guzum opuyorumnanaktan
kucukmus ufalda cebime gir :roflol: :roflol:
nese yabancı diil madem affedelim
nese yabancı diil madem affedelim
bakıyorum yine çatal kaşık elinde cokacimcoook kısırmı yiyoz :roflol: noldu senin rejim dün telde görüşürken bana kısıyodun ben rejimdeyimmmmm diye :jeyyar:
neyse yediğin zararlı bişeye benzemiyor delikafadulden
:roflol: affettik :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?