- Konu Sahibi gazeldustubaglara
arkadaşlar benim hamileliğimde doğumumda riskli biraz yani çok güzel örneklerde var hemde azımsanamıycak kadar ama yinede eşim korktuğu için istemiyor yoksa çocukları çok sever.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar....güneşin rengini yavaştan görür olduk...bahar geliyor ufak ufak bahar temziliğimize başlayalımmı??
ben bugün bismillah dedim....çok acele etmeteden sindire sindire bahara tertemiz mis gibi merhaba demeyi nasip etsin allah hepimize...
ne kadar erken başlarsam baharda okadar rahat ederim diye düşündüm...geçen sene geç kalmıştım ve baharın o güzel güneşli günlerini temzilikle heba ettim...şimdiden yavaş yavaş yapayım bitsin de baharda allahın izniyle güneşin tatilin gezmenin balkon sefasının tadını çıkaralım diye düşünüyorum :)
bugün başladım demiştim evet, oturma odamdan başladım...
önce perdelerimi söküp makineye attım, ardından camları sildim.....duvarlarda ola ki örümcek ağı falan varsa diye süpürgeyle çektirdim dört tarafı :) ardından halıyı süpürdüm...sildim bi güzel...arap sabunu ve bulaşık deterjanı karışımı harika bi leke çıkarıcı unutmayın...azcık da çamaşır suyu ekledim...
tabloları saati tv masasını, rafları yerleri kısacası gördüğüm her şeyi sildim....ben bunları bitirirken perdelerim yıkandı...mis gibi bi yumuşatıcı kokusuyla astım hemen perdeleri...bembeyaz olmuşlar koku odaya yayıldıkça içime ferahlık çöktü :) ardından akşam yemeği ve birazdan çayımı içecem sizinle de paylaşmak istedim...bugünlük bu kadar dedim....yavaştan günde bir oda gitmek istiyorum....
benim gibi düşünen varsa birlikte paylaşalımmı baharın temizilik safhalarını :) herkese kolay gelsin...:)
merhaba hanimlarbutun temizlik ustalari burada diye tahmin ederek sizden yardim isticem lutfen yardim edin noooolllllluuuuurrrrr cok zor durumdayim .fransadayim burada hali yikamak icin hic bir yer yok bulundugum yerde halilarim berbat bende temizlik hastasi biriyim cok care aradim yaptigim seyleri anlatsam bana acirsiniz ama yinede temizlemeye yerim olmadi yikamak zaten imkansiz silmek istiyorum ama hali silmekten hic anlamam biz hep yikardik turkiyedeyken ama burada oyle bi sansim yok.nasil temiz bi sekilde silebilirim lutfen yardim edin
![]()
merhaba hanimlarbutun temizlik ustalari burada diye tahmin ederek sizden yardim isticem lutfen yardim edin noooolllllluuuuurrrrr cok zor durumdayim .fransadayim burada hali yikamak icin hic bir yer yok bulundugum yerde halilarim berbat bende temizlik hastasi biriyim cok care aradim yaptigim seyleri anlatsam bana acirsiniz ama yinede temizlemeye yerim olmadi yikamak zaten imkansiz silmek istiyorum ama hali silmekten hic anlamam biz hep yikardik turkiyedeyken ama burada oyle bi sansim yok.nasil temiz bi sekilde silebilirim lutfen yardim edin
![]()